Σεξουαλική Υγεία

Σχέση αμφιφυλοφιλία: Πώς είναι η σχέση με αμφιφυλόφιλο και πού πρέπει να δώσετε μεγαλύτερο βάρος;

Σχέση αμφιφυλοφιλία: Πώς είναι η σχέση με αμφιφυλόφιλο και πού πρέπει να δώσετε μεγαλύτερο βάρος;

Σχέση αμφιφυλοφιλία: Μπορείτε άραγε να συνυπάρξετε με έναν αμφιφυλόφιλο; Ποιες ισορροπίες καλείστε να εξασφαλίσετε και ποιες οι προκλήσεις που θα πρέπει να ξεπεράσετε για το πολυπόθητο happy ending;

Υπάρχει μια πρόσφατη έρευνα που διαπίστωσε ότι οι αμφιφυλόφιλοι άνδρες όχι μόνο είναι καλύτεροι εραστές, αλλά καταλήγουν να γίνουν καλύτεροι μπαμπάδες και σύντροφοι. Το να βγει μια γυναίκα ραντεβού με έναν αμφίφυλο είναι ακόμα ταμπού. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που οι αμφιφυλόφιλοι συχνά βιώνουν διακρίσεις και φανατισμό από τους δικούς τους συντρόφους και δεν είναι κρυφό ότι κοινωνικά, οι αμφιφυλόφιλοι θεωρούνται συχνά ως ανεπιθύμητοι σύντροφοι για τον λόγο ότι θεωρείται από κάποιους απίθανο να είναι ικανοποιημένοι σε μια σχέση σεξουαλικά. Γεγονός που βέβαια είναι εντελώς λανθασμένο.

Η αμφιφυλοφιλική επιλογή οδηγεί σε δυσκολίες όσον αφορά την εύρεση και την διατήρηση μιας υγιούς ρομαντικής σχέσης. Συνήθως οι επιπλοκές στη συνέχεια της σχέσης επιδεινώνονται από τις πολιτισμικές πεποιθήσεις. Συχνά οι αμφιφυλόφιλοι σε σχέσεις με άτομο διαφορετικού φύλου, κατηγορούνται ότι δεν μπορούν να παραμείνουν πιστοί λόγω του γεγονότος ότι θέλουν να έχουν και την επαφή με το ίδιο φύλο. Το κακό είναι ότι όταν βρίσκονται σε ομόφυλη σχέση, χαρακτηρίζονται ως λεσβίες, gay και διάφορα άλλα προσωνύμια. Δεν είναι λίγες οι φορές που γυναίκες που έχουν σχέση με αμφιφυλόφιλο αρνούνται να βγουν με τους φίλους του συντρόφου τους αλλά και με την οικογένεια του, γεγονός που δημιουργεί επίσης πολλές προστριβές στο ζευγάρι.

Πολλές είναι οι γυναίκες που ανέφεραν ότι οι αμφιφυλόφιλοι άνδρες σύντροφοί τους είναι εκπληκτικοί όσον αφορά τον σεξουαλικό τομέα και αυτό γιατί οι σύντροφοί τους είναι ανοιχτοί σε όλες τις σεξουαλικές προτάσεις και δεν διστάζουν να δοκιμάζουν ακόμα και καθημερινά καινούργια πράγματα. Η ευτυχία της γυναίκας σε μια τέτοια σχέση συχνά είχε να κάνει με το αν η γυναίκα ήξερε ότι ο σύντροφός της ήταν αμφιφυλόφιλος πριν εμπλακούν συναισθηματικά. Οι γυναίκες που γνώριζαν για την αμφιφυλοφιλία του συντρόφου τους στην αρχή της σχέσης ήταν σε πολύ καλύτερη θέση σε σχέση με αυτές που το έμαθαν μετά. Αντιθέτως οι άνδρες που μάθαιναν για την αμφιφυλοφιλία της συντρόφου τους δυστυχώς τείνουν να είναι βίαιοι συναισθηματικά και σωματικά.

Όλες σχεδόν οι πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι η αμφιφυλοφιλία τείνει να κάνει τον άνθρωπο συναισθηματικά πιο ασταθή αλλά ταυτόχρονα τον κάνει πιο τρυφερό και κατανοητικό στις σχέσεις του. Σε όλων των ειδών τις σχέσεις όπως και στην σχέση με αμφιφυλόφιλο, η ειλικρίνεια παίζει ένα από τους σημαντικότερους ρόλους για το μέλλον της. Γι’ αυτό φροντίστε να είστε ειλικρινής και αν κάτι αξίζει θα το δείξει το μέλλον!

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποιο είναι το ιδανικό ταίρι για έναν Υδροχόο;

Μπορώ να είμαι σεξουαλικά ενεργή κατά τη διάρκεια της θεραπείας για καρκίνο;

Μορφές εκδήλωσης των στερεοτύπων

Μπορούν οι σχέσεις να στηριχτούν στο "πρέπει";

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Έλλειψη υποστήριξης στον χώρο εργασίας για τις εμμηπαυσιακές γυναίκες

Εμμηνόπαυση: Το 10% των γυναικών έχουν εγκαταλείψει τη δουλειά τους λόγω της εμμηνόπαυσης. Η μεγαλύτερη έρευνα στο Ηνωμένο Βασίλειο για γυναίκες στην εμμηνόπαυση υποδηλώνει ότι απαιτείται άμεση δράση.

Πώς επηρεάζει η σεξουαλική επαφή τον εγκέφαλο;

Σεξ: Είναι αλήθεια ότι τα επίπεδα ορμονών αλλάζουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Και αυτός είναι ο βασικός λόγος που κάνει τον εγκέφαλο να λειτουργεί καλύτερα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα τρυπήματα αντρικού γεννητικού οργάνου

Οι ιστοί του πέους μπορεί επίσης να απορρίψουν το piercing ή το piercing μπορεί να μεταναστεύσει σε διαφορετική θέση. Και τα δύο μπορεί να οδηγήσουν σε ερυθρότητα, κάψιμο, αποχρωματισμό ή πρήξιμο στο πέος ή στη γύρω περιοχή καθώς το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος αντιδρά στο ξένο υλικό.

Η ευλογιά των πιθήκων ασκεί τεράστια πίεση στις σεξουαλικές κλινικές

Ευλογιά πιθήκων σεξ: Η ασθένεια, η οποία εντοπίστηκε για πρώτη φορά σε πιθήκους, μπορεί να μεταδοθεί από άτομο σε άτομο μέσω στενής σωματικής επαφής, η οποία φυσικά συμπεριλαμβάνει όλες τις μορφές της σεξουαλικής επαφής.

Οι Ρεπουμπλικανοί εισάγουν τη «Διακήρυξη των δικαιωμάτων των γυναικών» για να προστατεύσουν τα επιτεύγματα των βιολογικών γυναικών

Το θέμα των βιολογικών αρσενικών που αγωνίζονται στα γυναικεία αθλήματα βρέθηκε στο επίκεντρο της εθνικής προσοχής πρόσφατα, καθώς η τρανς γυναίκα Lia Thomas έκανε αγώνες στο πρωτάθλημα κολύμβησης και καταδύσεων NCAA 2022.

6 Tips για να κάνετε σεξ μετά τον τοκετό

Σεξ και τοκετός: Οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται να έρθουν σε επαφή με τον σύζυγό τους μετά τον τοκετό. Διαβάστε τα tips που σας δίνουμε και απολαύστε τη σεξουαλική σας δραστηριότητα.

Ερευνητές από την Καλιφόρνια αναζητούν γυναίκες πρόθυμες να χρησιμοποιήσουν σεξουαλικά παιχνίδια για την επιστήμη

«Αυτή η μελέτη είναι ένα σημαντικό επόμενο βήμα γιατί είναι μια προοπτική μελέτη και θα είναι σε θέση να αξιολογήσει τις αλλαγές στη σεξουαλική λειτουργία και τη λειτουργία του πυελικού εδάφους με την πάροδο του χρόνου σε σχέση με τη χρήση δονητή», είπε η Herbenick.