Σεξουαλική Υγεία

Σεξ διάρκεια: 4 στάσεις σεξ για μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι

Σεξ διάρκεια: 4 στάσεις σεξ για μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι

Σεξ διάρκεια: Μια μελέτη υποστήριξε ότι 7 έως 13 λεπτά είναι ο βέλτιστος χρόνος για τους ανθρώπους να κάνουν σεξ.

Η μέση διάρκεια του διεισδυτικού σεξ, σύμφωνα με έρευνες, είναι περίπου 15 λεπτά για τους άνδρες. Ωστόσο, μια ξεχωριστή μελέτη υποστήριξε ότι 7 έως 13 λεπτά είναι ο βέλτιστος χρόνος για τους ανθρώπους να κάνουν σεξ. Εάν τα λεπτά σας πέφτουν πολύ κάτω από αυτά τα νούμερα, μην ανησυχείτε. Εδώ είναι μια ποικιλία από σεξουαλικές στάσεις που μπορείτε να σκεφτείτε για να περάσετε περισσότερο και πιο ευχάριστο χρόνο στο κρεβάτι.

Spooning – Κουτάλι

Επειδή η θέση σας κάνει πιο δύσκολη τη γρήγορη διείσδυση, το κουτάλι είναι ένας καλός τρόπος για να διαρκέσετε περισσότερο στο κρεβάτι. Μια τυπική συνάντηση θα ήταν έτσι: Εσείς και το κορίτσι σας είστε αγκαλιά, τα σώματα δίπλα-δίπλα και κοντά. Κινείτε τη στύση σας πίσω από τον σύντροφό σας, έτοιμος να ξεκινήσετε τη σεξουαλική επαφή.

Εφόσον είστε και οι δύο ξαπλωμένοι στο πλάι, δεν μπορείτε να κινηθείτε άνετα ή να σπρώξετε τη λεκάνη σας γρήγορα. Αντίθετα, αναγκάζεστε να χειρίζεστε προσεκτικά το πέος σας, απομακρύνοντας την προσοχή από την επιθυμία να τελειώσετε πολύ νωρίς.

Γενικά, το κουτάλι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποτρέψετε τους άνδρες από το να φτάσουν πολύ νωρίς σε οργασμό. Η θέση εξακολουθεί να συνεπάγεται οικεία αγγίγματα και διεγερτικές κινήσεις, η μόνη διαφορά είναι ότι οι άνδρες δεν μπορούν να επιταχύνουν σωματικά τις πυελικές ωθήσεις.

Καουμπόισσα

Κάθε φορά που ο άνδρας έχει περιορισμένο εύρος κίνησης, γίνεται πολύ πιο δύσκολο για αυτόν να τελειώσει. Η θέση της καουμπόισσας είναι μια από τις πιο συνηθισμένες σεξουαλικές στάσεις που πληροί αυτό το κριτήριο. Αυτή η θέση γενικά βάζει τη γυναίκα στην κορυφή, παραχωρώντας της την πλήρη κυριαρχία στον άνδρα. Εξαρτάται από αυτήν αν θα κινήσει τους γοφούς της με κυκλικές κινήσεις ή απαλά πάνω-κάτω – είναι ο κύριος διοικητής.

Ενώ αυτή η θέση επιτρέπει τη βαθιά διείσδυση, ο άνθρωπος από κάτω είναι αρκετά περιορισμένος όσον αφορά την κίνηση και τις ωθήσεις. Αυτό κάνει πιο δύσκολο να κατέβεις γρήγορα. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να καθίσει αναπαυτικά και να απολαύσει τη θέα καθώς η σύντροφός του στην κορυφή ελέγχει την παράσταση.

Καθιστοί

Μια άλλη στάση του σεξ με περιορισμένη κινητικότητα που στηρίζεται στην καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης είναι η καθιστή θέση. Αυτό μπορεί να γίνει με έναν από τους δύο τρόπους:

  • Στο πάτωμα, ο άντρας κάθεται σταυροπόδι. Τότε η γυναίκα κάθεται από πάνω του, και οι δύο απέναντι.
  • Ο άντρας κάθεται σε μια καρέκλα. Το κορίτσι, στραμμένο προς το μέρος του, κάθεται από πάνω του και κινείται πάνω κάτω.

Το καλό με αυτή τη θέση είναι ότι η διείσδυση είναι σχετικά ρηχή σε σύγκριση με τη θέση της καουμπόισσας. Η θέση παρέχει ένα καλό οπτικό πείραγμα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε γρήγορες και σκληρές ωθήσεις. Αυτό μπορεί να κάνει τους άνδρες να διαρκέσουν περισσότερο στο κρεβάτι και να έχουν μια πιο ευχάριστη εμπειρία με τη σύντροφό τους.

Ιεραποστολική

Μερικές φορές, χρειάζεται να επιστρέψετε στα βασικά για να λάβετε την ικανοποίηση που θέλετε. Η ιεραποστολική στάση είναι η παραδοσιακή στάση όπου ο άνδρας βρίσκεται πάνω από τη γυναίκα, με τους δύο να βρίσκονται απέναντι. Η γυναίκα στο κάτω μέρος σηκώνει τα πόδια και τα χέρια της εξουσία στο αρσενικό. Το άτομο που βρίσκεται στην κορυφή, ή ο δωρητής, έχει τον περισσότερο έλεγχο της θέσης.

Ενώ αυτή η στάση ξεφεύγει από την καθιερωμένη αντίληψη ότι ο λιγότερος έλεγχος είναι καλύτερος για την καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης, η ιεραποστολική στάση επιτρέπει στα ζευγάρια να είναι πρόσωπο με πρόσωπο το ένα με το άλλο. Αυτό διευκολύνει και τους δύο να επικοινωνούν μεταξύ τους και σας βοηθά να παραμείνετε στην ίδια σελίδα. Είναι επίσης πιο χαλαρωτική και άνετη και για τα δύο μέρη, καθώς δεν απαιτεί ευρείες κινήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι κάλτσες στο κρεβάτι είναι το κλειδί για έναν υπέροχο οργασμό;

Tips για την σεξουαλική δραστηριότητα στα 70

Στάση σεξ "κολοκύθα": Μια πικάντικη στάση σεξ ιδανική για το φθινόπωρο

Γιατί πολλοί αδιαφορούν για την σεξουαλική τους ζωή;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς η έλλειψη ύπνου επηρεάζει τη λίμπιντο;

Ύπνος libido: Αναγνωρίζοντας την περίπλοκη σύνδεση μεταξύ ύπνου και σεξουαλικής λειτουργίας, τα άτομα μπορούν να λάβουν προληπτικά μέτρα για να εξασφαλίσουν επαρκή ανάπαυση.

Ποιος ο ρόλος της άσκησης στην αντιμετώπιση της επιλόχειας κατάθλιψης;

Επιλόχεια κατάθλιψη: Μεταξύ 50% και 75% όλων των γυναικών εμφανίζουν κάποιο βαθμό καταθλιπτικών συμπτωμάτων μετά τον τοκετό και 10% έως 15% εμφανίζουν συμπτώματα αρκετά σοβαρά ώστε να διαγνωστούν ως επιλόχεια κατάθλιψη.

Κάμα Σούτρα: Πώς βοήθησε στην επανάσταση της σεξουαλικής ευχαρίστησης;

Κάμα Σούτρα: Δίνοντας έμφαση στον αμοιβαίο σεβασμό, την επικοινωνία και την ευχαρίστηση, συνεχίζει να λειτουργεί ως πολύτιμος οδηγός για την προώθηση υγιών και ικανοποιητικών σχέσεων στη σύγχρονη κοινωνία.

Πολωνική ΜΚΟ καταγγέλλει την έλλειψη σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης καθώς τα κρούσματα HIV αυξάνονται κατακόρυφα

Το Εθνικό Κέντρο AIDS λέει, ωστόσο, ότι η αύξηση των νέων κρουσμάτων είναι εν μέρει αποτέλεσμα του παιχνιδιού που παίζεται μετά την πανδημία. "Πολλά κρούσματα από το 2021-2022 καταγράφηκαν μόνο φέτος, επειδή τα κέντρα υγείας ήταν υπερφορτωμένα κατά τη διάρκεια του COVID", δήλωσε πρόσφατα η Maryla Rogalewicz του Κέντρου. Είπε επίσης ότι τα στατιστικά στοιχεία επηρεάστηκαν από την άφιξη εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων από την Ουκρανία -όπου ο HIV αποτελεί τεράστιο πρόβλημα- μετά την εισβολή της Ρωσίας πέρυσι.