Σεξουαλική Υγεία

Σεξουαλική ζωή : Ασκήσεις για να την απογειώσετε

Σεξουαλική ζωή :  Ασκήσεις για να την απογειώσετε

Σεξουαλική ζωή : Σας βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε ασκήσεις για να αναθερμάνετε και να απογειώσετε την σεξουαλική σας ζωή.

Για να συμβάλετε ,στη δημιουργία μιας ειρηνικής ατμόσφαιρας, ξεκινήστε με ένα μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, πιέζοντας τα τακάκια των δακτύλων σας με κυκλικές κινήσεις στο τριχωτό της κεφαλής και στη συνέχεια να μετακινηθείτε προς τα κάτω στο λαιμό.

Εδώ είναι τα σημεία και οι περιοχές acupressure που μπορείτε να δοκιμάσετε εσείς και ο σύντροφός σας για να ηρεμήσετε το σώμα σας, να προωθήσετε την εμπιστοσύνη – και ενδεχομένως – να αυξήσετε την ευχαρίστησή σας.

Γύρω από το πάνω μέρος του κεφαλιού, πάνω από τα αυτιά.
  • Αν και αυτή θεωρείται η πιο γιανγκ (ενεργή) περιοχή του σώματος, το μασάζ αυτών των περιοχών στην πραγματικότητα βοηθά στη μείωση αυτής της δραστηριότητας από το κεφάλι και πίσω στον πυρήνα του σώματος. Με την ξέφρενη ζωή μας, με γνώμονα την παραγωγικότητα, συχνά επενδύουμε πάρα πολύ από τους πόρους του σώματός μας στον εγκέφαλό μας και αυτό μπορεί να εμποδίσει τα προκαταρκτικά παιχνίδια. Το μασάζ DU20 και γενικά το κεφάλι, βοηθά στην ηρεμία ενός υπερφορτωμένου μυαλού και επιτρέπει στο πολύτιμο αυτό αίμα να ρέει με πιο ισορροπημένο τρόπο στο σώμα.
 Μασάζ ποδιών, χρησιμοποιώντας KI1, SP4 και LR3
  • Κάτω μέρος του ποδιού, περίπου το ένα τρίτο του δρόμου προς τα κάτω (K11). μέσα στο πόδι, στη βάση του δακτύλου (SP4).
  • Τρίψτε απαλά το Νεφρό 1 (KI1) και το Σπλήνα 4 (SP4), που βρίσκονται και τα δύο στα πόδια. Αυτά θεωρούνται πολύ ισχυρά σημεία για την εξισορρόπηση των λεπτών ενεργειών στο σώμα ενώ ταυτόχρονα προάγουν την αύξηση της ροής του αίματος στον πυρήνα του σώματος. Και τα δύο αυτά σημεία συνδέονται άμεσα και στενά τόσο με τα ανδρικά όσο και με τα θηλυκά αναπαραγωγικά όργανα .

 Μασάζ γάμπας, χρησιμοποιώντας KI7 και SP6
  •  Μέσα στις γάμπες, δύο δάχτυλα πάνω από τον αστράγαλο.
  • Το Νεφρό 7 (KI7) πιστεύεται ότι προάγει το γιανγκ, θερμαντική ενέργεια στο σώμα. Ο σπλήνας 6 (SP6) λέγεται ότι προάγει το γιν, ηρεμώντας την ενέργεια στο σώμα. Αυτά τα σημεία είναι τέλειες αναπαραστάσεις της αρσενικής (KI7) και της θηλυκής (SP6) ενέργειας, σύμφωνα με την κινεζική ιατρική. Αυτά συνδέονται στενά, προωθώντας την υγιή ροή του αίματος – κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η υγιής ροή του αίματος και η διέγερση σίγουρα συμβαδίζουν.
 Τρίψιμο κοιλιάς, εστιάζοντας στο Ren6
  •  Δύο κενά δάχτυλα κάτω από τον αφαλό.
  • Τα σημεία της κοιλιάς μπορεί να είναι πολύ τρυφερά και δεδομένου ότι βρίσκονται πιο κοντά στα όργανα αναπαραγωγής μας και στα μέρη που χρησιμοποιούμε στο σεξ, το μασάζ αυτών των σημείων πρέπει να γίνεται με λίγη προσοχή και ιδιαίτερη προσοχή. Το Ren6 είναι ένα για το οποίο θα διαβάσετε και θεωρείται σημαντικό σημείο για την ενίσχυση της ενέργειας (ή qi, σε κινεζικούς όρους). Δεδομένου ότι βρίσκεται επίσης στο πιο ήρεμο σημείο όλων των καναλιών βελονισμού, κάνει ένα υπέροχα ισορροπημένο σημείο. Έτσι, κάντε μασάζ με προσοχή καθώς το Ren6 μπορεί να σας βοηθήσει να καλλιεργήσετε μια αίσθηση οικειότητας και διέγερσης ταυτόχρονα.

Ακολουθεί βίντεο για την σεξουαλική ζωή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σεξουαλική υγεία : Βελτιώστε το σεξ μετά την εμμηνόπαυση

Συμβουλές για να χαρείτε το σεξ στην τρίτη ηλικία

Σεξουαλική ζωή : Tips για να είστε υγιής

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Παράγοντες που επηρεάζουν την σεξουαλική επιθυμία κατά και μετά την εμμηνόπαυση

Σεξ εμμηνοπάυση: Ανεξάρτητα από το πότε ξεκινά η εμμηνόπαυση, τον λόγο που ξεκινά και την ταυτότητα φύλου ενός ατόμου, μπορεί να επηρεάσει την επιθυμία και την εμπειρία του σεξ.

Μυστικά για να τονώσετε τη λίμπιντό σας

Η μειωμένη λίμπιντο δεν αποτελεί απαραίτητα πρόβλημα, αν όμως κάποιος θέλει να ενισχύσει τη σεξουαλική του επιθυμία, μπορεί να δοκιμάσει διάφορες φυσικές μεθόδους που έχουν αποδειχθεί αρκετά αποτελεσματικές

Φυσικοί τρόποι να ενιχύσετε τη λίμπιντο

Σεξουαλική υγεία: Το άγχος, οι δυσκολίες στη σχέση, οι ανησυχίες για την υγεία και η ηλικία μπορούν να επηρεάσουν τη λίμπιντο. Ενώ μια χαμηλή λίμπιντο δεν είναι συνήθως προβληματική, μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις και την αυτοεκτίμηση ενός ατόμου

Με ένα “hi” φλερτάρουμε και με ένα "διαβάστηκε" που δεν απαντήθηκε ποτέ ξεφλερτάρουμε και ξεαγαπάμε, αγενέστατοι, εγωιστές και κομπλεξικοί.

Ποστάρουμε τραγούδια και γεμίζουμε «ελπίδα» με ένα ποστάρισμα, άσχετο αν δεν αφορά εμάς ή αν μας έχει κομματιάσει η προηγούμενη απροσδιόριστη συμπεριφορά ή και αδιαφορία. Κάνουμε τους αναλυτές και ζούμε στο ψέμα και την υποκρισία μας πίσω από τα «έξυπνα τηλέφωνα» που έκαναν εμάς ηλίθιους και δειλούς.

Συμβουλές για απολαυστική σεξουαλική ζωή κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης και μετά

Σεξ Εμμηνόπαυση: Οι γυναίκες αναφέρουν ότι αυνανίζονται λιγότερο συχνά κατά τη διάρκεια και μετά την εμμηνόπαυση, αλλά το σόλο παιχνίδι διατηρεί τη σεξουαλική ενέργεια ζωντανή. Το να είσαι single δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι σεξουαλικός/ή. Η σεξολόγος Sheri Winston συνιστά να αυνανίζεστε τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για να κρατήσετε αναμμένη τη φλόγα.