Σεξουαλική Υγεία

Πανεπιστήμιο Vanderbilt: Διακόπτει προσωρινά τη λειτουργία αλλαγής φύλου για ανηλίκους

Πανεπιστήμιο Vanderbilt: Διακόπτει προσωρινά τη λειτουργία αλλαγής φύλου για ανηλίκους

Ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης του Τενεσί, Bill Lee, η γερουσιαστής Marsha Blackburn, R-Tenn., και άλλοι ζήτησαν τη διεξαγωγή έρευνας μετά την έκθεση του Σεπτεμβρίου, η οποία υποστήριζε ότι το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Vanderbilt (VUMC) "χορηγεί ναρκωτικά, κάνει χημικό ευνουχισμό και εκτελεί διπλές μαστεκτομές σε ανήλικες".

Πανεπιστήμιο Vanderbilt: Οι Ρεπουμπλικανοί του Τενεσί αμφισβητούν τις ηθικές πρακτικές του νοσοκομείου Vanderbilt μετά τη διαρροή βίντεο με το προσωπικό να συζητάει για τις επεμβάσεις φύλου Το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Vanderbilt αναστέλλει όλες τις μόνιμες “χειρουργικές επεμβάσεις επιβεβαίωσης φύλου” για ανηλίκους μέχρι νεωτέρας.  Το διεθνές ιατρικό κέντρο θα παραιτηθεί από την εκτέλεση οποιασδήποτε επέμβασης τρανσέξουαλ για παιδιά εν αναμονή μιας εσωτερικής επανεξέτασης,

εφόσον αυτές οι επεμβάσεις δεν μπορεί να αναιρεθούν ή να αναστραφούν αργότερα στη ζωή.

“Στις 6 Σεπτεμβρίου 2022, η Παγκόσμια Επαγγελματική Ένωση για την Υγεία των Τρανσέξουαλ (WPATH) δημοσίευσε μια νέα έκδοση των συστάσεών της προς τους επαγγελματίες υγείας για τη θεραπεία των διαφυλικών ατόμων, γνωστή ως SOC-8”, έγραψε το πανεπιστήμιο σε επιστολή προς τους νομοθέτες.

Η επιστολή συνέχιζε: “Υπό το φως αυτών των νέων συστάσεων και στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης της εσωτερικής κλινικής αναθεώρησης των οδηγιών του SOC-8 σε ασθενείς κάτω των 18 ετών, θα ζητήσουμε συμβουλές από τοπικούς και εθνικούς κλινικούς εμπειρογνώμονες. Διακόπτουμε τις επεμβάσεις επιβεβαίωσης φύλου σε ασθενείς κάτω των 18 ετών, ενώ ολοκληρώνουμε αυτή την επανεξέταση, η οποία μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες”.

Η δήλωση έρχεται σε σχέση με τις εκκλήσεις των νομοθετών του Τενεσί να ερευνήσουν την κλινική μετά από αναφορά του συντηρητικού ακτιβιστή Matt Walsh.

Ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης του Τενεσί, Bill Lee, η γερουσιαστής Marsha Blackburn, R-Tenn., και άλλοι ζήτησαν τη διεξαγωγή έρευνας μετά την έκθεση του Σεπτεμβρίου, η οποία υποστήριζε ότι το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Vanderbilt (VUMC) “χορηγεί ναρκωτικά, κάνει χημικό ευνουχισμό και εκτελεί διπλές μαστεκτομές σε ανήλικες”.

Το Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Vanderbilt (VUMC) αρνήθηκε κάθε παράβαση σε δήλωσή του στο Fox News Digital εκείνη την εποχή, λέγοντας ότι διεξάγει όλη τη φροντίδα του “σύμφωνα με την πολιτειακή νομοθεσία και σύμφωνα με τα πρότυπα επαγγελματικής πρακτικής”.

Το Πανεπιστήμιο Vanderbilt αρνήθηκε την εμπλοκή του στο Ιατρικό Κέντρο VUMC με δήλωσή του στο Fox News.

Μια σειρά από βίντεο από το προσωπικό του Vanderbilt ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον Σεπτέμβριο, τα οποία δείχνουν τις συζητήσεις του ιατρικού κέντρου γύρω από τις πρακτικές, οι οποίες έχουν προσφερθεί τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Ο επίκουρος καθηγητής Dr. Shayne Taylor ακούγεται σε ένα βίντεο του 2018 να συζητά προφανώς για την “κορυφαία χειρουργική”.

“Κάποιοι από τους  ανθρώπους του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Vanderbilt VUMC αρμόδιους για τα οικονομικά τον Οκτώβριο του 2016 έβαλαν κάποια έξοδα για το πόσα χρήματα πιστεύουμε ότι θα έφερνε κάθε ασθενής.

Και αυτό περιλαμβάνει μόνο την κορυφαία χειρουργική επέμβαση, αυτό δεν περιλαμβάνει καμία χειρουργική επέμβαση στο κάτω μέρος, και είναι πολλά χρήματα”, δήλωσε ο Taylor στο βίντεο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ως γιατρός και μπαμπάς, ντρέπομαι για το πόσο φρικτά ο τομέας μου κακομεταχειρίζεται τα παιδιά με θεραπείες που επιβεβαιώνουν το φύλο

The Umbrella Academy: Η αλλαγή του Έλιοτ Πέιτζ σηματοδοτεί την εμπειρία ενός τρανς ατόμου

Πρώην τρανς έφηβος από την Καλιφόρνια υποστηρίζει την απαγόρευση στη Φλόριντα των κεφαλαίων του Medicaid για ιατρικές παρεμβάσεις για τρανς

Η Ισπανία προωθεί νομοσχέδιο για τα δικαιώματα των τρανς

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

5 συμβουλές για υπέροχο σεξ με προφυλακτικό

Σεξ προφυλακτικό: Ξέρατε ότι τα προφυλακτικά μπορούν πραγματικά να ενισχύσουν τη σεξουαλική σας ζωή; Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τα προφυλακτικά μέρος του υπέροχου σεξ.

Η καραντίνα μπορεί να αναδείξει νέες πτυχές της σεξουαλικότητάς σας

Σεξουαλικότητα πτυχές: Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου τομείς που δεν επηρεάζονται πολύ από την πανδημία του COVID-19 και δυστυχώς το σεξ , η επιθυμία και η οικειότητα δεν είναι ένα από αυτά.