Σεξουαλική Υγεία

Σεξ: Πώς θα πετύχετε πολλαπλούς οργασμούς για ατελείωτη απόλαυση;

Σεξ: Πώς θα πετύχετε πολλαπλούς οργασμούς για ατελείωτη απόλαυση;

Σεξ: Εάν θέλετε να ζήσετε πολλαπλούς οργασμούς, μπορείτε να προσπαθήσετε να τους πετύχετε μόνοι σας ή με έναν σύντροφο. Μπορεί να χρειαστούν αρκετές προσπάθειες για να βρείτε τις συνθήκες που χρειάζεται το σώμα σας για πολλαπλούς οργασμούς και αυτό είναι εντάξει.

Για πολλούς ανθρώπους, ο οργασμός είναι ο κύριος στόχος του σεξ. Πολλά εγχειρίδια σεξ και στήλες συμβουλών επικεντρώνονται στο πώς να έχετε καλύτερους οργασμούς ή περισσότερους από αυτούς. Ένας κοινός στόχος για αυτούς τους οδηγούς είναι να βοηθήσουν τους ανθρώπους να επιτύχουν πολλαπλούς οργασμούς, δηλαδή αρκετούς οργασμούς τον έναν μετά τον άλλον. Η γενική ιδέα είναι ότι ένας οργασμός είναι καλός, άρα περισσότεροι είναι καλύτεροι. Ωστόσο, οι οργασμοί είναι λίγο πιο περίπλοκοι από αυτό. Δεν είναι όλοι ικανοί να έχουν πολλούς στη σειρά. Εάν εσείς ή ο σύντροφός σας δεν έχετε πολλαπλούς οργασμούς, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Μπορεί απλώς να είναι ο τρόπος που σκέφτεστε.

Πολλαπλοί οργασμοί

Ο χρόνος που χρειάζεται για να φτάσετε σε οργασμό ποικίλλει ανάλογα το φύλο και από το αν είστε μόνο σας ή με τον σύντροφό σας. Αυτή η περίοδος είναι γνωστή ως περίοδος ανθεκτικότητας και είναι ένα καλά μελετημένο φαινόμενο μεταξύ εγκεφάλου και σώματος. Είναι πιθανό να εξερευνήσετε το σώμα για να μάθετε εάν εσείς ή ο σύντροφός σας μπορείτε να έχετε πολλαπλούς οργασμούς.

Πώς να εξερευνήσετε πολλούς οργασμούς (μόνος ή με έναν σύντροφο)

Εάν θέλετε να ζήσετε πολλαπλούς οργασμούς, μπορείτε να προσπαθήσετε να τους πετύχετε μόνοι σας ή με έναν σύντροφο. Μερικοί άνθρωποι βρίσκουν ότι είναι πιο εύκολο να επιτύχουν πολλαπλούς οργασμούς με τη βοήθεια κάποιου άλλου, επειδή δυσκολεύονται να συνεχίσουν τη διέγερση μόνοι τους μετά από έναν οργασμό. Από μόνοι σας, μπορεί να είναι πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε σεξουαλικά βοηθήματα, όπως δονητή, για να βοηθήσετε να φτάσετε και να διατηρήσετε ένα επίπεδο διέγερσης αρκετά υψηλό ώστε να προκαλέσει πολλαπλούς οργασμούς.

Μπορεί να χρειαστούν αρκετές προσπάθειες για να βρείτε τις συνθήκες που χρειάζεται το σώμα σας για πολλαπλούς οργασμούς και αυτό είναι εντάξει. Ο χρόνος και η υπομονή θα σας βοηθήσουν. Το ίδιο ισχύει αν προσπαθείτε να έχετε πολλαπλούς οργασμούς με έναν σύντροφο. Η σαφής επικοινωνία θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το σώμα του συντρόφου σας και πώς αντιδρά σε διαφορετικά ερεθίσματα. Το σώμα κάθε ατόμου είναι διαφορετικό, επομένως αυτό που λειτούργησε με έναν προηγούμενο σύντροφο μπορεί να μην λειτουργήσει για τον επόμενο. Να είστε ανοιχτοί στην εξερεύνηση και θα περάσετε πολύ καλύτερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ποιες είναι οι πιθανές αιτίες πόνου κατά τη διάρκεια του σεξ;

Πόσο πρέπει να διαρκεί το σεξ για να είναι ικανοποιητικό;

CBD για ενίσχυση της σεξουαλικής υγείας; Tι λένε τα στοιχεία

Ποια είναι τα πιο σέξι ανδρικά εσώρουχα;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Γιατί το sex στις ταινίες είναι ικανό να επηρεάσει και την δική μας σεξουαλική ζωή;

Sex ταινίες: Σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες όπως και οι γυναίκες, βιώνουν δυσαρέσκεια με την εικόνα του σώματος, όταν συγκρίνονται με τους αστέρες του Χόλιγουντ, ενώ το κινηματογραφικό σεξ είναι σεξ χωρίς περιορισμούς, το οποίο είναι απρόσιτο για πολλούς ανθρώπους.

Τελικά, αξίζει το σεξ με πρώην;

Σεξ: Η ερωτική επαφή με τον πρώην σας, μπορεί να αποτελέσει είτε κάτι θετικό είτε κάτι αρνητικό. Θετικό γιατί μπορεί να σας δημιουργήσει παροδικά χαρούμενα συναισθήματα, όμως αργότερα μπορεί να νιώθετε διαφορετικά.

Τι συμβαίνει στην πρώτη ερωτική επαφή;

Sex: Ο καθένας βιώνει διαφορετικά τη πρώτη φορά που έρχεται σε επαφή με τον σύντροφό του. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κοινά tips για να αποφύγετε τις επώδυνες καταστάσεις.

Αποκατάσταση της ανδρικής γονιμότητας μετά τον καρκίνο

Υπογονιμότητα στους άνδρες: Μια τραγική παρενέργεια της χημειοθεραπείας μπορεί να είναι η υπογονιμότητα των ανδρών. Τώρα, οι ερευνητές ανακαλύπτουν μια ζωτική οδό για την αποκατάσταση της γονιμότητας μετά την θεραπεία.

Τα παλιομοδίτικα ερωτικά γράμματα μπορεί να είναι η απάντηση, λέει η Iαπωνική πόλη Miyazaki

Μέχρι στιγμής, 32 ζευγάρια έχουν δημιουργήσει συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, με τον ρομαντισμό να ανθίζει για 17 ζευγάρια που έχουν ξεκινήσει σχέση. Ένας συμμετέχων, ένας 25χρονος κάτοικος Μιγιαζάκι, είπε ότι η ιδέα έφερε όμορφες αναμνήσεις.

4 φυσικά λιπαντικά για ευχάριστη σεξουαλική δραστηριότητα

Σεξ: Τα καλύτερα φυσικά λιπαντικά είναι αυτά που μιμούνται τις φυσικές σωματικές εκκρίσεις αξιόπιστης πηγής. Τα φυσικά λιπαντικά μπορεί να περιλαμβάνουν είδη οικιακής χρήσης ή εμπορικά προϊόντα που οι κατασκευαστές χαρακτηρίζουν ως φυσικά.

Συμβουλές για να μειώσετε το άγχος των γυναικολογικών εξετάσεων

Άγχος γυναικολόγος: Οι εξετάσεις μπορούν να βοηθήσουν στην έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων. Για παράδειγμα, εάν υπάρχουν μη φυσιολογικά κύτταρα στον τράχηλο της μήτρας, είναι πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπιστούν όταν είναι προκαρκινικά έναντι όταν είναι καρκινικά.