ΝΕΑ ΥΓΕΙΑΣ

Εστίαση : Γι αυτό οι ειδικοί είπαν όχι στην μουσική

Εστίαση : Γι αυτό οι ειδικοί είπαν όχι στην μουσική

Εστίαση : Σε αυτό το άρθρο θα σας εξηγήσουμε σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς τους λόγους που ανκαι η εστίαση ανοίγει επισήμως την Δευτέρα 03/05/21, η μουσική θα παραμένει ερμητικά κλειστή.

Πλέον είναι γεγονός ότι τόσο τα καφέ -μπαρ, όσο και τα εστιατόρια θα ανοίξουν την δεύτερη μέρα του Πάσχα όπου θα είναι την Δευτέρα 03/05/21. Πραγματικά όλα τα μαγαζιά έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται για να υποδεχθούν μετά από 6 μήνες ολικής αναστολής τους τον κόσμο που θα θελήσει να τα επισκεφτεί και να απολαύσει τον καφέ του και να χαλαρώσει.

Αυτό που θα είναι διαφορετικό σε αυτή την λειτουργία των καταστημάτων εστίασης είναι ότι ναι μεν επανεκκινούν, αλλά με πολύ αυστηρούς κανόνες προστασίας για να μην υπάρξει διασπορά της πανδημίας. Οι αυστηροί κανόνες περιλαμβάνουν και την μη χρήση μουσικής και πιο κάτω συ εξηγούμε ακριβώς τον λόγο για τον οποίο πάρθηκε αυτός ο κανονισμός.

Τι επιβάλλει η μουσική

  • Η μουσική επιβάλλει μεγαλύτερη ένταση και προσπάθεια και γι αυτόν τον λόγο κάνει τους ανθρώπους να έρχονται πιο κοντά. Γενικά μας οδηγεί και μας επιβάλλει να υψώσουμε την φωνή μας πιο πάνω από την ένταση  στην οποία βρίσκετε η μουσική για να καταφέρουμε να ακουστούμε. Έτσι χωρίς  την μουσική δεν θα χρειαστεί να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να ακουστούμε και έτσι τα σταγονίδια μας δεν χρειάζεται να πηγαίνουν πιο μακριά άρα αναχετιζετε και η διασπορά του ιού.

Με τι σχετίζετε το μέτρο της μουσικής

  • Σύμφωνα πάντα με τους επιστήμονες το μέτρο για ολική απαγόρευση της μουσικής στους χώρους εστίασης, σχετίζετε καθαρά και μόνο με την ένταση της φωνής και τα σταγονίδια που βγαίνουν από το στόμα με αποτέλεσμα την διασπορά του ιού.

Τελικό συμπέρασμα

  • Το άνοιγμα των χώρων εστίασης στους εξωτερικούς χώρους, θα είναι ασφαλή με την έλλειψη της μουσικής ,ενώ αν υπήρχε η μουσική θα θεωρούνταν πάρα πολύ επικίνδυνο. Και ότι ακόμα πρέπει να προσπαθήσουμε κι να ακολουθούμε τους κανόνες , διότι το πρόβλημα δεν το έχουμε ξεπεράσει αλλά ακόμα το αντιμετωπίζουμε και η οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια μπορεί να το ξανα φουντώσει.

Ακολουθεί βίντεο για το άνοιγμα της εστίασης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Συνωστισμός 40άρηδων για το εμβόλιο- Τεράστια η συμμετοχή στην πλατφόρμα, άνοιξαν νέα κέντρα

Ελεύθερες διαδημοτικές μετακινήσεις από σήμερα - Τι αλλάζει από Δευτέρα

Τα εμβόλια Pfizer, Moderna COVID-19 μείωσαν τις νοσηλείες σε ηλικιωμένους κατά 94%, σύμφωνα με τα CDC

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Με νευρολογικά προβλήματα 8 στους 10 νοσηλευόμενοι με Covid

Κορωνοϊός: Οι νοσηλευόμενοι με νευρολογικά συμπτώματα αντιμετωπίζουν εξαπλάσιο κίνδυνο θανάτου σε σύγκριση με εκείνους που επίσης νοσηλεύονται αλλά δεν έχουν νευρολογικές επιπλοκές, σύμφωνα με διεθνή μελέτη.

Γυμναστήρια Παιδότοποι : Τα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης

Γυμναστήρια Παιδότοποι : ΤΟ υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων εξέδωσε δελτίο τύπου για να ενημερώσει ότι από 28-30 Μαίου ξεκινάει το πρόγραμμα χρηματοδοτικής ενίσχυσης για παιδότοπους και γυμναστήρια.

ψυχική υγεία : Οι τομείς που επηρεάζει

ψυχική υγεία : Όταν δεν έχουμε ομαλή ψυχική υγεία τότε επηρεάζονται πολλοί και διάφοροι τομείς στην ζωή μας . Σε αυτό το άρθρο σας αναλύουμε τους τομείς αυτούς αλλά και τα σημάδια που μαρτυρούν ότι νοσείτε ψυχικά.

Απλές συμβουλές για να βοηθήσετε το παιδί σας να αντιμετωπίσει το φόβο του για τη θάλασσα

Θάλασσα: Ενώ κανείς θα περίμενε ότι μετά από 9 μήνες στο υδάτινο περιβάλλον της μήτρας το μικρό σας θα έχει μια έμφυτη αγάπη για το νερό, αυτό φαίνεται ότι δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Τι μπορείτε να κάνετε, λοιπόν, ώστε να βοηθήσετε το μικρό σας να ξεπεράσει το φόβο του για το νερό;

Άνισα αποτελέσματα για την υγεία στο σύστημα των ΗΠΑ

Τα ευρήματα προσθέτουν στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο παράγοντες της τάξης, της εθνικότητας, της γεωγραφίας, της εκπαίδευσης και του εισοδήματος επηρεάζουν την πρόσβαση ενός ατόμου σε υπηρεσίες υγείας και την ποιότητα αυτών των υπηρεσιών που λαμβάνονται στο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης των ΗΠΑ.