Ασφάλιση Υγείας

ΔΥΠΑ: Ημέρες καριέρας ΔΥΠΑ στην Κορινθία με 700 νέες θέσεις εργασίας

ΔΥΠΑ: Ημέρες καριέρας ΔΥΠΑ στην Κορινθία με 700 νέες θέσεις εργασίας

ΔΥΠΑ: Η 19η κατά σειρά «Ημέρα Καριέρας» γίνεται αυτή τη φορά στην Κορινθία, και λαμβάνει χώρα το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023.

Η 19η κατά σειρά «Ημέρα Καριέρας» γίνεται αυτή τη φορά στην Κορινθία, και λαμβάνει χώρα το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, το οποίο και διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). Η 19η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Club Hotel Casino Loutraki (Ποσειδώνος 48, 20300 Λουτράκι), από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιριών που αναζητούν προσωπικό. Στην εκδήλωση συμμετέχουν 30 επιχειρήσεις που αναζητούν κατάλληλο προσωπικό για περισσότερες από 700 θέσεις εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνομιλήσουν με τα στελέχη των επιχειρήσεων, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, ενώ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-korinthia-2023. Οι επιχειρήσεις, που συμμετέχουν, δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, όπως βιομηχανίες τροφίμων, γάλακτος, αλεύρων, ελαίων, μεταλλικού νερού και αναψυκτικών, διύλισης πετρελαίου, σωληνουργίας, παραγωγής καλωδίων και μεταλλικών κατασκευών, ξυλείας, παραγωγής προϊόντων χάρτου, ζωοτροφών και ιχθυοτροφών, εταιρίες ασφαλειών, πληροφορικής, χονδρικού και λιανικού εμπορίου, τουρισμού, εργασιών ανακύκλωσης και εν γένει παροχής υπηρεσιών.

Οι ειδικότητες, που αναζητούν, αφορούν διαφορετικά επίπεδα εκπαίδευσης και εξειδίκευσης. Συγκεκριμένα, αναζητούν ηλεκτρολόγους μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς, μηχανολόγους, υπεύθυνους logistics, υπεύθυνους ποιοτικού ελέγχου, πωλητές, εργάτες και χειριστές παραγωγής και μηχανημάτων, επιστημονικό προσωπικό σχετικό με την τεχνολογία τροφίμων, υπαλλήλους εξυπηρέτησης πελατών και γραμματειακής υποστήριξης, ηλεκτροσυγκολλητές, ηλεκτρολόγους, οδηγούς, καθώς και ειδικότητες από όλο το φάσμα του τουρισμού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και των εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, με στόχο την άμεση και την αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Επίδομα 1950 ευρώ σε άνεργους απόφοιτους ΑΕΙ και ΤΕΙ

Αύριο εκπνέει η διορία για τις αιτήσεις στον Κοινωνικό Τουρισμό

Προπληρωμένες κάρτες θα χρησιμοποιούνται σε λίγο καιρό για την πληρωμή των επιδομάτων

Ανοιχτό πρόγραμμα κατάρτισης για 2000 ανέργους από τη ΔΥΠΑ

25.000 αιτήσεις έγιναν μέσα σε ένα 24ωρο!

Κοινωνικός τουρισμός: Ποια ΑΦΜ δικαιούνται να κάνουν αίτηση αύριο;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Τζάστιν Τριντό: Η κλιματική αλλαγή θα κάνει την ασφάλιση «πιο δύσκολη»

Τζάστιν Τριντό: Οι ασφαλιστικές εταιρείες εξετάζουν προσεκτικότερα πόσο καλά είναι προετοιμασμένες οι κοινότητες, καθώς διάφορες περιοχές της χώρας αντιμετωπίζουν περισσότερες καταστροφές.