Ασφάλιση Υγείας

Δωρεά 5 Ασφαλιστικών Εταιρειών στο Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ

Δωρεά 5 Ασφαλιστικών Εταιρειών στο Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ

Οι ασφαλιστικές εταιρείες ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, NP Ασφαλιστική, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ Ασφαλιστική και ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ Ασφαλιστική, προχώρησαν τον Δεκέμβριο, στη δωρεά ενός Συστήματος Μακράς Υποστήριξης Καρδιάς και Πνευμόνων (Extracorporeal Μembrane Οxygenation - ECMO) στην ΜΕΘ της Α’ Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ».

Ο εν’ λόγω εξοπλισμός προσφέρεται κατόπιν υπόδειξης των υπευθύνων του Νοσοκομείου για την ενίσχυση της ΜΕΘ και για περιπτώσεις που αφορούν στη νοσηλεία βαρέως πασχόντων ασθενών με COVID-19. Το κόστος για την προμήθεια του συστήματος, μαζί με την 3ετή του συντήρηση, υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ (πλέον φόρων) και καλύφθηκε από κοινού από τις πέντε (5) ανωτέρω ασφαλιστικές εταιρείες, ενώ επιπλέον αναλώσιμα υλικά αξίας περί των 8.000 ευρώ προσέφερε η προμηθεύτρια εταιρεία Santair A.E.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ανακοινώνουμε την παροχή ιατρικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», ως ελάχιστη συνεισφορά στις άοκνες προσπάθειες του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού για την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Οι εταιρείες μας, όπως και το σύνολο του ασφαλιστικού κλάδου, κατανοούν απόλυτα τις ανάγκες που προκύπτουν από την υγειονομική κρίση και για αυτό συνεργάζονται και συστρατεύονται  στην προσπάθεια για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας» αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση, οι εκπρόσωποι των πέντε εταιρειών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

Eurolife FFH: Βραβεύθηκε στην διοργάνωση των Corporate Affairs Excellence Awards

Έμπρακτη υποστήριξη INTERAMERICAN σε Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η συμβολή της Γυναίκας στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.Σηματοδοτείται μια νέα περίοδος για τα θέματα ισότητας των φύλων και αναδεικνύεται η ανάγκη για βιώσιμα μοντέλα ανάπτυξης.

Η συμβολή της Γυναίκας στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης. Σηματοδοτείται μια νέα περίοδος για τα θέματα ισότητας των φύλων και αναδεικνύεται η ανάγκη για βιώσιμα μοντέλα ανάπτυξης.

Τελευταία μέρα για την πληρωμή τελών κυκλοφορίας ή κατάθεση πινακίδων

Τέλη κυκλοφορίας 2021: Τελευταία μέρα για την πληρωμή τους ή κατάθεση πινακίδων. Κλείνει σήμερα, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, η προθεσμία πληρωμής για τα τέλη κυκλοφορίας 2021 από ιδιοκτήτες οχημάτων, μετά και τη δίμηνη παράταση που δόθηκε.

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και νέα προγράμματα

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης: Διπλασιασµός της περιόδου δέσµευσης και πριμ. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/2) στο υπουργείο μεταξύ του  Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Θεόδωρο Βασιλόπουλος με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Κώστα Μπαγινέτα έγινε συζήτηση για τις νέες προκηρύξεις που θα βγουν το επόμενο διάστημα.

Έρχονται τα voucher των 200 ευρώ για αγορά εξοπλισμού τηλεκπαίδευσης

Εξοπλισμός Τηλεκπαίδευσης: Έρχονται τα voucher των 200 ευρώ για αγορά τους. Με τα voucher των 200 ευρώ για την αγορά εξοπλισμού για τηλεκπαίδευση για μαθητές και φοιτητές ηλικίας από 4 έως και 24 ετών κάνει τις επόμενες μέρες εκκίνηση το Ταμείο Ανάκαμψης.