ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Johnson & Johnson : Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 18-29 χρονών

Johnson & Johnson : Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 18-29 χρονών

Johnson & Johnson : Πριν λίγες ώρες, άνοιξε η πλατφόρμα για τους 18-29 χρονών και οι οποίοι θα εμβολιασθούν με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Νωρίτερα, άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των νεαρών ηλικιών. Πιο συγκεκριμένα το άνοιγμα της τοποθετούνταν αρχές Ιουνίου, ωστόσο μετράει κάποιες ώρες που έχει ανοίξει και μπορούν τα άτομα των αντίστοιχων ηλικιών να μπουν και να κλείσουν το ραντεβού τους.

Βέβαια, με μια ματιά που ρίξαμε μάλλον θα δυσκολευτούν, επειδή κατά πλειοψηφία τα ραντεβού είναι κλεισμένα, με αποτέλεσμα να δυσχεράνετε ο κανονισμός τους.

Ο λόγος που ξεκλειδώσανε νωρίτερα την πλατφόρμα

  • Η εταιρία Johnson & Johnson, κατάφερε να προμηθεύσει τον αριθμό των απαιτούμενων δόσεων πολύ νωρίτερα από την ημερομηνία που είχε προγραμματίσει και γι αυτό τον λόγο άνοιξε αμέσως και η πλατφόρμα.

Πόσες δόσεις αναμένονται από την εταιρία

  • Οι δόσεις που περίμενε να παραλάβει η χώρα μας, από την Αμερικάνικη εταιρία είναι 220.000. Ακόμα να αναφέρουμε ότι μέχρι και σήμερα με αυτό το εμβόλιο εμβολιάζονταν οι πολίτες από 18 και άνω που είναι κάτοικοι των νησιών προκειμένου να υλοποιηθεί η “γαλάζια ελευθερία”.

Πλατφόρμα 30-34 ετών

  • Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα θα ανοίξει η πλατφόρμα και για όσους είναι από 30-34 ετών και οι οποίοι θα εμβολιασθούν με τα εμβόλια των εταιριών (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson).

Ο ΕΜΑ ,ανάβει πράσινο φως για τον εμβολιασμό 12-15 ετών

  • Τα παιδιά, αυτών των ηλικιών θα εμβολιασθούν με την εταιρία Pfsizer και

Δηλώσεις Μαγιορκίνη

  • Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Γκίκα Μαγιορκίνη σε ερώτηση για την έγκριση αυτή, είχε πει ότι δεν θα υλοποιηθεί άμεσα, επειδή αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει λόγος να εμβολιασθούν τόσο σύντομα τα παιδιά. Τόνισε όμως ότι άμμεσα πρέπει να εμβολιασθούν όσοι είναι από 65 ετών και άνω.

Δηλώσεις Μαγιορκίνη για σπουδαιότητα των εμβολίων

  • Για να δώσει στους πολίτες να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι το εμβόλιο, είπε ότι το ραντεβού μας με την επόμενη μέρα περνάει μέσα από τον εμβολιασμό. Ακόμα τονίζει ότι πρέπει να υπάρχει ευλαβική τήρηση των μέτρων προστασίας γιατί αν και ο καιρός είναι σύμμαχος ο ιός παραμονεύει.

Ακολουθεί βίντεο για τον εμβολιασμό

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Δοκιμαστικό εμβόλιο που μπορεί να αλλάξει την πρόοδο του διαβήτη τύπου 1

Τα CDC δίνουν οδηγίες για την καρδιακή φλεγμονή μετά το εμβόλιο COVID-19

Απαραίτητη η μάσκα σε ανεμβολίαστα παιδιά από 2 ετών και πάνω θεωρούν η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής και τα CDC των ΗΠΑ

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς επηρεάζει η προσωπικότητά μας τα συναισθήματα των άλλων

Το χάρισμα συνδέεται με την ικανότητα να μεταδίδουμε συναισθήματα για να διεγείρουμε και να εμπνεύσουμε τους άλλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χαρισματικοί ηγέτες είναι σε θέση να πυροδοτούν συναισθήματα στους οπαδούς, τόσο θετικά συναισθήματα, όσο και αρνητικά συναισθήματα, όπως ο θυμός ή η οργή.

Η PMDD προστέθηκε πρόσφατα στο Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο Ψυχικών Διαταραχών, παρέχοντας σημαντική διαγνωστική στήριξη.

Ως προς τη θεραπεία, οι ειδικοί αναφέρουν συνήθως δύο τύπους φαρμάκων, εκτός φυσικά από την ψυχοθεραπεία, που μπορούν να βοηθήσουν: εκείνα που επηρεάζουν την ωορρηξία και εκείνα που επηρεάζουν το κεντρικό νευρικό σύστημα (CMS).

Ιταλική συνταγή με μελιτζάνες που θα σας συναρπάσει

Πάρτε τον χρόνο σας και συνεχίστε μέχρι η μελιτζάνα να ροδίσει και να μαλακώσει. Αφαιρέστε και μεταφέρετε σε μια πιατέλα, χωρίς να στραγγίσετε σε χαρτί κουζίνας. Εν τω μεταξύ, βάλτε κατσαρόλα με άφθονο νερό για να βράσει και αλατίστε το.

Η Κίνα θα αναγκάσει τους γονείς να διδάξουν τους νέους να «αγαπούν το κόμμα, το έθνος, τους ανθρώπους και τον σοσιαλισμό»

Ο Νόμος για την Προώθηση της Οικογενειακής Εκπαίδευσης απαγορεύει στους γονείς να χρησιμοποιούν «βία» για να βάλουν τα παιδιά τους στην ευθεία, αλλά τους παροτρύνει να είναι «φειδωλοί και λιτοί» ενσταλάζοντας ταυτόχρονα έναν «θετικό χαρακτήρα» στα παιδιά που φροντίζουν, ανέφερε η Independent.

Οι Ω-3 τροφές μπορούν να αναστρέψουν τις μνημονικές βλάβες που προκαλεί η υπερεπεξεργασμένη διατροφή

Ωμέγα 3 τρόφιμα: "Έχοντας αυτό υπόψη, ίσως μπορούμε να περιορίσουμε τα επεξεργασμένα τρόφιμα στη διατροφή μας και να αυξήσουμε την κατανάλωση τροφών που είναι πλούσιες σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα DHA για να αποτρέψουμε ή να επιβραδύνουμε αυτήν την εξέλιξη", επισημαίνει η ανώτερη συγγραφέας της μελέτης, Ruth Barrientos, ερευνήτρια στο Ινστιτούτο του Ohio State University for Behavioral Medicine Research και αναπληρώτρια καθηγήτρια Ψυχιατρικής και Συμπεριφορικής Υγείας.

Πώς να εντάξετε το άμυλο στη διατροφή σας;

Άμυλο Διατροφή: Το άμυλο μετατρέπεται σε γλυκόζη για να χρησιμοποιηθεί ως ενέργεια για το σώμα σας. Η γλυκόζη κυκλοφορεί σε όλο το σώμα σας διαμέσου της κυκλοφορίας του αίματός σας και απορροφάται από τα κύτταρα και χρησιμοποιείται ως πηγή καυσίμου, σύμφωνα με την Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής των ΗΠΑ. Η γλυκόζη χρησιμοποιείται για να τροφοδοτήσει όλες τις σωματικές λειτουργίες σας και είναι η κύρια πηγή ενέργειας για τον εγκέφαλο και το νευρικό σας σύστημα.

Ενισχύστε φυσικά την ερωτική σας διάθεση

Σεξουαλική επιθυμία: Εάν η χαμηλή σεξουαλική επιθυμία είναι ένα συστατικό στη σχέση σας, η καλή επικοινωνία είναι απαιραίτητο βήμα στην θεραπεία. Εάν είστε σε θέση να μιλήσετε πιο ανοιχτά ως ζευγάρι για να λύσετε οποιοδήποτε άγχοςή πρόκληση στη σχέση, να κοινωνήσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, ενώ εκφράζετε ενσυναίσθηση και κατανόηση για τον/την σύντροφό σας, είναι πολύ πιο εύκολο να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ σας στην ερωτική διάθεση ή επαφή.