Ασφάλιση Υγείας

Τα σούπερ μάρκετ BAZAAR προσφέρουν ομαδική ασφάλιση INTERAMERICAN στο προσωπικό 

Τα σούπερ μάρκετ BAZAAR προσφέρουν ομαδική ασφάλιση INTERAMERICAN στο προσωπικό 

Σε μια περίοδο εκτάκτων, ειδικών αναγκών, το προσωπικό της αλυσίδας σούπερ μάρκετ της BAZAAR AE κατέβαλε εξαιρετική προσπάθεια προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις ανάγκες των πολιτών για την τροφοδοσία των νοικοκυριών τους. Η διοίκηση της εταιρείας, έχοντας πίστη ότι η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον, επέλεξε -αντί μιας εφάπαξ υποστηρικτικής ενέργειας- να προβεί σε μια ιδιαίτερα ουσιαστική, αμοιβαία επωφελή παροχή διαρκείας προς το ανθρώπινο δυναμικό της, ασφαλίζοντάς το με ομαδικό συμβόλαιο στην INTERAMERICAN.

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα καλύπτει τους 1.400 εργαζομένους με ασφάλιση ζωής, ασφάλιση για το ενδεχόμενο μερικής ή ολικής ανικανότητας, καθώς και ασφάλιση υγείας, με πρωτοβάθμια φροντίδα και πλήρη νοσοκομειακή περίθαλψη. Για το ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο στην INTERAMERICAN διαμεσολάβησε η Μεσιτική Εταιρεία ΚΑΠΟΥΑΝΟ Α.Ε. , με ιστορία πλέον του ενός αιώνα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και με ιδιαίτερα μεγάλη εμπειρία στην ασφάλιση επιχειρήσεων.

Η BAZAAR AE, μέλος του ομίλου εταιρειών Βερούκα, έχει διαδρομή 25 χρόνων στην αγορά, ενισχύοντας συνεχώς το μερίδιό της. Με περισσότερα από 150 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία προσπαθεί να βρίσκεται πάντα δίπλα στον καταναλωτή με επαγγελματισμό, συνέπεια και ποιότητα. Η συνεχής εξέλιξη και βελτίωση των υπηρεσιών της αλυσίδας των σούπερ μάρκετ BAZAAR δίνει άψογο δείγμα λειτουργικής επάρκειας και ανταπόκρισης και στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, με τους εργαζόμενους στην «πρώτη γραμμή». Παράλληλα, η BAZAAR AE, με αίσθημα ευθύνης έχει δραστηριοποιηθεί σε αυτή την περίοδο για την κοινωνία και τις ευπαθείς ομάδες.

Η INTERAMERICAN, μέλος της ACHMEA, με ηγετικό ρόλο στην ασφαλιστική αγορά, έχει αναπτύξει δυναμικά κατά τα τελευταία χρόνια και τις ομαδικές ασφαλίσεις. Σήμερα, 1.039 επιχειρήσεις την έχουν επιλέξει για την ασφάλιση του ανθρώπινου δυναμικού τους. Η εταιρεία αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη που εμπιστεύονται για ομαδική ασφάλιση όλο και περισσότερες επιτυχημένες επιχειρήσεις και οργανισμοί, κάθε μεγέθους.

Ειδικότερα στον τομέα της υγείας, η INTERAMERICAN συνεργάζεται με όλα τα μεγάλα Νοσηλευτικά Ιδρύματα, έχοντας επιπλέον το μοναδικό ασφαλιστική εταιρεία πλεονέκτημα των ιδιόκτητων υποδομών: της κλινικής Αθηναϊκής Mediclinic, των πρότυπων πολυϊατρείων Medifirst, καθώς και της Γραμμής Υγείας 1010

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο: Πώς θα δείτε εάν είστε δικαιούχοι-Βήμα βήμα η διαδικασία της αίτησης

Προσφορά υγείας  για την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Οι ηλεκτρονικές αποδείξεις ιατρικών εξόδων για μεγαλύτερη έκπτωση στους φόρους

Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Τα ιατρικά έξοδα που θα εξοφλούνται με κάρτες θα μετρούν διπλά στον υπολογισμό του ορίου 30% του εισοδήματος που θα πρέπει να καλύπτει ο φορολογούμενος με e-αποδείξεις.

ΕΛΣΤΑΤ: Αναζητά 60.000 απογραφείς - Οι προϋποθέσεις, τα προσόντα, η αμοιβή

ΕΛΣΤΑΤ: Ειδικότερα, η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Απογραφέων της Απογραφής Πληθυσμού-Κατοικιών (ΠΚ), για απασχόληση κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2021, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι και την 27η Σεπτεμβρίου, έως τις 15:00.

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις για 2.000 προσλήψεις ειδικών κατηγοριών - Ποια είναι η διαδικασία υποβολής

ΟΑΕΔ: Ειδικότερα, οι αιτήσεις ξεκινούν από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2021 και αφορούν ειδικές κατηγορίες ανέργων (εγγεγραμμένων στα μητρώα του ΟΑΕΔ) που υπάγονται στις προστατευτικές διατάξεις του ν. 2643/98.

e-ΕΦΚΑ ΟΑΕΔ: Καταβολές της τάξης του 1,5 δισ. ευρώ σε πάνω από 3 εκατ. δικαιούχους ως την Παρασκευή 27/8

e-ΕΦΚΑ ΟΑΕΔ: Καταβολές της τάξης του 1,5 δισ. ευρώ σε πάνω από 3 εκατομμύρια δικαιούχους θα πραγματοποιηθούν από τον e-ΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔ την περίοδο 23-27 Αυγούστου, διάστημα κατά το οποίο ξεκινά -από την Τετάρτη 25 Αυγούστου- η πληρωμή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου.

Από αύριο 25/8 η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων Σεπτεμβρίου

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και κατόπον συνεργασίας με την Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, οι πληρωμές των κύριων και επικουρικών συντάξεων να γίνονται την ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση. Επομένως, οι επικουρικές συντάξεις μηνός Ιουλίου 2021 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις.

Έρχονται νέες θέσεις εργασίας

 O ΟΑΕΔ για την αντιμετώπιση  της ανεργίας και την αύξηση της απασχόλησης ενεργοποιεί σειρά προγραμμάτων που αφορούν συνολικά 100.000 θέσεις εργασίας, όπως είπε σήμερα  στο OPEN ο Σπύρος Πρωτοψάλτης.