Γενικές Ειδήσεις

Χρύσα Παππά: Η γνωστή ηθοποιός καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Χρύσα Παππά: Η γνωστή ηθοποιός καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Χρύσα Παππά: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις σπουδές της, την απόφαση να έρθει στην Αθήνα αλλά αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή!

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Χρύσα Παππά, η  οποία πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς και υποδύεται την Εύα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις σπουδές της, την απόφαση να έρθει στην Αθήνα αλλά αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή!

Χρύσα Παππά καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αρχικά ηθοποιός είπε: «Στις Πανελλήνιες πέρασα στη γαλλική Σχολή και τελείωσα τις σπουδές μου. Οι δικοί μου δεν ήθελαν να γίνω ηθοποιός» σημείωσε αρχικά. Ήταν δύσκολα τον πρώτο καιρό στην Αθήνα αλλά είχε ενδιαφέρον όλο αυτό το ψάξιμο. Ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος στην τηλεόραση ήρθε το 2008 στα «Μυστικά της Εδέμ»!».

Και αποκάλυψε: «υπήρχε μια φράση που την είχα βάλει σαν post-it στο ψυγείο όταν ήρθαν στην Αθήνα και τώρα έχω κάνει τατουάζ πια εδώ. Τα όνειρα που εγκαταλείπεις, επιστρέφουν σαν εφιάλτες. Στο λέω και κάθε φορά που το λέω… Το έχω κάνει πια τατουάζ εδώ, στο πλάι. Όταν μπήκα στο Πανεπιστήμιο, πριν μπω στη δραματική σχολή, είχα μια φλόγα να πάω προς την υποκριτική. Πάω στο Πανεπιστήμιο, λοιπόν, όπου ακούω για μια θεατρική ομάδα και πηγαίνω. Εκεί υπήρχε ένας πίνακας που έγραφε «τα όνειρα που εγκαταλείπεις γυρνούν σαν εφιάλτες» με τις περισπωμένες, τις δασείες κλπ».

Ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή: «Έχω ζήσει τους έρωτές μου και ευτυχώς δεν κατέληξαν σε γάμο, γιατί αν ήταν να γίνει, θα είχε γίνει. Έφτασα κοντά σε γάμο. Δεν θέλω να είμαι με ένα ν άνθρωπο για να περνάω καλά στη ζωή μου αλλά για να περνάω καλύτερα, καλά περνάω και μόνη μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Μαριλένα Ράδου καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Μαριλού Κατσαφάδου καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο αγαπητός τραγουδιστής καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου [vid]

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η γνωστή τραγουδίστρια

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ο Τζον θα εγκατασταθεί μόνιμα στη Μάνη στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς

Γη της Ελιάς 12/4: Στο σημερινό επεισόδιο της Γης της Ελιάς, ανακοίνωση του Τζον προς την Αθηνά ότι πλέον γυρνάει στην Μάνη για την μόνιμη εγκατάστασή του κάνουν την Αθηνά να πετάει από χαρά.