Επιστημονικά Νέα

Euromedica: Eξετάσεις μαστογραφίας σε προνομιακές τιμές

Euromedica: Eξετάσεις μαστογραφίας σε προνομιακές τιμές

 

Eξετάσεις μαστογραφίας σε προνομιακές τιμές σε όλα τα διαγωνιστικά κέντρα της Euromedica στην Αττική, παρέχει ο Όμιλος, με αφορμή το μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Μέχρι τις 7 Νοεμβρίου στα διαγνωστικά κέντρα Euromedica της Αττικής, θα παρέχονται προληπτικές εξετάσεις με την αξιοπιστία που εγγυώνται το έμπειρο προσωπικό και τα διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας της Euromedica. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ειδικά πακέτα εξετάσεων που περιλαμβάνουν τις παρακάτω εναλλακτικές επιλογές:

-Ψηφιακή Μαστογραφία στην τιμή των €45

-Ψηφιακή Μαστογραφία και υπέρηχος με €60

-Αναλογική Μαστογραφία και υπέρηχο στις τιμές του κρατικού τιμολογίου

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα κατά τόπους διαγνωστικά κέντρα της Euromedica στην Αττική.

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί μία ιδιαίτερα συχνά εμφανιζόμενη μορφή καρκίνου, η οποία όμως αντιμετωπίζεται με αποτελεσματικότητα, εφόσον διαγνωστεί εγκαίρως. Ο προληπτικός έλεγχος οφείλει να αποτελεί συνήθεια για τις γυναίκες από την ηλικία των 18 ετών. Ξεκινώντας με αυτοεξέταση του στήθους, συνεχίζοντας με ετήσια εξέταση από εξειδικευμένο γιατρό μετά τα 25 και συμπληρώνοντας την ψηλάφηση με μαστογραφία και υπέρηχο μαστών από την ηλικία των 40 ετών, η πρόληψη είναι το σημαντικότερο βήμα για την επιτυχή αντιμετώπιση νεοπλασματικών ευρημάτων.

Για τη Euromedica η πρόληψη αποτελεί ύψιστης σημασίας προτεραιότητα για τη διαφύλαξη της υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, η φροντίζει για να συμμετέχει στην ενημέρωση των γυναικών για την αναγκαιότητα τακτικού και ενδελεχούς ετήσιου προληπτικού ελέγχου, ενώ συγχρόνως δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή υποδομών και την παρουσία εξειδικευμένων ιατρών διασφαλίζοντας αξιόπιστα και έγκυρα αποτελέσματα για όλους όσοι επισκέπτονται τις ιατρικές μονάδες του Ομίλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τρόποι για να πάρετε τον έλεγχο των συμπτωμάτων του Πάρκινσον αποτελεσματικά

6 βασικές στρατηγικές για τη βελτίωση της υγείας της καρδιάς

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα: Αιτίες, συμπτώματα και αντιμετώπιση

Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα: Η κατανόηση και η αντιμετώπιση των πρώιμων σημείων του Συνδρόμου Καρπιαίου Σωλήνα μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής αποτρέποντας μακροχρόνιες βλάβες.

Έκζεμα: Αιτίες, συμπτώματα και διαχείριση

Έκζεμα: Η ζωή με έκζεμα μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά με την κατάλληλη κατανόηση και διαχείριση, τα άτομα μπορούν να ελέγξουν τα συμπτώματά τους και να ζήσουν μια άνετη ζωή.

Η τεχνολογία παπουτσιών μειώνει τον κίνδυνο διαβητικού έλκους στο πόδι

Ο στόχος της τεχνολογίας εσωτερικής σόλας είναι να μετριάσει τον κίνδυνο διαβητικού έλκους στο πόδι αντιμετωπίζοντας μια από τις πιο σημαντικές αιτίες: τη διάσπαση του δέρματος και των μαλακών ιστών λόγω επαναλαμβανόμενου στρες στο πόδι κατά το περπάτημα.