Ασφάλιση Υγείας

INTERLIFE Ασφαλιστική: Με υψηλή Κερδοφορία έκλεισε το Α’ Εξάμηνο του 2021  

INTERLIFE Ασφαλιστική: Με υψηλή Κερδοφορία έκλεισε το Α’ Εξάμηνο του 2021   

INTERLIFE Ασφαλιστική: Με θετικό πρόσημο σε όλους τους δείκτες έκλεισε το Α’ Εξάμηνο του 2021.

Με θετικό πρόσημο σε όλους τους δείκτες έκλεισε το Α’ Εξάμηνο του 2021 η  INTERLIFE Ασφαλιστική ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση της στην Ασφαλιστική Αγορά .

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Interlife κ. Ιωάννης Βοτσαρίδης. 

Για  τα Οικονομικά Αποτελέσματα του Α’ Εξαμήνου 2021 ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α. Ιωάννης Παν. Βοτσαρίδης δήλωσε:“Είμαι περήφανος για τη διατήρηση και την επαύξηση της αναπτυξιακής μας δυναμικής, αλλά και για τη σταθερά ανοδική πορεία και την οικονομική ευρωστία της Εταιρίας μας, η οποία επιβεβαιώνει, για άλλη μια φορά, τη συνετή διαχείριση των οικονομικών μας τις τρεις τελευταίες δεκαετίες .Παρά τις αντίξοες συνθήκες της συνεχιζόμενης Πανδημίας του COVID-19, συνεχίσαμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες ενώ ενδυναμώσαμε τις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους μας, το ανθρώπινο δυναμικό μας, τους συνεργάτες μας, τους μετόχους και την κοινωνία γενικότερα.Αισιοδοξούμε, οραματιζόμαστε και παραμένουμε σε εγρήγορση, με στόχο να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε με επιτυχία στις προκλήσεις της εποχής και στις προσδοκίες όλων των ενδιαφερόμενων μερών”.

Τέλος  η  INTERLIFE Ασφαλιστική σημείωσε υψηλή Κερδοφορία με τα Κέρδη προ Φόρων να ανέρχονται στις 30/6/2021 σε 13,10 εκατ. € έναντι 1,09 εκατ. € το αντίστοιχο εξάμηνο του 2020.Επιπλέον, η Εταιρεία κατέγραψε αύξηση των Εγγεγραμμένων Ασφαλίστρων κατά 10,05 % (36,83 εκατ. € έναντι 33,47 εκατ. € το α’ εξάμηνο του 2020) και των Μικτών Δεδουλευμένων Ασφαλίστρων κατά 2,49 % (33,95 εκατ. € έναντι 33,12 εκατ. € το α’ εξάμηνο του 2020), ενώ η σχέση συμμετοχής μεταξύ των εγγεγραμμένων ασφαλίστρων του κλάδου Αστικής Ευθύνης Οχημάτων και των Λοιπών Κλάδων κατά Ζημιών, διαμορφώθηκε σε 57% – 43% (έναντι 59% – 41% για το αντίστοιχο διάστημα του έτους 2020).Άνοδος σημειώθηκε, επίσης, και στα υπόλοιπα Οικονομικά Μεγέθη, με το σύνολο του Ενεργητικού να αυξάνεται κατά 6,99 % (266,70 εκατ. € έναντι 249,27 εκατ. € στις 31/12/2020), τα Ίδια Κεφάλαια κατά 9,56% (120 εκατ. € έναντι 109,54 εκατ. € στις 31/12/2020), ενώ το σύνολο των Επενδύσεων ανήλθε σε 243,41 εκατ. € έναντι 228,01 εκατ. € στις 31/12/2020. Οι Καθαρές Αποζημιώσεις (συμπεριλαμβανομένης της μεταβολής Ασφαλιστικών Προβλέψεων) αυξήθηκαν κατά 9,69 % έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2020 (14,80 εκατ. € έναντι 13,50 εκατ. € το α’ εξάμηνο του 2020).

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

INTERLIFE : Υπερδιπλασίασε τα Κέρδη της κατά 145,35%

Η INTERAMERICAN της υγείας υποστηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία και εκστρατεία για τον διαβήτη

Θάνος Πλεύρης: O ΕΟΠΥΥ θα λειτουργεί με όρους ασφαλιστικής εταιρείας - Δεν πληρώνει τίποτα ο ασθενής

Interamerican : Ψηλά στην αξιοπιστία των πολιτών

Groupama Ασφαλιστική : Στο πλευρό του σωματείου "Νέα ελπίδα Θεσσαλονίκης "

Interamerican ασφαλιστική: Στηρίζει τους εργαζομένους στα Νοσοκομεία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΟΑΕΔ: Νέο πρόγραμμα για 4.000 ανέργους άνω των 30 με μισθό έως 933 ευρώ

ΟΑΕΔ: Ειδικότερα το πρόγραμμα αφορά σε περιοχές υψηλής ανεργίας και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών, της Δυτικής Αττικής, του Πειραιά και στη Διοικητική Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Eιδικό εποχικό βοήθημα ΟΑΕΔ: Ποιοι είναι δικαιούχοι-Η διαδικασία υποβολής-Πότε λήγει η προθεσμία

Eιδικό εποχικό βοήθημα ΟΑΕΔ: Επισημαίνεται ότι η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr, με τους κωδικούς TAXISnet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/eidiko-epokhiko-boethema-oaed.

Πότε καταβάλλεται η πέμπτη δόση του επιδόματος παιδιού

Επίδομα παιδιού: Σημειώνεται ότι η τελευταία και έκτη διμηνιαία δόση του επιδόματος για το 2021 στους δικαιούχους του επιδόματος παιδιού, αναμένεται να καταβληθεί πριν την Πρωτοχρονιά. Η πληρωμή αυτή θα αφορά τους μήνες Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.

Νέο πρόγραμμα εξειδικευμένης επαγγελματικής κατάρτισης ΟΑΕΔ-Οι δικαιούχοι

ΟΑΕΔ: Το νέο πρόγραμμα εξειδικευμένης επαγγελματικής κατάρτισης, πρακτικής άσκησης και πιστοποίησης στην ειδικότητα υψηλής ζήτησης «Εργάτης Φύλλων Μετάλλου – Συγκολλητής Μετάλλων» περιλαμβάνει 180 ώρες θεωρίας και 640 ώρες πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις της περιοχής.

ΕΦΚΑ: Αναλυτικά οι νέες υπηρεσίες και τοπικές διευθύνσεις σε 5 πόλεις

ΕΦΚΑ: Σύμφωνα με ανακοίνωση του οργανισμού, «με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται ενιαίος τρόπος λειτουργίας των Υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ, καλύτερη οργάνωση και αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού με χρήση όλων των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων καθώς και σημαντική εξοικονόμηση πόρων μέσω της μείωσης των λειτουργικών εξόδων». Σημειώνεται ότι νέες υπηρεσίες τίθενται σε λειτουργία από την Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021.