Ασφάλιση Υγείας

ΑΣΕΠ: Χαμός με τις προκηρύξεις στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού

ΑΣΕΠ: Χαμός με τις προκηρύξεις στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού

ΑΣΕΠ: Εδώ και λίγες ημέρες, το ΑΣΕΠ εργάζεται νυχθημερόν έτσι ώστε να διεξαχθούν σωστά οι προκηρύξεις για θέσεις εργασίας σε Δήμους και Περιφέρειες, καθώς και στην Τράπεζα της Ελλάδος και το Εθνικό Τυπογραφείο.

Πολλοί είναι εκείνοι που ενημερώνονται σχετικά με τις κενές θέσεις εργασίας τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον δημόσιο τομέα. Εδώ και λίγες ημέρες, το ΑΣΕΠ εργάζεται νυχθημερόν έτσι ώστε να διεξαχθούν σωστά οι προκηρύξεις για θέσεις εργασίας σε Δήμους και Περιφέρειες, καθώς και στην Τράπεζα της Ελλάδος και το Εθνικό Τυπογραφείο. Αν και η μία από αυτές τις προκηρύξεις εκπνέει αύριο 30 Δεκεμβρίου, έρχονται και άλλες για να καλύψουν το αυξημένο ενδιαφέρον εκ μέρους των υποψηφίων. Εάν λοιπόν αναζητάτε εργασία, τότε καλό είναι να ενημερώνεστε αναφορικά με τις ισχύουσες προκηρύξεις από τον ιστότοπο του ΑΣΕΠ. Υπενθυμίζεται ότι είχε διακηρυχθεί προκήρυξη πλήρωσης θέσεων και για το Υπουργείο Υγείας.

Ποιες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ισχύουν σήμερα;

Αν και επισημαίνεται ότι το ερχόμενο διάστημα πρόκειται να τεθούν σε εφαρμογή αρκετές ακόμη προκηρύξεις, προς το παρόν αυτές που δέχονται αιτήσεις είναι οι ακόλουθες:

  • Η προκήρυξη 11Κ/2021 του ΑΣΕΠ: Η προκήρυξη 11Κ/2021 του ΑΣΕΠ, αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 50 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο και στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η προκήρυξη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και δέχεται αιτήσεις μέχρι και την Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 14:00.
  • Η προκήρυξη 12Κ/2021 του ΑΣΕΠ: Η προκήρυξη 12Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 101 θέσεων μόνιμου προσωπικού στο υπουργείο Τουρισμού και στο Ελληνικό Κτηματολόγιο. Η προκήρυξη αυτή θα ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις από την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η κυβέρνηση εγκαλείται για διασπορά ψευδών ειδήσεων, λέει η ΠΟΕΔΗΝ

Προσλήψεις ΑΣΕΠ 6Κ/2020: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 483 θέσεις στο υπουργείο Υγείας

ΑΣΕΠ-7Κ/2019: Εκ νέου Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων για αναπλήρωση θέσεων εργασίας σε φορείς πρόνοιας

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των 120 υποψηφίων στην Προκήρυξη 8Κ/2021

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

ΔΥΠΑ: Μείωση της ανεργίας κατά 4,7% τον Ιανουάριο 2024

ΔΥΠΑ: Τον Ιανουάριο του 2024, ο συνολικός αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων έφτασε τα 1.039.475, σημειώνοντας μείωση -51.613 άτομα σε σχέση με τον ίδιο μήνα του προηγούμενου έτους, Ιανουάριο 2023

ΕΦΚΑ ΔΥΠΑ: Χάρτης πληρωμών για τα ασφαλιστικά ταμεία 19-23 Φεβρουαρίου

ΕΦΚΑ ΔΥΠΑ: 99.530.022 ευρώ θα καταβληθούν σε 90.011 δικαιούχους, από τις 19 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2024, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

ΕΛΣΤΑΤ: Ελαφριά μείωση του πληθωρισμού στο 3,1% τον Ιανουάριο

ΕΛΣΤΑΤ: Η αξιοσημείωτη μείωση των τιμών της ενέργειας χαρακτηρίζεται κυρίως από τη σημαντική μείωση των τιμών του φυσικού αερίου κατά 60,2%. Αντίθετα, η τροχιά των τιμών των τροφίμων συνέχισε την ανοδική της πορεία σημειώνοντας άνοδο 8,3%.

Η ασφάλιση ακινήτων στην Κίνα θα φτάσει τα 41 δισ. δολάρια το 2024

Ο κλάδος της ασφάλισης ακινήτων της Κίνας είναι έτοιμος για ισχυρή ανάπτυξη, λόγω των ευνοϊκών ρυθμιστικών εξελίξεων, της αυξανόμενης ζήτησης για γεωργικά ασφαλιστικά συμβόλαια και των αυξανόμενων κατασκευαστικών δραστηριοτήτων.