Σεξουαλική Υγεία

Σεξ οργασμός έρευνα: Σε ποιο σωστό έρχονται οι γυναίκες σε οργασμό

Σεξ οργασμός έρευνα: Σε ποιο σωστό έρχονται οι γυναίκες σε οργασμό

Πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν ευχαριστιούνται το σεξ. Οι ειδικοί, όμως, λένε ότι υπάρχουν κάποια κόλπα, που επιφέρουν σεξουαλικό ερεθισμό και οργασμό.

Σεξ οργασμός έρευνα: Η εταιρεία σεξουαλικών βοηθημάτων We-Vibe διαπίστωσε ότι οι άνδρες φτάνουν σε οργασμό πιο γρήγορα από τις γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ. Σύμφωνα με την έρευνά της, το 48,6% των ανδρών «πάντα» φτάνουν σε οργασμό, ενώ μόνο το 20,3% των γυναικών είναι σε θέση να κορυφώσουν. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει χάσμα 28,3 % μεταξύ ανδρών και γυναικών. Ο κύριος λόγος αυτής της αντίθεσης είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται πρόσθετη διέγερση της κλειτορίδας προκειμένου να φτάσουν σε οργασμό ενώ κάνουν σεξ.

«Αυτά τα αποτελέσματα δεν υποδηλώνουν ότι το σεξ πρέπει να είναι ένας αγώνας κορυφής. Δεν υπάρχει κανόνας σε αυτό το θέμα, αλλά θα πρέπει πρώτα απ ‘όλα να φέρει ευχαρίστηση και στους δύο εμπλεκόμενους συντρόφους », εξήγησε η επικεφαλής της σεξουαλικής ενδυνάμωσης της We-Vibe, Johanna Rief σε δελτίο τύπου. «Έτσι, όποιος θα ήθελε να έρθει σε οργασμό, είτε πριν είτε μετά τον σύντροφό του, θα πρέπει να είναι σε θέση να το κάνει».

Για να βοηθήσει όσους χρειάζονται λίγη βοήθεια, η We-Vibe κυκλοφόρησε μια νέα χρωματική δίοδο για τον δονητή Melt: «Midnight Blue». Ο δονητής κλειτορίδας διαθέτει κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Pleasure Air, η οποία διεγείρει τις ευαίσθητες νευρικές απολήξεις της κλειτορίδας μέσω παλλόμενων κυμάτων αέρα και ήπιας αναρρόφησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Γιατί ο οργασμός πρέπει να είναι μέρος του self care σου

Γιατί οι γυναίκες προσποιούνται συχνά οργασμό

Ο στεγνός οργασμός στον άνδρα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πόσο σεξ είναι αρκετό σε μία σχέση;

Αρκετό σεξ: Κάθε σχέση είναι μοναδική και κάθε άνθρωπος ικανοποιείται διαφορετικά. Τι θα πρέπει να μας ενδιαφέρει ως προς την συχνότητα της σεξουαλικής επαφής;

Αυνανισμός και υγεία των νεφρών: Η εκσπερμάτιση βοηθά στη θεραπεία της νεφρολιθίασης

Αυνανισμός: Δεν υπάρχει καμία επιστημονική βάση για την πεποίθηση ότι η συχνή εκσπερμάτιση ή ο αυνανισμός μπορούν να βλάψουν την υγεία των νεφρών ή την υγεία συνολικά. Αντιθέτως, φαίνεται πως ο αυνανισμός μπορεί να βοηθήσει σε μία ειδική νεφρολογική κατάσταση. 

Ενισχύστε φυσικά την ερωτική σας διάθεση

Σεξουαλική επιθυμία: Εάν η χαμηλή σεξουαλική επιθυμία είναι ένα συστατικό στη σχέση σας, η καλή επικοινωνία είναι απαιραίτητο βήμα στην θεραπεία. Εάν είστε σε θέση να μιλήσετε πιο ανοιχτά ως ζευγάρι για να λύσετε οποιοδήποτε άγχοςή πρόκληση στη σχέση, να κοινωνήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ενώ εκφράζετε ενσυναίσθηση και κατανόηση για τον/την σύντροφό σας, είναι πολύ πιο εύκολο να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ σας στην ερωτική διάθεση ή επαφή.