Σεξουαλική Υγεία

Σεξ συμφιλίωσης: 8 λόγοι που το προτιμάτε

Σεξ συμφιλίωσης: 8 λόγοι που το προτιμάτε

Ακόμα και αν δεν είστε άνθρωποι των εντάσεων και του τσακωμού, πρέπει να παραδεχτείτε πως το σεξ συμφιλίωσης είναι ερεθιστικό και πολλές φορές πολύ πιο ποιοτικό. Αν είστε φαν του σεξ συμφιλίωσης, αυτοί είναι οι 8 λόγοι που το προτιμάτε.

1. Νιώθετε πιο δεμένοι

Μετά από ένα μεγάλο καυγά, το σεξ συμφιλίωσης είναι καλύτερο επειδή νιώθετε πιο δεμένοι. Επιβιώσατε ενός τσακωμού, άρα αγαπιέστε και άρα δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Όσο μεγαλύτερος ο καυγάς λοιπόν, τόσο το καλύτερο. Τσακωθείτε ελεύθερα!

2. Ο θυμός είναι ερεθιστικός

Ο θυμός που νιώθετε κατά τον τσακωμό, ομοιάζει εξαιρετικά (από σωματικής άποψης) με το συναίσθημα που σας προκαλεί έντονη επιθυμία για σεξουαλική επαφή. Το σεξ συμφιλίωσης λοιπόν είναι ακόμα καλύτερο γιατί το σώμα σας και ο εγκέφαλός σας είναι έτοιμα για τη διαδικασία της επαφής. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τον θυμό σας και μην περιμένετε να σας περάσει.

3. Η γενναία αποζημίωση

Όταν ο σύντροφος σας είναι υπαίτιος για τον λόγο που μόλις τσακωθήκατε, μπορεί να μην σας ζητήσει συγγνώμη αλλά θα κάνει τα πάντα για να σας αποζημιώσει με τις επιδώσεις του. Από αυτή την άποψη, το σεξ συμφιλίωσης μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον, δημιουργικό και κυρίως απολαυστικά ποιοτικό. Δεν είναι κακό λοιπόν που και που να φαίνεστε πολύ μα πολύ θυμωμένοι με το σύντροφό σας αφού ίσως αυτό τον/ την κινητοποιήσει να σας αποζημιώσει με ένα καλό σεξ.

4. Αναθεωρείτε το λόγο του τσακωμού

Μόλις τσακωθήκατε γιατί ο σύντροφος σας έκανε κάτι που σας εκνευρίζει απίστευτα. Είναι όμως αυτός λόγος να παραμείνετε τσακωμένοι; Το σεξ συμφιλίωσης έχει ακριβώς αυτό το ρόλο. Σας υπενθυμίζει έναν έναν όλους τους λόγους που αγαπιέστε, οπότε ποιος νοιάζεται για ένα μικρό ελάττωμα; Άλλωστε όλοι έχουμε, έτσι δεν είναι;

5. Θα το θυμάστε για καιρό

Το σεξ συμφιλίωσης, συνήθως είναι τόσο καλό και ξεχωριστό που θα σας μείνει αξέχαστο. Την επόμενη μέρα δεν θα θυμάστε σίγουρα τη συγκεκριμένη στιγμή ως μια κακή στιγμή καυγά αλλά ως μια ιδιαίτερη εμπειρία σεξ. Σίγουρα θα θέλετε να το επαναλάβετε. Δυστυχώς όμως το σεξ συμφιλίωσης πιάνει μόνο όταν είναι αυθόρμητο.

6. Κίνητρο να προσπαθήσετε

Δεν είναι απαραίτητο πως όλοι οι καυγάδες καταλήγουν σε λύση ή λήξη του εν λόγω προβλήματος. Το σεξ συμφιλίωσης όμως ταιριάζει σε κάθε περίπτωση και σας δίνει κίνητρο να συνεχίσετε να προσπαθείτε για τη σχέση σας. Αν το σεξ είναι ποιοτικό και σας καλύπτει ίσως είναι ένα σημάδι πως δεν πάνε όλα στραβά στη σχέση σας. Άλλωστε μπορείτε να ευχαριστηθείτε μια όμορφη στιγμή και να συνεχίσετε αργότερα.

7. Αφορμή για λήξη

Το σεξ συμφιλίωσης είναι πολλές αφορμή να λήξει ένας καυγάς. Κάντε ερωτική επίθεση στο σύντροφό σας αν είστε στη μέση ενός καυγά από αυτούς που δεν έχουν πλέον νόημα και δεν βγάζουν πουθενά ή ακόμα και αν … φταίτε! Είναι ένας ευχάριστος και καλός τρόπος να παραλείψετε τον καυγά και να προχωρήσετε.

8. Δεν χρειάζονται εξηγήσεις

Αν συνήθως είστε ντροπαλοί ειδικά κατά τη διάρκεια του σεξ, το συγκεκριμένο είδος σεξ είναι η αφορμή σας για να δράσετε πιο επιθετικά χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσετε τίποτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς να φλερτάρετε εύκολα με μια διασημότητα;

Γιατί πρέπει να κάνουμε σεξ κάθε Παρασκευή;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τρανς ταυτότητα σε ανηλίκους - Αξιολόγηση αναστολέων της εφηβείας & διασταυρούμενων ορμονών του φύλου

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι μελέτες παρατήρησαν μεμονωμένες, μη ειδικές βελτιώσεις στο άγχος και την κατάθλιψη, καθώς και μια τάση προς χαμηλότερη αυτοκτονία, αλλά δεν μπορούσαν να αποδώσουν σαφώς αυτές τις επιδράσεις στις λαμβανόμενες ορμόνες. Συνολικά, οι συγγραφείς δεν μπόρεσαν να βρουν κάτι νέο ή αξιόπιστο. Οι περισσότερες από τις διαθέσιμες μελέτες έχουν παρατηρητικό χαρακτήρα, πολλές από τις οποίες έχουν μεθοδολογικές ελλείψεις.

Η βιοποικιλότητα των βακτηρίων του εντέρου σχετίζεται με τη σεξουαλική συμπεριφορά

Η ανάλυση των δεδομένων σχετικά με τις σεξουαλικές συμπεριφορές αποκάλυψε ότι η μεγαλύτερη ποικιλομορφία της Segatella οφείλεται κυρίως στις συχνές αλλαγές συντρόφου. Είναι ενδιαφέρον ότι η απροστάτευτη πρωκτική επαφή και το στοματικό σεξ ήταν επίσης σημαντικοί παράγοντες, αλλά με μικρότερη επιρροή.

Οι ψυχικές συνθήκες της μητέρας οδηγούν σε αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας στις ΗΠΑ

Πάνω από το 80% των μητρικών θανάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να προληφθούν, ιδιαίτερα οι σχεδόν 1 στους 4 μητρικούς θανάτους που αποδίδονται σε διαταραχές ψυχικής υγείας.

Εξερευνώντας τα οφέλη της γιόγκα στην ενίσχυση της σεξουαλικής υγείας

Βελτιώνοντας τη σωματική ευελιξία, αυξάνοντας τη ροή του αίματος, μειώνοντας το στρες, ενισχύοντας την αυτογνωσία και εξισορροπώντας τις ορμόνες, η γιόγκα προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση για τον εμπλουτισμό της σεξουαλικής ζωής κάποιου.