Γενικές Ειδήσεις

Τέλη κυκλοφορίας: Δίμηνη παράταση ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών

Τέλη κυκλοφορίας: Δίμηνη παράταση ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών

Τέλη κυκλοφορίας: Δίμηνη παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2023 ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Παράταση δύο μηνών έλαβε η πληρωμή για τα τέλη κυκλοφορίας, σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας, κ. Χρήστο Σταϊκούρα. Επομένως, αντί για 31 Δεκεμβρίου 2022, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2023. Κάτι αντίστοιχο έγινε και για τα τέλη κυκλοφορίας 2022, με θετική ανταπόκριση. Αυτό το μέτρο σαφώς και πρόκειται να ανακουφίσει ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, ιδιαίτερα εν μέσω οικονομικών δυσχερειών που απορρέουν από την πρωτόγνωρη πληθωριστική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα.

Τέλη κυκλοφορίας: Παράταση μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

Υπενθυμίζεται ότι και πέρσι είχε δοθεί ανάλογη παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Οι επίσημες ανακοινώσεις σε σχέση με την προθεσμία για τα τέλη κυκλοφορίας αναμένονται εντός της εβδομάδας, δηλαδή πριν τα Χριστούγεννα.

 

Ο Χρήστος Σταϊκούρας όμως ήταν κάθετος και, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για την χορήγηση 10% των χρημάτων για τρόφιμα και προϊόντα μέσα από μια απλή πλατφόρμα, παρόμοια με τις ήδη υπάρχουσες για Fuel Pass κτλ., αναμένεται να ανακουφίσει εκατομμύρια συμπολίτες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Γεώργιος Φραγγίδης στο healthweb: Χάθηκε η ελεύθερη πρόσβαση όλων των πολιτών στα Νοσοκομεία

Ο προϋπολογισμός του Υπουργείου Υγείας για το 2023

Επιλογή σειράς περικοπών από υο Υπουργείο υγείας σε νοσοκομεία, ΕΟΠΥΥ και φάρμακα, για τη βιωσιμότητα του συστήματος υγείας

Σταϊκούρας συνέδριο: Δημοσιονομικός χώρος και χρηματοδότηση του συστήματος Υγείας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η θερμοκρασία σήμερα θα φτάσει τους 29 βαθμούς

Καιρός 1/6: Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 26 με 28 και κατά τόπους στα βόρεια τους 29 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.