Νέα Υγείας

Πόσα λεπτά αρκούν για κορύφωση στο σεξ;

Έξι λεπτά αρκούν για τα προκαταρκτικά που θα δημιουργήσουν την τέλεια ερωτική ατμόσφαιρα για κορύφωση. Ειδικοί από τον Καναδά επισημαίνουν ότι, όσοι θέλουν να βελτιώσουν την σεξουαλική τους ζωή, δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν έναν πολύ απλό κανόνα: τον…
22 Φεβρουαρίου, 2020
Σεξουαλική Υγεία
Pin It

Είναι λογικό όταν ζεις σε έναν χώρο να επηρεάζει την υγεία σου, κάποιες φορές μπορεί και περισσότερο από ότι αν ήσουν έξω από αυτόν τον χώρο.

Υγρασία

Αν το σπίτι σου έχει πολλή υγρασία, αυτό έχει ως συνέπεια να πονάνε τα κόκκαλά σου συνέχεια και να νιώθεις άρρωστος-η. Μπορεί να ξυπνάς το πρωί και να νιώθεις λες και έχεις δέκατα ή πυρετό, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχεις κάτι από αυτά τα δύο. Πάρε καλύτερα έναν αφυγραντήρα για να δεις διαφορά. Και θα δεις, θα νιώθεις πολύ καλύτερα.

Κρύο

Είναι σαφές ότι αν έχει κρύο το σπίτι προφανώς μπορεί να αρρωστήσεις. Αν δεν έχεις λεφτά για θέρμανση τότε να ντύνεσαι όσο περισσότερο μπορείς και να σκεπάζεσαι καλά όταν κοιμάσαι γιατί θα αρρωστήσεις.

Σκόνη

Αν δεν έχεις αντοχή στη σκόνη προφανώς και ένας τέτοιος χώρος θέλει καθάρισμα. Να ανοίξεις τα παράθυρα και να αεριστεί ο χώρος έτσι ώστε να μπαίνει καθαρός αέρας και να αναπνέεις καλύτερα.

Ξηρός αέρας

Αν από την άλλη ο αέρας είναι πολύ ξηρός, η επιδερμίδα σου θα μοιάζει αφυδατωμένη και θα κάνεις πολλά «σπασίματα» στο πρόσωπο. Καλό είναι τα επίπεδα της υγρασίας να είναι σε ομαλά επίπεδα.

Pin It