Γενικές Ειδήσεις

Σασμός 2/10: O Νικηφόρος πάει για κατάθεση [trailer]

Σασμός 2/10: O Νικηφόρος πάει για κατάθεση  [trailer]

Σασμός 2/10: Μέχρι την Τετάρτη 4/10 θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα ο Σασμός, λόγω της πρεμιέρας του Προξενιού της Ιουλίας. Από χθες 1/10 ωστόσο, οι εξελίξεις στην σειρά του Alpha είναι καταιγιστικές και κανείς δεν περιμένει αυτό που έρχεται.

Μέχρι την Τετάρτη 4/10 θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα ο Σασμός, λόγω της πρεμιέρας του Προξενιού της Ιουλίας. Από χθες 1/10 ωστόσο, οι εξελίξεις στην σειρά του Alpha είναι καταιγιστικές και κανείς δεν περιμένει αυτό που έρχεται. Για ακόμη ένα επεισόδιο ο Νικηφόρος βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής, καθώς την ίδια στιγμή που πυροβόλησε τον Μαθιό, μαθαίνει ότι αυτός είναι και ο βιολογικός του πατέρας. Η ζωή του Νικηφόρου ανατρέπεται σε μια στιγμή και ανήμπορος να το διαχειριστεί, αποφασίζει να φύγει μακριά μετά από την  προτροπή του παπά Μιχάλη.

Τι θα δούμε σήμερα;

Ο θάνατος της Έλενας σοκάρει τον Γιώργο και αμέσως αποκτά υποψίες για το πού μπορεί να κρύβεται ο Ευθύμης Φαρμάκης. Δεν παραλείπει όμως να κατηγορεί και τον εαυτό του για το γεγονός ότι δεν την προστάτεψε όπως έπρεπε όταν του ανακοίνωσε πως γυρίζει στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, η επιστροφή του Αντρέα συνεχίζει να προκαλεί τριγμούς στις ευαίσθητες ισορροπίες ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες. Ούτε οι απειλές της Μαρίνας ούτε το ξεκαθάρισμα του Αστέρη κατορθώνουν να ηρεμήσουν τον Αντρέα. «Ξέρω πως με τον αδελφό μου έχεις προηγούμενα αλλά μη με υποτιμάς, Αντρέα. Αν πειράξεις εμένα ή την οικογένειά μου θα με βρεις απέναντί σου», θα του πει, ενώ παρόμοια συμπεριφορά απέναντι στον άντρα που έχει βαλθεί να ανατρέψει τα δεδομένα, θα έχει και ο Μαθιός.

έπειτα από προτροπή του παπά – Μιχάλη, θα βρεθεί στο μοναστήρι για να συζητήσει με τον γέροντα Φιλόθεο και να βάλει τις σκέψεις του σε μια σειρά. Κανείς όμως δεν θα ξέρει πού βρίσκεται, γεγονός που θα προκαλέσει ανησυχία σε όλους και κυρίως στη Βασιλική. Η επιστροφή του θα σημάνει την αρχή του καλού. Μία από τις πρώτες κινήσεις που θα κάνει θα είναι να μιλήσει στον Μαθιό. «Θέλω να το προσπαθήσω μαζί σου. Δεν ξέρω αν θα μας βγει, αλλά θέλω να έχω κάνει αυτό το βήμα. Δεν κρατάω πια μίσος μέσα μου, Μαθιό. Δεν κατάφερα να δεχτώ τον φόνο που έκανες, απλώς το μίσος μου έγινε τώρα πόνος», θα του πει και ο άντρας της Βασιλικής θα αρχίσει να τρέφει ελπίδες για τη σχέση τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Σασμός 1/10: Θα καταδώσει ο Νικηφόρος τον Μαθιό; [trailer]

Σασμός 28/9: Ο Αντρέας ζητά εξηγήσεις για την σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ [trailer]

Σασμός 27/9: Ποιες είναι οι προθέσεις του Αντρέα Βρουλάκη; [trailer]

Σασμός 26/9: Ο Νικηφόρος βρίσκεται στο μεγαλύτερο αδιέξοδο της ζωής του [trailer]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ποιος γιορτάζει σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου;

Εορτολόγιο: Ο Προφήτης Αββακούμ, που το όνομά του σημαίνει «θερμός εναγκαλισμός», ήταν από τη φυλή του Συμεών και γιος του Σαφάτ και ο χρόνος που έδρασε τίθεται μεταξύ 650 και 672 π.Χ. 

Η Ιουλία διεκδικεί θέση στη ζωή του Στάθη

Η Γη της Ελιάς 1/12: Παρόλο που νιώθει πια πολύ οικεία με τον πατέρα της, η Αριάδνη παραμένει αμετάπειστη και σκληρή απέναντι στην Ιουλία και ο τρόπος που της συμπεριφέρεται φέρνει τον Στάθη σε πολύ δύσκολη θέση.