Γενικές Ειδήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας 27/2: Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Alpha;

Το προξενιό της Ιουλίας 27/2: Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Alpha;

Το προξενιό της Ιουλίας 27/2: Οι εξελίξεις τρέχουν στη σειρά του Alpha καθώς ο Χρήστος αναζητά την αλήθεια για το θάνατο της μητέρας του και η Ιουλία τον βοηθάει.

Το προξενιό της Ιουλίας συνεχίζεται με τον Προβιό να υποψιάζεται την Ιουλία και τον Χρήστο όταν τους βρίσκει κλειδωμένους στο υπόγειο. Η γυναίκα του Γιώργη έχει έρθει πολύ κοντά με τον γιο του κάτι που δεν αρέσει σε αυτόν. Οι εξελίξεις τρέχουν στη σειρά του Alpha καθώς ο Χρήστος αναζητά την αλήθεια για το θάνατο της μητέρας του και η Ιουλία τον βοηθάει.


Το προξενιό της Ιουλίας

Ο Προβιός βρίσκει την Ιουλία με τον Χρήστο κλεισμένους στο υπόγειο και οι δικαιολογίες που του λένε, δεν του αρκούν. Σε ένδειξη καλής θέλησης απέναντι στον γιό του, τον απομακρύνει από το μπαούλο με τα πράγματα της Χάδως και τον οδηγεί στη ντουλάπα που υπάρχουν όσα ενθύμια έχει κρατήσει από τη μητέρα του. Αυτό, καθυστερεί την επίσκεψη του Χρήστου και της Ιουλίας στο δάσος με τα μανιτάρια, όπου ο Επιφάνειος έχει αφήσει το κασελάκι με τις επιστολές της Ευγενίας.

Την ίδια στιγμή, η νέα αδιαθεσία της Κυριακούλας, φέρνει στο σπίτι τον γιατρό Γκλαβάνη, που ζητάει να μάθει τα αποτελέσματα των εξετάσεων που την έστειλε να κάνει, ενώ ο Στασινόπουλος, επισκέπτεται τον Στράτο στην φυλακή, για να του ανακοινώσει ότι έχουν εξελίξεις ανάμεσα στα παιδιά τους, που μπορεί να τους κάνουν συμπέθερους. Στο μεταξύ, οι δυο οικογένειες ετοιμάζονται για να δώσουν λόγο, ενώ η Χάδω, προχωράει το σχέδιο της υιοθεσίας και αποφασίζει να μιλήσει γι’ αυτό με την μικρή Χάιδω…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας 19/01: Τι συμβαίνει στο αποψινό επεισόδιο; [trailer]

Άννα Μάσχα: "Νομίζω ότι όλοι έχουμε δεχθεί κακοποίηση"

H σπαρακτική συνάντηση της Ιουλίας με τον Γιωργίκη και τον γιο του

Μια απρόσμενη συνάντηση στο νεκροταφείο στο σημερινό επεισόδιο στο προξενιό της Ιουλίας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μειώνεται η αφρικανική σκόνη από το μεσημέρι

Καιρός 24/04: Η μεταφορά αφρικανικής σκόνης που επηρεάζει τη χώρα μας βαθμιαία από το πρωί θα αρχίσει να μειώνεται. Επισημαίνεται όμως ότι αξιόλογη μείωση των συγκεντρώσεων προβλέπεται από το μεσημέρι και μετά οπότε και θα περιοριστεί στα ανατολικά.