Σεξουαλική Υγεία

Όνειρα σεξ: Τι σημαίνουν τα σεξουαλικά όνειρα και ποιος πρωταγωνιστεί;

Όνειρα σεξ: Τι σημαίνουν τα σεξουαλικά όνειρα και ποιος πρωταγωνιστεί;

Όνειρα σεξ: Ενώ ορισμένα όνειρα μπορεί απλώς να είναι εκπλήρωση επιθυμιών, τα σεξουαλικά όνειρα είναι συνήθως περισσότερο πολύπλοκα, αντανακλώντας τις προσωπικές σας επιθυμίες και φόβους.

Όλα τα όνειρα, ακόμη και τα σεξουαλικά όνειρα, μπορούν εύκολα να συνδεθούν με πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας. Και κάθε χαρακτήρας στο όνειρό σας αντιπροσωπεύει ένα μικρό απόσπασμα της προσωπικότητάς σας. Όταν κάποιος εμφανίζεται στο σεξουαλικό σας όνειρο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θέλετε να είστε οικεία με αυτό το άτομο. Αντίθετα, πιθανότατα έχει κάποιο αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας (όπως ηγετικές ικανότητες, ευγένεια ή όρεξη για μόδα) που αναγνωρίζετε στον εαυτό σας αλλά δεν έχετε ακόμη αναπτύξει πλήρως. Το να δείξετε τα ταλέντα και τα χαρακτηριστικά σας απαιτεί να ανοιχτείτε και να γίνετε ευάλωτοι και εκτεθειμένοι, ακριβώς όπως κάνετε κατά τη διάρκεια του σεξ. Γι’ αυτό και η ψυχή σας που χουζουρεύει το μετατρέπει σε αυτή την εξαιρετικά οικεία πράξη.

Ενώ ορισμένα σεξουαλικά όνειρα μπορεί απλώς να είναι εκπλήρωση επιθυμιών (πιθανότατα δεν θα μπορείτε να είστε με αυτό το άτομο στην πραγματική ζωή, επομένως καταφεύγετε στα όνειρά σας), τα σεξουαλικά όνειρα είναι συνήθως περισσότερο πολύπλοκα, αντανακλώντας τις προσωπικές σας επιθυμίες και φόβους. Εδώ, οι ειδικοί στα όνειρα προσφέρουν πρόσθετες πληροφορίες για το τι μπορεί να σημαίνουν ορισμένα κοινά σεξουαλικά όνειρα.

Τι σημαίνει όταν ονειρεύεστε το σεξ…

Οι περιπλανήσεις στο χώρο εργασίας του αφεντικού σας μπορεί να είναι το πιο συνηθισμένο παγκόσμιο σεξουαλικό όνειρο. Σίγουρα, μπορεί να έλκεστε σεξουαλικά από το αφεντικό σας. Αλλά αν κάνετε σεξ μαζί του σε ένα όνειρο, το υποσυνείδητό σας πιθανότατα συνειδητοποιεί τη δική σας ικανότητα να παίρνετε αποφάσεις και να ενεργείτε ως ηγέτης. Έτσι, ίσως θα πρέπει να προγραμματίσετε ένα ραντεβού με το αφεντικό σας… για να συζητήσετε το μέλλον σας με την εταιρεία.

  • Ο φίλος σας: Όχι ξανά! Απολαμβάνετε μια εντελώς πλατωνική σχέση με κάποιον που ξέρατε για πάντα ή τον οποίο μόλις γνωρίσατε και ξαφνικά αυτός ο άνδρας ή η γυναίκα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σεξουαλικό σας όνειρο. Τι συμβαίνει; Μάλλον έχει κάποιο ταλέντο που το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να αναπτύξει.
  • Το απωθημένο σας: Φαίνεται ότι το άτομο με το οποίο είστε ερωτευμένοι θα πρωταγωνιστήσει στο σεξουαλικό σας όνειρο – αλλά το γιατί τον ή την φαντασιωθείτε στον ύπνο σας δεν είναι τόσο προφανές. Είναι εύκολο να υποθέσει κανείς ότι αυτό σημαίνει ότι θέλετε να κάνετε σεξ με αυτό το άτομο. Αλλά στην πραγματικότητα σας ελκύει μια από τις συναισθηματικές ή πνευματικές του ιδιότητες.
  • Μια διασημότητα: Μετά τα αφεντικά, οι διασημότητες είναι οι πιο συνηθισμένοι τίτλοι στα σεξουαλικά μας όνειρα. Και η μελέτη του Πανεπιστημίου του Μόντρεαλ διαπίστωσε ότι οι γυναίκες είχαν διπλάσιες πιθανότητες από τους άνδρες να έχουν νυχτερινές φαντασιώσεις σχετικά με τον ύπνο με ένα διάσημο πρόσωπο. Τι συμβαίνει; Είναι πιθανό η ψυχή σας απλώς να αναγνωρίζει ένα κοινό ταλέντο με το αστέρι.
  • Ο πρώην σας: Νομίσατε ότι τελικά ξεπεράσατε το άτομο που σας ράγισε την καρδιά και ξαφνικά ο πρώην σας επέστρεψε στα όνειρά σας — γυμνός. Γιατί πρέπει να μας βασανίζει τόσο το μυαλό μας; Αν ονειρεύεστε έναν πρώην εραστή, μπορεί να σημαίνει ότι επαναλαμβάνετε εν αγνοία σας κακές συνήθειες από την αποτυχημένη σχέση σας. Θεωρήστε αυτό το είδος ονείρου σεξ ως κόκκινη σημαία.

  • Ο σύντροφός σας απατά: Μην βιαστείτε να ανησυχείτε ότι μπορεί να συμβαίνει στην πραγματική ζωή. Αυτός ο σεξουαλικός εφιάλτης πιθανότατα έχει να κάνει πολύ περισσότερο με τις δικές σας ανασφάλειες. Όταν ονειρεύεστε ότι ο σύντροφός σας έχει σχέση, μπορεί να σημαίνει ότι χάνετε την πίστη σας στις ικανότητες ή την ελκυστικότητά σας. Ίσως το μόνο που χρειάζεστε είναι μια τόνωση της αυτοπεποίθησης και θα είστε εσείς — όχι ένας ανεπιθύμητος παρέμβασης — που θα πρωταγωνιστήσετε στο σεξουαλικό σας όνειρο.
  • Ένας άγνωστος: Όταν οι άνθρωποι κάνουν σεξ ονειρεύονται αγνώστους, το άγνωστο άτομο φορά συχνά μάσκα ή δεν έχει πρόσωπο. Ποιος είναι αυτός ο μυστηριώδης εισβολέας; Είναι πολύ πιθανό το υποσυνείδητό σας να σας λέει να αποκαλύψετε ένα ταλέντο που είχατε κρύψει. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι απολαμβάνετε τις ιδιότητες που θέλετε σε έναν σύντροφο – αυτό που έχετε ήδη ή αυτό που αναζητάτε ακόμα.
  • Ένα μέλος της οικογένειας: Μπρρρρ! Το να βλέπετε ένα όνειρο σεξ με τον αδερφό σας ή τον γονιό σας ακούγεται τρομερό, ανατριχιαστικό και απλά λάθος — αλλά οι ειδικοί επιμένουν ότι είναι απολύτως φυσιολογικό. Και για άλλη μια φορά, όλα συνοψίζονται στον χαρακτήρα του συγγενή σας. Εάν ο αδερφός, η αδερφή ή ο μεγάλος θείος σας έχει κάποιο χαρακτηριστικό που θαυμάζετε ή αναγνωρίζετε τον εαυτό σας, προσέξτε: Μπορεί απλώς να καταλήξετε στο κρεβάτι μαζί τους… στα όνειρά σας, φυσικά.

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

H συμπεριλήψη της ευχαρίστησης στις υπηρεσίες σεξουαλικής υγείας μειώνει τα ΣΜΝ

9 λόγοι που η μουσική βελτιώνει το σεξ

Πώς συνδέεται η διατροφή με την λίμπιντο και 3 τροφές να την αναθερμάνετε

1 στους 3 Αυστραλούς θεωρούν καλό το ίντερνετ για το σεξ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι αμβλώσεις τις πρώτες 12 εβδομάδες θα πρέπει να νομιμοποιηθούν πλήρως στη Γερμανία, λέει η Επιτροπή Friederike Heine

Τα δικαιώματα των αμβλώσεων έχουν γίνει ένα διχαστικό ζήτημα μεταξύ των ψηφοφόρων στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Οι αναθεωρήσεις της Πολωνίας το 2021 στους νόμους περί αμβλώσεων έγιναν πρωτοσέλιδα καθώς οι συντηρητικές πολιτικές ρίζωσαν σε μία από τις πιο αφοσιωμένες καθολικές χώρες της Ευρώπης.

Κατεψυγμένα έμβρυα: Νόμιμα παιδιά; Το τέλος της εξωσωματικής γονιμοποίησης

Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη δυναμική για την υποστήριξη της χρήσης της εξωσωματικής γονιμοποίησης για την προσπάθεια δημιουργίας ζωής, ώστε να καταστεί αυτή η κατάσταση πολιτικά βιώσιμη.

Το κρέας δεν είναι για τους άνδρες όταν πρόκειται για τη στυτική λειτουργία

Loeb: Σίγουρα δεν είναι πολύ αργά, ακόμη κι αν έχετε ήδη διαγνωστεί με αυτές τις παθήσεις. Στο δικό μου ιατρείο, έχω δει αλλαγές σε ασθενείς. Στην πραγματικότητα, ένα από τα σενάρια που υπέβαλα για τους πίνακες lifestyle ιατρικής ήταν ένας ασθενής που υιοθέτησε μια πλήρη διατροφή, φυτική διατροφή και δεν χρησιμοποιεί πλέον Viagra. Αυτό είναι σίγουρα κάτι που μπορεί να γίνει με την εντατική τροποποίηση του τρόπου ζωής.

Ενίσχυση της σεξουαλικής οικειότητας για τα πιο δημιουργικά μυαλά

Συνδυάζοντας τον κόσμο της τέχνης και της οικειότητας, τα δημιουργικά άτομα μπορούν να ανακαλύψουν όχι μόνο καινοτόμους τρόπους σύνδεσης, αλλά και βαθύτερες, πιο ουσιαστικές εκφράσεις αγάπης.

Μπορούν οι φράουλες να αυξήσουν τη γονιμότητα;

Φράουλες: Χάρη στα υψηλά επίπεδα φολικού οξέος και τα ισχυρά αντιοξειδωτικά τους, οι φράουλες μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της υγείας των ωαρίων και του σπέρματος, θέτοντας τις βάσεις για μια υγιή εγκυμοσύνη.