Επιστημονικά Νέα

Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει ότι έμεινε έγκυος

Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει ότι έμεινε έγκυος


Η Ναταλία Γερμανού , σε μια αποκαλυπτική συνέντυξη στη Real Life, αποκάλυψε ότι έμεινε έγκυος αλλά δεν κράτησε το μωρό  και  δηλώνει ότι  δεν νοιώθει  ωραία γυναίκα!

Όταν ρωτήθηκε αν της προέκυψε ποτέ, εγκυμοσύνη, για την οποία μπήκε σε δίλημμα η Ναταλία απάντησε:

Τη στιγμή που προέκυψε, ήμουν πάρα πολύ μικρή. Και δεν τέθηκε το ζήτημα να κρατήσω το παιδί.Μετά δεν προέκυψε ξανά, ούτε σαν σκέψη. Δεν το ξαναέβαλα ποτέ στο πρόγραμμα. Δεν είναι όλες οι  γυναίκες γεννημένες για να γίνουν μητέρες. Ίσως εγώ να είμαι γεννημένη για παιδί, μη βιολογικό για ένα παιδί που θα υιοθετήσω.


Για τον έρωτα…

Το 2012, ήταν μια αρκετά ερωτική χρονιά, αυτή που πέρασε και δεν μπορώ συνέχεια να ρίχνω τα σφάλματα στους άλλους αν δεν μένουν στη ζωή μου.Κάτι θα κάνω και γω λάθος. Οπότε, ας ελπίσουμε φέτοςνα βάλω εγώ μυαλόγια να μπορέσω να εκτιμήσω περισσότερο αυτόν που θα έλθει…

Ποτέ δεν υπήρξα η ωραία…

Μπορεί αν ήμουν εξυπνούλα, μπορεί να ήμουν χαριτωμένη, να είχα χιούμορ και αυτό να με έκανε αγαπητή  αλλά ποτέ δεν υπήρξα ωραία.Γενικά ποτέ δεν ήμουν ωραία και αυτό το πήρα απόφαση από τα 13 μου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Κοινές αιτίες πόνου στη γνάθο που πρέπει να δώσετε προσοχή

Η έρευνα εμβολίων mRNA κέρδισε το Νόμπελ Ιατρικής τη Δευτέρα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πώς η άσκηση μπορεί να επηρεάζει τα άτομα με διαβήτη;

Διαβήτης: Η άσκηση είναι ένα ισχυρό εργαλείο στην εργαλειοθήκη διαχείρισης του διαβήτη και όταν γίνεται με ασφάλεια και συνέπεια, μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη υγεία και βελτιωμένη ποιότητα ζωής.

Κολπικός δακτύλιος πρόκειται σύντομα να κυκλοφορήσει στη Νότια Αφρική για την πρόληψη του HIV

Οι γυναίκες πλήττονται δυσανάλογα από τον ιό HIV στη Νότια Αφρική, αντιπροσωπεύοντας το 64% των 7,4 εκατομμυρίων ενηλίκων που ζουν με τον ιό στη χώρα. «Ελπίζουμε ότι πολλές ακόμη χώρες θα ακολουθήσουν την κίνηση της Νότιας Αφρικής», δήλωσε ο Σάντς. Ο δακτύλιος έχει εγκριθεί και έχει υποβληθεί σε μελέτες εφαρμογής σε διάφορες χώρες της ηπείρου, όπως η Ουγκάντα, η Κένυα και η Ζιμπάμπουε.

Μια 5ήμερη έκθεση στη ρύπανση αυξάνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού

Ρύπανση εγκεφαλικό: Μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη για τη σχέση μεταξύ της έκθεσης στην ατμοσφαιρική ρύπανση και του εγκεφαλικού αποκαλύπτει ότι ακόμη και μια σύντομη έκθεση μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εγκεφαλικού.