Σεξουαλική Υγεία

Σεξ: Πόσους ερωτικούς συντρόφους χρειαζόμαστε για να κατακτήσουμε την ευτυχία

Σεξ: Πόσους ερωτικούς συντρόφους χρειαζόμαστε για να κατακτήσουμε την ευτυχία

Σεξ: Όταν η συζήτηση έρχεται στο σεξ, τότε σίγουρα σκεφτόμαστε ότι πρόκειται με βεβαιότητα για μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής μας. Το σεξ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, προφανώς όχι σε επίπεδο επιβίωσης, αλλά σε επίπεδο ποιότητας.

Επιπλέον, το σεξ αναβαθμίζει την καθημερινότητά μας, ενισχύει την καλή ψυχολογία, τονώνει την αυτοπεποίθηση αλλά και το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Συνεπώς καλό θα ήταν να γίνεται πού και πού.

Βεβαίως διανύουμε δύσκολους καιρούς, η πανδημία έχει απλωθείς τον πλανήτη κι εμείς έχουμε κλειστεί στα σπίτια μας, και όπως είναι δυστυχώς λογικό, οι συνθήκες αυτές κάθε άλλο παρά διευκολύνουν τις γνωριμίες και το φλερτ. Με τα μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό να είναι σε ισχύ, είναι αλήθεια πως όλοι μας ζούμε με ένα μόνιμο άγχος.

Έτσι, κάτω υπό αυτή την τρομακτική συνθήκη που μας προσέφερε το 2020, το σεξ πιθανότατα να μην είναι στις προτεραιότητές μας. Εκτός φυσικά και αν κάποιος έχει μόνιμη σχέση, την οποία σαφέστατα ευνοούν και οι συγκεκριμένες συνθήκες εντελώς.

Υπάρχουν άπειρες αναφορές για την ποσότητα στο σεξ, που είναι απαραίτητη για να είμαστε καλά, ωστόσο και ο αριθμός των συντρόφων είναι κάτι που παίζει επίσης σημαντικό ρόλο.

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, η οποία διεξήχθη ανάμεσα σε 16.000 Αμερικανούς, η άποψη που λέει ότι όσο περισσότερους συντρόφους αλλάζεις, τόσο πιο ευτυχισμένος γίνεσαι, ανατρέπεται πανηγυρικά, καθώς τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας έδειξαν ότι οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι ήταν αυτοί που είχαν μόλις έναν ερωτικό σύντροφο το χρόνο!

Ακόμα και οι έρευνες φαίνεται πως έχουν συμμορφωθεί με τις απαρέγκλιτες επιταγές της πανδημίας. Μπόνους ότι ευνοούν τη μονογαμία!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Αυτή είναι η φυσιολογική συχνότητα για τη σεξουαλική επαφή

Τι συμβαίνει στο σώμα της γυναίκας όταν διεγείρεται σεξουαλικά;

Είναι αναπόφευκτη η σεξουαλική πλήξη;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τι κρύβεται πίσω από την σεξουαλική αποχή

Η βασική συμβουλή του Δρ McCarthy είναι το ζευγάρι να αποδεχτεί και να ξεπεράσει τον πόνο, τις αλληλοκατηγορίες και τον θυμό και να τα αντικαταστήσει με την οικειότητα, την αμοιβαία ευχαρίστηση και τον ερωτισμό ως μια κοινή προσπάθεια δύο συντρόφων.

Ο οργασμός σχετίζεται με τη γυμναστική

Οργασμός: Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι συνολικά οι τέσσερις στις δέκα γυναίκες είχαν βιώσει ερωτική ικανοποίηση ή οργασμό κατά τη διάρκεια της γυμναστικής τουλάχιστον 11 φορές στη ζωή τους.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ταμπού των γυναικών στο κρεβάτι

Σεξουαλική Συμπεριφορά: Σε μια εποχή κατά την οποία τα ταμπού για το σεξ είναι λίγα και για πολύ λίγους, και που η σεξουαλική απελευθέρωση αφορά αρκετές φορές ακόμα και εφήβους, φαντάζει «αστείο» να έχουν οι γυναίκες ταμπού που δεν αφορούν στην σεξουαλική τους συμπεριφορά, αλλά ιατρικές καταστάσεις.

Οι πιο Συνήθεις Ερωτήσεις Υγιεινής για Μετά το Σεξ

Σεξ: Για την πιο βασική σεξουαλική επαφή, η πιστοποιημένη εκπαιδευτικός σεξ με έδρα το Λος Άντζελες, Άννα Χόντερ, λέει: «Δεν υπάρχουν ιατρικοί λόγοι που να γνωρίζω και για τους οποίους κάποιος θα χρειαζόταν μια ειδική ρουτίνα υγιεινής μετά το σεξ».