Γενικές Ειδήσεις

Το Ναυάγιο 26/11: Η Λαμπρινή αντιμετωπίζει τους χειρότερους φόβους της [trailer]

Το Ναυάγιο 26/11: Η Λαμπρινή αντιμετωπίζει τους χειρότερους φόβους της [trailer]

Το Ναυάγιο 26/11: Ο καιρός περνά και έναν μήνα μετά, οι «ναυαγοί» και όσοι έχασαν τους δικούς τους στο Φοίνιξ προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή. Θα τους αφήσει όμως η μοίρα;

Ο Βλάσσης και η Μαρία έχουν επέτειο και η αναδρομή στο παρελθόν φέρνει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό μυστικό. Ο Τρύφωνας επιστρέφει στα Κύθηρα αλλά θα αναγκαστεί να πάει εκτάκτως στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις. Αποκαλύψεις, ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το Ναυάγιο».

Το Ναυάγιο 26/11: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Ο καιρός περνά και έναν μήνα μετά, οι «ναυαγοί» και όσοι έχασαν τους δικούς τους στο Φοίνιξ προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή. Θα τους αφήσει όμως η μοίρα; Ο Παντελίδης πιέζει τον Ιπποκράτη και την Ειρήνη να παρευρεθούν στην τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη. Ο Διονύσης κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της Λίνας και της προσφέρει έναν ρόλο σε μία ταινία. Ο Γιώργης καλεί τον Βασίλη και του ζητάει να μιλήσουν επειγόντως για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Μάκης και ο Πέτρος πιάνουν δουλειά σε συνεργείο αυτοκινήτων για να τα βγάζουν πέρα οικονομικά. Οι παλιές αμαρτίες του Αντώνη συνεχίζουν να παιδεύουν τον Πέτρο. Η Λαμπρινή δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Σοφούλας και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους χειρότερους φόβους της. Ο Τρύφωνας αποχαιρετά την Ειρήνη και επιστρέφει στα Κύθηρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Το Ναυάγιο 22/11: Ο Πέτρος πρέπει να δώσει εξηγήσεις στον Άγγελο [trailer]

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο στο Ναυάγιο;

Το ναυάγιο 19/11: Η βαλίτσα της Κλαίρης, που βρέθηκε στην αποθήκη του λιμενικού σώματος, βυθίζει όλους στο πένθος.

Το Ναυάγιο 13/11: Η Λίνα και η Βάσω αναχωρούν για τα Χανιά [trailer]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα