Search Icon
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Σεξουαλική Υγεία

Πέντε τρόποι για να κάνετε εντυπωσιακό εικονικό σεξ

Πέντε τρόποι για να κάνετε εντυπωσιακό εικονικό σεξ

Σε όλους αρέσει να ακούν μια σέξι ιστορία, αλλά φαντάζεστε να γίνετε μέρος της δικής σας και να είναι με τους δικούς σας όρους;

Εάν στερείστε το σεξ με τον παλιό τρόπο, ίσως θα πρέπει να το δοκιμάσετε εικονικά. Είναι μια αυξανόμενη τάση που αποδεικνύεται δημοφιλής στους ανθρώπους που θέλουν να γίνουν αυθάδης. Η Angie Rowntree, ιδρύτρια και διευθύντρια του βραβευμένου ιστότοπου Sssh.com, του κορυφαίου προορισμού για θετικό σεξ, ηθικό πορνό που φτιάχνεται από τη σκοπιά μιας γυναίκας, είπε ότι υπάρχουν τρόποι που μπορείτε να το κάνετε και να αποκομίσετε τα οφέλη στη διαδικασία.

Σύμφωνα με αυτήν, το εικονικό σεξ μπορεί να πάρει πολλές μορφές, καθώς είναι ένας ευρύτερος όρος για κάθε είδους σεξουαλική αλληλεπίδραση ή επικοινωνία που συμβαίνει στο διαδίκτυο. Αλλά μερικοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πραγματικά τι είναι. Είναι συνηθισμένο λάθος να πιστεύουμε ότι το “εικονικό σεξ” υποδηλώνει “εικονική πραγματικότητα” (VR) και τίποτα άλλο, αν και οι πλατφόρμες VR/επαυξημένης πραγματικότητας και τα βιντεοπαιχνίδια για ενήλικες σίγουρα μετρούν.

Είναι ακόμη πιο συνηθισμένο να βλέπεις ανθρώπους να κάνουν εικονικό σεξ μέσω πλατφορμών ροής βίντεο, πλατφορμών ζωντανής ροής ή μέσω μηχανισμών κειμένου ή ήχου, όπως σεξ μέσω τηλεφώνου ή υπηρεσιών συνομιλίας. Αυτοί οι μοναδικοί και ευρείες περιοχές του εικονικού σεξ συνεχίζουν να αυξάνονται, όχι μόνο λόγω της ζήτησης, αλλά και επειδή η ίδια η τεχνολογία συνεχίζει να ανοίγει περισσότερες πόρτες. Παρόλο που το επίκεντρο σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της Angie ήταν η δημιουργία αφηγηματικών ερωτικών ταινιών, μια μεγάλη πτυχή της δουλειάς της περιλαμβάνει επίσης τη διατήρηση της τελευταίας τεχνολογίας.

Πέρα από τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των μελών στο Sssh.com, η τεχνολογική καινοτομία την καλεί επίσης να εισαγάγει νέους τρόπους για τους θαυμαστές να ασχοληθούν με την ψυχαγωγία ενηλίκων. Για παράδειγμα, το Sssh Soiree δίνει τη δυνατότητα σε ένα μέλος να προσκαλέσει έναν επισκέπτη σε μια ιδιωτική “αίθουσα προβολής”, όπου μπορούν και οι δύο να συνομιλούν μέσω βίντεο σε πραγματικό χρόνο, ενώ απολαμβάνουν αυθάδη περιεχόμενο της επιλογής τους. Η Angie Rowntree μοιράστηκε τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε το εικονικό σεξ

Για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αξιοποιήσουν στο έπακρο το εικονικό σεξ, η Angie έχει προσφέρει τις κορυφαίες συμβουλές της για το πώς να βιώσετε τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Δοκιμάστε νέες εφαρμογές σεξ και γνωριμιών για να ανακαλύψετε ομοϊδεάτες και να βρείτε πόρους για τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις. Εάν είστε ελεύθεροι ή αναζητάτε συνεργάτες παιχνιδιού, μπορείτε να συνδεθείτε σε εφαρμογές όπως το Tophy που επιτρέπουν στους χρήστες παιχνιδιών να βρίσκουν ο ένας τον άλλον και να παίζουν όλη την ημέρα. Αν τελικά αναζητάτε μια προσωπική σύνδεση, ο κόσμος των εφαρμογών γνωριμιών δημιουργεί επίσης νέες δυνατότητες που είναι φιλικές προς τον τρόπο ζωής/εναλλακτικού τρόπου ζωής.

Ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε στην αγορά για να βγείτε απαραιτήτως ραντεβού ή να κολλήσετε, μπορεί να βρείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ένα πολύτιμο εργαλείο για το εικονικό σεξ. Παρά το πώς οι περισσότερες πλατφόρμες λογοκρίνουν σε μεγάλο βαθμό σεξουαλικό περιεχόμενο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί δημιουργοί περιεχομένου, εκπαιδευτικοί και υποστηρικτές διαφόρων σεξουαλικών τρόπων ζωής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – ιδιαίτερα στο X.

Η χρήση εφαρμογών και πλατφορμών μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε ομοϊδεάτες ή να βρείτε πόρους που θα σας βοηθήσουν να μάθετε περισσότερα για μια συγκεκριμένη φαντασία, φετίχ, τρόπο ζωής ή οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με τη σεξουαλικότητα. Αυτό ισχύει είτε τελικά συμμετέχετε σε εικονικό σεξ. Η Angie Rowntree μοιράστηκε τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε το εικονικό σεξ.

Εξερευνήστε τα παιχνίδια σεξ από απόσταση

Εάν δεν έχετε αναβαθμίσει το συρτάρι σας τα τελευταία χρόνια, μπορεί να αισθάνεστε συγκλονισμένοι (με την καλή έννοια) καθώς λαμβάνετε την ατελείωτη ποικιλία προϊόντων αναψυχής στην αγορά τώρα. Το Lovense εξακολουθεί να είναι ένα OG του σεξ από απόσταση, αλλά άλλοι έμποροι λιανικής εισάγουν ενσωματωμένες εφαρμογές Bluetooth που επιτρέπουν στους συνεργάτες να παίζουν ο ένας με τα παιχνίδια του άλλου από οπουδήποτε. Τα απομακρυσμένα παιχνίδια είναι διασκεδαστικά και συνδυάζονται υπέροχα με ένα άτακτο μικρό πάρτι ρολογιών.

Δοκιμάστε μια καυτή κλήση

… στη μέση μιας βαρετής μέρας για να ζεστάνετε τα πράγματα. Μην γελάτε – απλώς τηλεφωνήστε τους και πείτε τους πόσο ερωτικά νιώθετε. Το σεξ μέσω τηλεφώνου μπορεί να φαίνεται αρχαϊκό, ειδικά σε νεότερους ανθρώπους που στέλνουν μηνύματα (ή σεξ) όλη την ώρα. Αλλά υπάρχει πραγματική δύναμη και ευχαρίστηση στην ακουστική διέγερση, οπότε μην το κλείσετε ή μάλλον, μην αφήσετε τα κλεισίματά σας να σαμποτάρουν τις δυνατότητες του πάθους σας.

Αν το σεξ μέσω τηλεφώνου δεν ήταν τόσο καυτό, πιστεύετε ότι οι πλατφόρμες ηχητικής ερωτικής θα ανέβαιναν; Σε όλους αρέσει να ακούν μια σέξι ιστορία, αλλά φαντάζεστε να γίνετε μέρος της δικής σας και να είναι με τους δικούς σας όρους; Με κάθε τρόπο, μπορείτε να δοκιμάσετε ηχητικό ερωτικό και ερωτικό ASMR. Ωστόσο, αν έχετε συνεργαστεί και αναζητάτε έναν εύκολο τρόπο να κρατήσετε τα πράγματα πικάντικα, μια καυτή κλήση στη μέση μιας βαρετής ημέρας (και δεν χρειάζεται να την κάνετε βιντεοκλήση αν δεν το θέλετε) μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να ζεστάνετε τα πράγματα στο σπίτι.

Δώστε προτεραιότητα στην επικοινωνία των φαντασιώσεων και των επιθυμιών σας προτού εμπλακείτε σε νέες σεξουαλικές δραστηριότητες

Είτε βρίσκεστε σε διαφορετικές ζώνες ώρας, ταχυδρομικούς κώδικες είτε είστε αρκετά τυχεροί που κάθεστε στο ίδιο δωμάτιο, το μεγαλύτερο εμπόδιο για το υπέροχο σεξ (είτε εικονικό είτε αυτοπροσώπως) είναι η κακή επικοινωνία. Αλλά, πριν παρακολουθήσετε πορνό με τον σύντροφό σας, πριν αγοράσετε παιχνίδια, πριν κάνετε οτιδήποτε – μιλήστε για αυτό! Δεν χρειάζεται να είναι και άβολο.

Εάν ανησυχείτε, δώστε άφθονο έπαινο και θετική ενίσχυση στο σύντροφό σας για να ξεκινήσετε και μετά ρωτήστε τον – “νομίζετε ότι θα θέλατε να δοκιμάσετε το [X] την επόμενη φορά” Ή “Συνεχίζω να φαντασιώνομαι για τον [X] – τι νομίζεις; Τι φαντασιώνεσαι;” Ποτέ μην αισθάνεστε ενοχές ή ντροπή που ζητάτε αυτό που θέλετε και μην ντρέπεστε ή ντρέπεστε τον σύντροφό σας εάν δεν ενδιαφέρεται για κάτι. Εστιάστε σε τρόπους σύνδεσης που φέρνουν ευχαρίστηση και στους δύο – όποια μορφή(ες) κι αν πάρει, αξίζει πάντα να γιορτάζετε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Πώς να κάνετε νηφάλιο σεξ και να το απολαύσετε!

Πώς ο κρύος καιρός μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική σας ζωή

Τα οφέλη του σεξ για την υγεία

Τι είναι το No Nut November και πώς ξεκίνησε;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

HIV: Οι Αμερικανοί που νοσούν ζουν περισσότερο, αλλά οι κρατικές δαπάνες δεν συμβαδίζουν

HIV: Μερικοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν αυτό που οι ερευνητές αποκαλούν «διπλό στίγμα» της ηλικίας και της προκατάληψης κατά του HIV. Έχουν επίσης υψηλά ποσοστά άγχους, κατάθλιψης και διαταραχών χρήσης ουσιών.

Close Icon