Ασφάλιση Υγείας

ΑΣΕΠ: Χαμός με τις προκηρύξεις στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού

ΑΣΕΠ: Χαμός με τις προκηρύξεις στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού

ΑΣΕΠ: Εδώ και λίγες ημέρες, το ΑΣΕΠ εργάζεται νυχθημερόν έτσι ώστε να διεξαχθούν σωστά οι προκηρύξεις για θέσεις εργασίας σε Δήμους και Περιφέρειες, καθώς και στην Τράπεζα της Ελλάδος και το Εθνικό Τυπογραφείο.

Πολλοί είναι εκείνοι που ενημερώνονται σχετικά με τις κενές θέσεις εργασίας τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στον δημόσιο τομέα. Εδώ και λίγες ημέρες, το ΑΣΕΠ εργάζεται νυχθημερόν έτσι ώστε να διεξαχθούν σωστά οι προκηρύξεις για θέσεις εργασίας σε Δήμους και Περιφέρειες, καθώς και στην Τράπεζα της Ελλάδος και το Εθνικό Τυπογραφείο. Αν και η μία από αυτές τις προκηρύξεις εκπνέει αύριο 30 Δεκεμβρίου, έρχονται και άλλες για να καλύψουν το αυξημένο ενδιαφέρον εκ μέρους των υποψηφίων. Εάν λοιπόν αναζητάτε εργασία, τότε καλό είναι να ενημερώνεστε αναφορικά με τις ισχύουσες προκηρύξεις από τον ιστότοπο του ΑΣΕΠ. Υπενθυμίζεται ότι είχε διακηρυχθεί προκήρυξη πλήρωσης θέσεων και για το Υπουργείο Υγείας.

Ποιες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ισχύουν σήμερα;

Αν και επισημαίνεται ότι το ερχόμενο διάστημα πρόκειται να τεθούν σε εφαρμογή αρκετές ακόμη προκηρύξεις, προς το παρόν αυτές που δέχονται αιτήσεις είναι οι ακόλουθες:

  • Η προκήρυξη 11Κ/2021 του ΑΣΕΠ: Η προκήρυξη 11Κ/2021 του ΑΣΕΠ, αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 50 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο και στην Τράπεζα της Ελλάδος. Η προκήρυξη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και δέχεται αιτήσεις μέχρι και την Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 14:00.
  • Η προκήρυξη 12Κ/2021 του ΑΣΕΠ: Η προκήρυξη 12Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 101 θέσεων μόνιμου προσωπικού στο υπουργείο Τουρισμού και στο Ελληνικό Κτηματολόγιο. Η προκήρυξη αυτή θα ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις από την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η κυβέρνηση εγκαλείται για διασπορά ψευδών ειδήσεων, λέει η ΠΟΕΔΗΝ

Προσλήψεις ΑΣΕΠ 6Κ/2020: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 483 θέσεις στο υπουργείο Υγείας

ΑΣΕΠ-7Κ/2019: Εκ νέου Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων για αναπλήρωση θέσεων εργασίας σε φορείς πρόνοιας

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των 120 υποψηφίων στην Προκήρυξη 8Κ/2021

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Σε πλήρη λειτουργία ξανά o e-ΕΦΚΑ

e-ΕΦΚΑ: Το σύνολο των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του, καθώς και των πληροφοριακών συστημάτων τόσο του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων όσο και των λοιπών υπηρεσιών του δημόσιου τομέα που υποστηρίζονται από τα συστήματα του φορέα, είναι σε ξανά σε λειτουργία.

ΟΠΕΚΑ - Επίδομα παιδιού: Πότε πιστώνεται - Ποιοι θα λάβουν έξτρα μιάμιση δόση

ΟΠΕΚΑ - Επίδομα παιδιού: Στις 31 Μαΐου θα λάβουν οι δικαιούχοι το Επίδομα Παιδιού. Την ίδια ημέρα, όσοι δικαιούχοι δεν έλαβαν το έκτακτο «Δώρο Πάσχα» τη Μεγάλη Εβδομάδα, θα πληρωθούν και την έξτρα μιάμιση δόση.

Χατζηδάκης: Θα κλείσουν όλες οι εκκρεμείς κύριες συντάξεις μέσα στο καλοκαίρι

Χατζηδάκης: «Tελείωσαν ήδη οι εκκρεμότητες μέχρι το 2018, τελειώνουν σε λιγότερο από ένα μήνα όλες σχεδόν οι υποθέσεις του 2019 και του 2020 και θα κλείσουν όλες οι εκκρεμείς κύριες συντάξεις μέσα στο καλοκαίρι», έγραψε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας σε σημερινή (18/5) ανάρτησή του.

Διακόπτονται προσωρινά οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ

e-ΕΦΚΑ: Από την Πέμπτη 19-5-2022 και ώρα 15:00 έως τη Δευτέρα 23-5-2022 και ώρα 07:00 θα παραμείνει εκτός λειτουργίας μια σειρά ηλεκτρονικών υπηρεσιών από φορείς που αντλούν πληροφορίες από τα Πληροφοριακά Συστήματα του e-ΕΦΚΑ.