Σεξουαλική Υγεία

Sex tape: Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν βιντεοσκοπήσετε τις ερωτικές σας στιγμές

Sex tape: Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν βιντεοσκοπήσετε τις ερωτικές σας στιγμές

Sex tape: Μία ιδιαίτερη ιδέα πειραματισμού είναι η χρήση κάμερας. Όμως, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια, σκεφτείτε ότι τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι κολακευτικά, ενοχλητικά ή ακόμα και δημόσια ταπεινωτικά. Ωστόσο, αν θέλετε η διαδικασία να είναι προσεκτική, διαβάστε εδώ τι πρέπει να κάνετε.

Σκέφτεστε να πειραματιστείτε με το σύντροφό σας; Μία ιδιαίτερη ιδέα πειραματισμού είναι η χρήση κάμερας. Η συμμετοχή στα δικά σας σεξουαλικά γυρίσματα, είτε ως σταρ είτε ως σκηνοθέτης είτε και τα δύο, μπορεί αυτόματα να κάνει τα πράγματα πιο δραματικά και θεατρικά, ακόμα κι αν τελικά κρατάτε τα περισσότερα ρούχα σας ή αρνηθείτε να κάνετε οποιαδήποτε κλισέ “πρόσωπα οργασμού”. Όμως, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια, σκεφτείτε ότι τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι κολακευτικά, ενοχλητικά ή ακόμα και δημόσια ταπεινωτικά. Προσοχή λοιπόν: Κάντε το μόνο με κάποιον που εμπιστεύεστε τη ζωή σας. Ή τουλάχιστον εάν δεν σας νοιάζει η δημοσιοποίηση του βίντεο.

Η βιντεοσκόπηση των ερωτικών σας στιγμών μπορεί να αποβεί μοιραία στη σχέση σας

  • Να το κάνετε με κάποιον που εμπιστεύεστε! Δεν χρειάζεται να φαίνεστε, να ακούγεστε ή να συμπεριφέρεστε σαν πορνοστάρ ή παραγωγός. Μην αγχώνεστε λοιπόν για «διάλογο» ή βρώμικες κουβέντες – απλώς κάντε το δικό σας. Το γεγονός και μόνο ότι ηχογραφείτε την πράξη θα αισθανθείτε ότι γίνεται αρκετά βρώμικο.
  • Δεν χρειάζεται να συμπεριλάβετε ολόκληρα τα σώματά σας στο πλάνο. Δοκιμάστε μια συγκεκριμένη μεριά του δωματίου, όπως την κεφαλή του κρεβατιού ή μια στενή περικοπή κεφαλής και ώμων: η εστίαση μπορεί να είναι στις εκφράσεις σας, στους ήχους σας και στην οικειότητα της στιγμής. Αν έχετε κάποια μέρη του σώματος, τα οποία δεν επιθυμείτε να τα δείξετε, χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε ένα ρούχο, μια κουβέρτα, ένα μαξιλάρι, δραματικό φωτισμό ή τον σύντροφό σας για να τα κρύψετε. Εάν διαθέτετε βιντεοκάμερα, ενεργοποιήστε τη λειτουργία νυχτερινής όρασης — κρύβει τις ατέλειες και δημιουργεί μια funky εμφάνιση επιστημονικής φαντασίας. Επιπλέον, μπορείτε να βιντεοσκοπείτε εντελώς στο σκοτάδι.

  • Εάν το τρίξιμο του στρώματός σας δίνει στο βίντεο μια χαλαρή αίσθηση, τότε κόψτε τον ήχο και αντικαταστήστε τον με το αγαπημένο σας τραγούδι.
  • Για να είστε ασφαλείς, σκεφτείτε να διαγράψετε όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία αμέσως μετά. Και όχι, αυτό δεν αναιρεί τον σκοπό! Η δημιουργία ενός άτακτου βίντεο από κοινού έχει να κάνει περισσότερο με τη διαδικασία παρά με το τελικό αποτέλεσμα.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Χρησιμοποιήστε το σώμα σας για να φλερτάρετε

3 οφέλη των ερωτικών ταινιών στη ζωή μας

Μιλήστε με τον σύντροφό σας για την ερωτική σας επαφή

Αναζωπυρώστε τη σχέση σας μετά το πρώτο παιδί

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Στο Σικάγο, το μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της πόλης προσφέρει "kink" και "trans-friendly" σεξουαλικά παιχνίδια για ανηλίκους

Η κυνική ερμηνεία αυτού του αγωγού θα έλεγε ότι καθοδηγείται από το κίνητρο του κέρδους. Όμως, ένα άλλο ρεύμα είναι ιδεολογικό: οι ριζοσπάστες ακτιβιστές του φύλου πιστεύουν ότι βρίσκονται σε έναν αγώνα για την απελευθέρωση από το σύστημα της "σιζετεροπατριαρχίας" * - και κάθε "μη συμβατό με το φύλο" παιδί είναι ένα ακόμη εργαλείο σε αυτόν τον αγώνα.

Πώς οι γιατροί μπορούν να αναγνωρίζουν τον καταναγκασμό αναπαραγωγής

Καταναγκασμός αναπαραγωγής: Ο συνδυασμός της παροχής αντισύλληψης που είναι απίθανο να ανακαλύψουν οι σύντροφοί τους και πληροφοριών για το πώς να λάβουν υποστήριξη είναι ένας θετικός τρόπος για να ενδυναμωθούν οι γυναίκες.

Οι Κουβανοί θα ψηφίσουν για γάμο μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου και παρένθετη μητρότητα

Άλλες προτάσεις του κώδικα περιλαμβάνουν τον σαφή καθορισμό των δικαιωμάτων των ηλικιωμένων και την πρόβλεψη ότι κανείς που έχει κριθεί ένοχος για κακοποίηση ανηλίκων δεν μπορεί ποτέ να υιοθετήσει παιδί.

Οι σεξουαλικές σχέσεις μπορεί να γίνουν ανθυγιεινές

Σεξουαλική υγεία: Όταν αναρωτιέστε τι είναι μια υγιής σεξουαλική ζωή, υπάρχουν μερικοί τρόποι στους οποίους μπορείτε να δώσετε προσοχή, ώστε να μπορείτε να προσδιορίσετε αν αυτό μοιάζει με τη σχέση σας.

Η ολοκληρωμένη σεξουαλική αγωγή έχει σημασία. Τα στοιχεία δείχνουν τα εξής για όλες τις ΗΠΑ

Δεκατρείς πολιτείες δεν επιβάλλουν την εκπαίδευση για τον HIV ή τα ΣΜΝ στα σχολεία με οποιαδήποτε ιδιότητα, αφήνοντας τα μεμονωμένα σχολεία να επιλέξουν αν θα διδάξουν ή όχι το θέμα και σε ποια έκταση.