Ασφάλιση Υγείας

ΟΑΕΔ: Καταβλήθηκε το επίδομα και το δώρο Χριστουγέννων στους ανέργους

ΟΑΕΔ: Καταβλήθηκε το επίδομα και το δώρο Χριστουγέννων στους ανέργους

ΟΑΕΔ: Καταβλήθηκε το δώρο Χριστουγέννων σε 268.760 δικαιούχους, πραγματοποιήθηκε η προπληρωμή επιδομάτων ανεργίας σε 120.929 δικαιούχους, και η ειδική παροχή προστασίας μητρότητας, όπως και το δώρο Χριστουγέννων σε 21.388 δικαιούχους μητέρες.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, φέτος, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά πραγματοποιήθηκε η προπληρωμή επιδομάτων και η πληρωμή του δώρου Χριστουγέννων για το έτος 2020 από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, Ο ΟΑΕΔ επισημαίνει ότι σήμερα, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020, καταβλήθηκαν 101 εκατ. ευρώ για την προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και για την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας. Οι πιστώσεις θα εμφανιστούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων εντός τριών εργάσιμων ημερών.

Πιο συγκεκριμένα, βάσει των στοιχείων που δημοσιεύθηκαν, καταβλήθηκε κατ’ ακρίβεια η προπληρωμή επιδομάτων ανεργίας σε 120.929 δικαιούχους, το Δώρο Χριστουγέννων σε 268.760 δικαιούχους και η ειδική παροχή προστασίας μητρότητας, όπως και το δώρο Χριστουγέννων σε 21.388 δικαιούχους μητέρες.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί, μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2021.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους δικαιούχους και δεν υφίσταται κανένας λόγος προσέλευσης στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2). Για όσους επιδοτούμενους ανέργους έχουν υποχρέωση δήλωσης παρουσίας κατά το χρονικό διάστημα των προπληρωμών επιδομάτων, η προπληρωμή θα καταβληθεί, μετά τη δήλωση παρουσίας, η οποία γίνεται αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση (website).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Έρχεται επίδομα εφάπαξ για τους γιατρούς

Πληρωμές επιδομάτων και δικαιούχοι

Άνοιξε η πλατφόρμα για δηλώσεις αναστολών

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Φορολογικές δηλώσεις : Κερδίστε 3% έκπτωση φόρου

Φορολογικές δηλώσεις : Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) υπέβαλε σχετική εισήγηση προς την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών για τις αναγκαίες νομοθετικές, διοικητικές και τεχνικές αλλαγές που απαιτούνται για τη συμμόρφωση προς τη νομολογία του ΣτΕ

ΟΑΕΔ Κοινωνικός τουρισμός : Υποβολή αιτήσεων για ακτοπλοικές και καταλύματα

ΟΑΕΔ Κοινωνικός τουρισμός : Ο ΟΑΕΔ καλεί τους ενδιαφερόμενους παρόχους τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο ενισχυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2021-2022, να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Μητρώο Παρόχων.

ΟΑΕΔ Κοινωνικός τουρισμός : Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα

ΟΑΕΔ Κοινωνικός τουρισμός : Αναρτήθηκαν σήμερα, Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021, οι οριστικοί πίνακες Δικαιούχων, Ωφελουμένων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων – Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων, καθώς και Αποκλειομένων, του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2021-2022.