Επιστημονικά Νέα

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για τον έρωτα !

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για τον έρωτα !

 

Ο  Χριστόφορος Παπακαλιάτης  μίλησε για τον έρωτα αλλά και τον γάμο στην εκπομπή της Έλλης Στάη «NET WEEK» .

«Μεγαλώνοντας δεν ερωτευόμαστε τόσο» τόνισε ο ηθοποιός και σεναριογράφος και συνέχισε: «Όσες φορές έχω βιώσει τον έρωτα, κατάλαβα ότι ο έρωτας είναι ταχύτητα, είναι μία ψευδαίσθηση που όλοι θέλουμε να ζήσουμε. Κι αν δεν την ζούμε, θέλουμε να βλέπουμε κάποιον που την έχει, ώστε να ελπίζουμε κι εμείς. Ο έρωτας έχει τέλος. Πάντα έχει τέλος και δεν έχει καμία απολύτως αντιστοιχία με τον γάμο. Προέκταση του έρωτα είναι η αγάπη».

Όσο για το τι πιστεύει ο ηθοποιός για το γάμο; «Ο γάμος είναι μία πολύ ωραία υπόσχεση και ο τρόπος δύο άνθρωποι να δείξουν την αγάπη τους, την ανάγκη τους να μείνουν μαζί για πάντα. Εγώ, μεγαλώνοντας ανακαλύπτω ότι δεν ένιωσα και δεν θα νιώσω την ανάγκη να το τυποποιήσω δημόσια».

Τέλος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για την οικονομική κρίση: «Το μόνο που μπορεί να μας σώσει, εκτός από την αλλαγή τρόπου σκέψης, είναι το μέγεθός μας. Μπορεί να είμαστε μία μικρή χώρα, αλλά, όπως αποδείχθηκε, καταφέραμε να κάνουμε ένα ντόμινο στην Ευρώπη», ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του για το μέλλον της χώρας μας.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Οι ερευνητές είναι αισιόδοξοι για την καρδιακή αναγέννηση

Πώς η B-12 υποστηρίζει την υγεία του εγκεφάλου των βρεφών;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ανοίγει ο δρόμος για μια επαναστατική θεραπεία του άσθματος

Έρευνα άσθμα: Εστιασμένη στη βιολογική θεραπεία, η μελέτη αναφέρει ότι το 92% των ασθενών που χρησιμοποιούν αυτή τη θεραπεία θα μπορούσαν να μειώσουν με ασφάλεια τη δόση των εισπνεόμενων στεροειδών

Τα οφέλη του εθελοντισμού για την υγεία

Εθελοντισμός: Η πράξη του εθελοντισμού ωφελεί επίσης την υγεία του ατόμου. Έρευνες έχουν δείξει ότι ο εθελοντισμός προσφέρει σημαντικά οφέλη για την υγεία, ειδικά για τους ηλικιωμένους.

Πόσο σοβαρή είναι η νόσηση με τον ιό Coxsackie;

Κοξάκι: Ενώ οι λοιμώξεις από τον ιό Coxsackie είναι συχνά ήπιες και αυτοπεριοριζόμενες, μερικές φορές μπορεί να οδηγήσουν σε πιο σοβαρές επιπλοκές, ιδιαίτερα όταν επηρεάζουν την καρδιά.

Συγκέντρωση: Η επιστημονική μέθοδος για να την ενισχύσετε

Συγκέντρωση: Σύμφωνα με τα ευρήματα έρευνας, μια απλή και εύκολα εφαρμόσιμη αλλαγή στη συμπεριφορά μας μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ικανότητά μας να διατηρήσουμε την εστίαση στην εργασία με την πάροδο του χρόνου.