Ασφάλιση Υγείας

Eurolife: Καλύπτει το κόστος του test κοροναϊού πριν το χειρουργείο

Eurolife: Καλύπτει το κόστος του test κοροναϊού πριν το χειρουργείο

Το οικονομικό κόστος του test ανίχνευσης για τον νέο κοροναϊό πριν το χειρουργείο καλύπτει η Eurolife ERB.

Η εξέταση έχει ενταχθεί στον υποχρεωτικό προεγχειρητικό έλεγχο των ασθενών με βάσει την εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας, όπως έχουμε γράψει στο healthweb . Διαβάστε εδώ : Γιατί το τεστ κοροναϊού δεν μπορεί να συμπεριληφθεί στα ΚΕΝ ;

H Eurolife ERB θα καλύπτει το test ανίχνευσης για το νέο κορωνοϊό (Covid-19)στο Νοσοκομείο για την πραγματοποίηση χειρουργικής επέμβασης και εφόσον η νοσηλεία είναι καλυπτόμενη, σύμφωνα με τους όρους του Ασφαλιστηρίου. Σε κάθε άλλη περίπτωση νοσηλείας (εκτός δηλαδή των χειρουργικών περιστατικών), που είναι καλυπτόμενη βάσει των όρων του Ασφαλιστηρίου, το test για το νέο κορωνοϊό (Covid-19) θα καλύπτεται, εφόσον υφίσταται ιατρική αναγκαιότητα για 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

ΟΠΕΚΑ επιδόματα: Τότε γίνονται οι καταβολές

Επίδομα 534 Ευρώ: Σε αυτούς καταβάλλετε σήμερα

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΟΑΕΔ ΕΦΚΑ: Τι πληρώνει από 19-23 Απριλίου

ΟΑΕΔ ΕΦΚΑ: Καταβολές που αγγίζουν το ύψος των 590 εκατομμυρίων ευρώ και οι οποίες αφορούν σε 1.183.549 δικαιούχους θα γίνουν την εβδομάδα 19-23 Απριλίου από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τον ΟΑΕΔ  και τον E- efka.

Αναστολές ΚΑΔ : Όλα όσα ισχύουν για τον μήνα Απρίλιο

Αναστολές ΚΑΔ : Δείτε, όλα όσα θα ισχύσουν για τις επιχειρήσεις για τις αναστολές Απριλίου και για το ποιες επιχειρήσεις θα μείνουν κλειστές με κρατική εντολή αλλά και αυτές που ανοίγουν και γίνονται πληττόμενες.

ΟΠΕΚΑ: Έκτακτη καταβολή επιδομάτων (Δείτε γιατί)

ΟΠΕΚΑ: Δείτε πότε ο οργανισμός ΟΠΕΚΑ, θα καταβάλει τα επιδόματα στους δικαιούχος για τον μήνα Απρίλιο, αλλά και τον λόγο που αυτά θα καταβληθούν νωρίτερα αυτόν τον μήνα και όχι την ημερομηνία που καταβάλλονται πάντα.

Voucher 200 ευρώ: Ξεκίνησε η εξαργύρωση, έρχεται ο β' κύκλος

Voucher 200 ευρώ: Σε εξέλιξη βρισκεται ήδη η εξαργύρωση των voucher των 200 ευρώ του α' κύκλου, με τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών να έχουν ξεκινήσει τις προσφορές. Ενόψει ο β’ κύκλος με νέες κατηγορίες δικαιούχων. Ακουλουθούν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες για τις αιτήσεις και χρονοδιαγράμματα.

Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται

Δώρο πάσχα : Tο Δώρο Πάσχα στους εργαζόμενους που βρέθηκαν σε αναστολή εργασίας θα πληρωθεί με μοντέλο μεικτής χρηματοδότησης. Δείτε πως υπολογίζεται και πότε θα καταβληθεί.

Πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ από σήμερα - Ποιοι κληρονόμοι παίρνουν αναδρομικά

Αναδρομικά κληρονόμων: Πρόκειται για κληρονόμους θανόντων συνταξιούχων που έχουν κληρονομικό δικαίωμα από διαθήκη, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, που είχε ανακοινώσει η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ στις αρχές του έτους.

Αναστολές Απριλίου: Δόθηκε παράταση στις αιτήσεις

Αναστολές Απριλίου: Από την 01/04/20, άνοιξε το σύστημα για την δήλωση αναστολών του Απριλίου αλλά και το δελτίο τύπου για το τι ισχύει με τις αναστολές και τις κλειστές ,ανοιχτές και πληττόμενες επιχειρήσεις.