Ασφάλιση Υγείας

e-ΕΦΚΑ: Εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες από σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα

e-ΕΦΚΑ: Εκτός λειτουργίας οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες από σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα

e-ΕΦΚΑ: Εκτός λειτουργίας θα είναι μέχρι τη Δευτέρα (23/5) οι υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Φορέα: «Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ενημερώνει ότι από σήμερα Πέμπτη 19-5-2022 και ώρα 15:00 έως Δευτέρα 23-5-2022 και ώρα 7:00 οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Φορέα θα είναι προσωρινά μη διαθέσιμες προκειμένου να διεξαχθούν εργασίες μετάπτωσης εφαρμογών και δεδομένων στις υποδομές του Κυβερνητικού Νέφους (G-Cloud) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης. Με τον τρόπο αυτό αντικαθίστανται υφιστάμενες παλαιές υποδομές με σύγχρονες αυξάνοντας παράλληλα τη διαθεσιμότητα, την ταχύτητα και την ποιότητα των παρεχόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών”.

Ποιες υπηρεσίες επηρεάζονται:

  • τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών ραντεβού για την Παρασκευή 20.5.2022.
  • την ενημέρωση από το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών 1555 καθώς δεν θα είναι δυνατή η άντληση των ασφαλιστικών στοιχείων.
  • Αρκετές υπηρεσίες του δημοσίου τομέα που αντλούν στοιχεία από τα συστήματα του e-ΕΦΚΑ (ενδεικτικά ΟΠΕΚΑ, ΔΥΠΑ, ΕΡΓΑΝΗ, ΤΕΚΑ, ΚΕΠ, υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Gov.gr κα).

 

Για τον λόγο αυτό, η Διοίκηση του Φορέα προτείνει στους ασφαλισμένους να διεκπεραιώσουν τα όποια ζητήματα τους μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Φορέα www.efka.gov.gr σήμερα Πέμπτη 19-5-2022 πριν τις 15:00.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Λήγει στις 31/5 η ασφαλιστική ικανότητα των μη μισθωτών

e-ΕΦΚΑ ΟΑΕΔ: Όλες οι πληρωμές από τις 16 έως τις 20 Μαΐου

Ο e-ΕΦΚΑ καθιερώνει τα ηλεκτρονικά ραντεβού

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μέχρι τις 6 Ιουνίου οι πληρωμές για την προτελευταία δόση του Market Pass

Market Pass: Ξεκίνησε χτες και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου η πληρωμή της προτελευταίας δόσης του Market Pass, για εκείνους που έχουν επιλέξει να λάβουν την σχετική ενίσχυση μέσα από την άυλη ψηφιακή κάρτα.