Ασφάλιση Υγείας

Επίδομα ασθένειας : Επεκτείνεται η δυνατότητα e-αίτησης σε ασφαλισμένους. Ποιους αφορά;

Επίδομα ασθένειας : Επεκτείνεται η δυνατότητα e-αίτησης σε ασφαλισμένους. Ποιους αφορά;

Επίδομα ασθένειας : Επεκτείνεται η δυνατότητα e-αίτησης σε ασφαλισμένους. Ποιους αφορά;

Επεκτείνεται η δυνατότητα e-αίτησης σε ασφαλισμένους που προέρχονται από τέως φορείς του ΟΑΕΕ (ελεύθεροι επαγγελματίες), του ΕΤΑΑ (αυτοαπασχολούμενοι), αλλά και του ΕΤΑΠ – ΜΜΕ επεκτείνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής αίτησης του επιδόματος ασθενείας.

Πιο συγκεκριμένα, εφεξής σχετική αίτηση θα μπορούν να υποβάλουν με ηλεκτρονικό τρόπο και οι ασφαλισμένοι των τέως φορέων ΤΑΞΥ, ΕΤΑΑΤΣΑΥ, ΕΤΑΑ-ΤΣΜΕΔΕ , ΕΤΑΑ-ΊΎΔΑ, ΕΓΑΑ-ΤΥΔΠ, ΕΤΑΑ-ΤΥΔΘ, ΕΤΑΠ – ΜΜΕ (ΤΑΙΣΥΤ, ΤΣΕΥΠ, ΤΑΤΤΑ), καθώς και οι Ευρωπαίοι πολίτες και οι πολίτες τρίτων χωρών.

  • Υπενθυμίζεται πως έως τώρα ηλεκτρονικά μπορούσαν να υποβάλουν αίτημα για επίδομα ασθενείας οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Με την επέκταση της ηλεκτρονικής αυτής υπηρεσίας καταργείται η αυτοπρόσωπη παρουσία των ασφαλισμένων στις υπηρεσίες του Φορέα και εξαλείφεται η πολύωρη αναμονή και ταλαιπωρία.
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Άνοιξε η πλατφόρμα για το ειδικό επίδομα Covid-19

Από 8 Μαρτίου η ηλεκτρονική αίτηση επιδόματος ασθενείας λόγω Covid

e-Ε.Φ.Κ.Α.: Νέος Κανονισμός Λειτουργίας του ΚΕ.Π.Α.

Επίδομα ασθένειας: Μόνο ηλεκτρονικά οι ιατρικές βεβαιώσεις - Βήμα βήμα η διαδικασία υποβολής

ΟΑΕΔ : Οι παροχές των ανέργων που διαθέτουν κάρτα ανεργίας

ΕΦΚΑ-ΟΑΕΔ: Τότε θα πληρωθούν τα επιδόματα

Πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ από σήμερα - Ποιοι κληρονόμοι παίρνουν αναδρομικά

Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία e-ΕΦΚ για το επίδομα ασθενείας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Eurolife FFH: Έξι προγράμματα αστικής ευθύνης EurolifePartners

Η Eurolife FFH, που έχει δεσμευθεί να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων που την εμπιστεύονται, πελατών και συνεργατών, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες που τους παρέχει, αναβαθμίζει το EurolifePartners, την πλατφόρμα για τους συνεργάτες της, προσθέτοντας 6 προτιμολογημένα προγράμματα αστικής ευθύνης.  Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν ασφαλιστική κάλυψη από τη λειτουργία εμπορικών καταστημάτων, γραφείων-ιατρείων, γυμναστηρίων-σχολών χορού-εκπαιδευτηρίων, καφέ εστιατορίων-ζαχαροπλαστείων. Επίσης, εκτός […]

Οικογενειακή ασφάλεια υγείας – Τι να προσέξετε;

Τα τελευταία έτη όλο και περισσότερες οικογένειες επιλέγουν να κάνουν οικογενειακή ασφάλεια υγείας. Τι είναι η οικογενειακή ασφάλεια υγείας και ποια η διαφορά από τα ατομικά συμβόλαια Υγείας;

Υγεία και Ασφάλεια: Εθνική Στρατηγική για την προστασία των εργαζόμενων

Την βελτίωση της υγείας και της ασφάλειας των εργαζόμενων στις επιχειρήσεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, με στοχευμένες παρεμβάσεις, αλλά και ένα νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα, περιλαμβάνει η Εθνική Στρατηγική που υπογράφηκε από τον αρμόδιο υπουργό, Κωστή Χατζηδάκη.

e-ΕΦΚΑ: Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία "προαιρετική συνέχιση ασφάλισης για μη μισθωτούς"

e-ΕΦΚΑ: Σε λειτουργία τέθηκε η νέα ηλεκτρονική υπηρεσία για την προαιρετική συνέχιση της ασφάλισης Μη Μισθωτών, που παρέχει διευκόλυνση στους Μη Μισθωτούς που βρίσκονται κοντά στην συνταξιοδότηση και χρειάζονται πρόσθετο χρόνο ασφάλισης.