Ασφάλιση Υγείας

ΟΑΕΔ : Τα οριστικά αποτελέσματα πρόσληψης ωρομίσθιων εκπαιδευτικών ΑμεΑ Θεσσαλονίκης

ΟΑΕΔ : Τα οριστικά αποτελέσματα πρόσληψης ωρομίσθιων εκπαιδευτικών ΑμεΑ Θεσσαλονίκης

ΟΑΕΔ : Αναρτήθηκαν στις 09/07/21 τα οριστικά αποτελέσματα του προσωπικού ωρομίσθιων καθηγητών για τα Ε.Κ.Ε.Κ ΑμεΑ της Θεσσαλονίκης.

 Αναρτήθηκαν σήμερα τα προσωρινά αποτελέσματα για την πρόσληψη ωρομισθίων εκπαιδευτών και ειδικού επιστημονικού και βοηθητικού προσωπικού, στο Ε.Κ.Ε.Κ. ΑμεΑ Θεσσαλονίκης, για το σχολικό έτος 2021-2022.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ  www.oaed.gr στην ενότητα “Νέα και Ανακοινώσεις”.

Παρακάτω ακολουθεί η προκήρυξη δήλωσης συμμετοχής

  • Αναρτήθηκε σήμερα η Προκήρυξη για την πρόσληψη αναπληρωτών, ωρομίσθιου εκπαιδευτικού και ειδικού επιστημονικού προσωπικού στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών, για το σχολικό έτος 2021-22.
  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ  www.oaed.gr στην ενότητα “Νέα και Ανακοινώσεις”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Μούδιασμα άκρων : Δείτε τις αιτίες που το δημιουργούν

Ζέστη οργανισμός : Συμβουλές για να τον κρατήσετε ενυδατωμένο

Υποχρεωτικός εμβολιασμός αλλιώς σκληρές κυρώσεις - Τι αλλάζει στη διασκέδαση

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Νέο πρόγραμμα εξειδικευμένης επαγγελματικής κατάρτισης ΟΑΕΔ-Οι δικαιούχοι

ΟΑΕΔ: Το νέο πρόγραμμα εξειδικευμένης επαγγελματικής κατάρτισης, πρακτικής άσκησης και πιστοποίησης στην ειδικότητα υψηλής ζήτησης «Εργάτης Φύλλων Μετάλλου – Συγκολλητής Μετάλλων» περιλαμβάνει 180 ώρες θεωρίας και 640 ώρες πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις της περιοχής.

ΕΦΚΑ: Αναλυτικά οι νέες υπηρεσίες και τοπικές διευθύνσεις σε 5 πόλεις

ΕΦΚΑ: Σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού, «με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ενιαίος τρόπος λειτουργίας των Υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ, καλύτερη οργάνωση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού με χρήση όλων των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων καθώς και σημαντική εξοικονόμηση πόρων μέσω της μείωσης των λειτουργικών εξόδων». Σημειώνεται ότι νέες υπηρεσίες τίθενται σε λειτουργία από την Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021.

Πότε θα δοθούν οι εκκρεμείς συντάξεις-Αποκλιμάκωση πάνω από 85%

Εκκρεμείς συντάξεις: Όπως δήλωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης "ειδικά στο τ. ΤΣΑΥ και το τ. ΤΑΝ έχει εκκαθαριστεί η πλειονότητα των εκκρεμοτήτων περασμένων ετών και οι ρυθμοί απονομής έχουν τριπλασιαστεί σε σχέση με δυο χρόνια πριν. Στο τ.ΤΣΜΕΔΕ ναι μεν υπάρχει πρόοδος απαιτείται ωστόσο περισσότερη προσπάθεια τους επόμενους μήνες".