Το Novavax είναι ένα βήμα πιο κοντά στην αντιμετώπιση της κρίσιμης και επίμονης παγκόσμιας ανάγκης δημόσιας υγείας για επιπλέον εμβόλια COVID-19.

Κλινικά αποτελέσματα

  • Αυτά τα κλινικά αποτελέσματα ενισχύουν ότι το NVX-CoV2373 είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και προσφέρει πλήρη προστασία έναντι της μέτριας και σοβαρής μόλυνσης από το COVID-19 .

Οι διαδικασίες της φαρμακοβιομηχανίας Novanax

  • Το Novavax συνεχίζει να εργάζεται με την αίσθηση του επείγοντος για να ολοκληρώσει τις κανονιστικές μας υποβολές και να παραδώσει αυτό το εμβόλιο, χτισμένο σε μια καλά κατανοητή και αποδεδειγμένη πλατφόρμα, σε έναν κόσμο που εξακολουθεί να χρειάζεται εμβόλια. Η Novavax σκοπεύει να υποβάλει αίτηση για κανονιστική εξουσιοδότηση το τρίτο τρίμηνο.

Η παραλλαγή του δέλτα ενδέχεται να κυριαρχήσει στις ΗΠΑ

  •  H παραλλαγή κορανοϊού γνωστή ως δέλτα είναι πιθανό να γίνει η κυρίαρχη πηγή για νέες μολύνσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέες επιδημίες στην πτώση, με τους μη εμβολιασμένους ανθρώπους να διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο.
  • Αυτή τη στιγμή, στις Ηνωμένες Πολιτείες,  περίπου το 10% των λοιμώξεων, διπλασιάζεται κάθε 2 εβδομάδες . Αυτό δεν σημαίνει ότι θα δούμε μια απότομη αύξηση των λοιμώξεων.

Η παραλλαγή δέλτα πλήττει την Μεγάλη Βρετανία

  • Στη Μεγάλη Βρετανία, η παραλλαγή Delta είναι επί του παρόντος υπεύθυνη για το 91 τοις εκατό των νέων περιπτώσεων COVID-19, με περιπτώσεις που διπλασιάστηκαν την περασμένη εβδομάδα .

Ιδιότητες ανοσολογικής διαφυγής

  •   Μια πρόσφατη μελέτη από τη Δημόσια Υγεία της Αγγλίας (PHE) διαπίστωσε ότι οι ιδιότητες της «ανοσολογικής διαφυγής» αυτής της παραλλαγής μειώνουν την προστασία μόνο στο 33% των ατόμων μεταξύ της πρώτης δόσης και της δεύτερης δόση.\

Ακολουθεί βίντεο με ποικίλές πληροφορίες για την μετάλλαξη δέλτα του ιού