Γενικές Ειδήσεις

Πανελλήνιες 2021 : Πρεμιέρα σήμερα με την Νεοελληνική Γλώσσα

Πανελλήνιες 2021 : Πρεμιέρα σήμερα με την Νεοελληνική Γλώσσα

Πανελλήνιες 2021 :Σήμερα οι μαθητές της Γ λυκείου ξεκινάνε τις γραπτές εξετάσεις προκειμένου να περάσουν στο εκπαιδευτικό ίδρυμα της αρεσκείας τους.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας παγιωμένος θεσμός ,όπου διεξάγετε κάθε χρόνο πάνω-κάτω στις ίδιες χρονικές περιόδους ,αλλά για τα παιδιά που τελειώνουν εκάστοτε την γ’ λυκείου, αλλά και για εκείνα που για τον δικό τους λόγο θέλουνε να ξαναδώσουνε για να επιτύχουν κάτι καλύτερο.

Οι πανελλήνιες των δύο τελευταίων χρόνων, διαφέρουν πάρα πολύ λόγο της πανδημίας, αφού οι μαθητές οφείλουν να βρίσκονται στα εξεταστικά κέντρα με την μάσκα αλλά και με το χαρτί του αρνητικού Self-test. Αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να βαραίνουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των παιδιών.

Που θα εξεταστούν οι μαθητές των (ΓΕΛ)

  • Οι μαθητές των γενικών λυκείων σήμερα θα εξεταστούν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Σε ποιο μάθημα θα εξεταστούν οι μαθητές των τεχνιτών λυκείων

  • Οι μαθητές των εσπερινών και ημερήσιων τεχνητών λυκείων αρχίζουν τις πανελλαδικές εξετάσεις την Τρίτη.

Ώρες εξέτασης

  • Οι υποψήφιοι των εξετάσεων πρέπει να προσέλθουν στις αίθουσες μέχρι τις 08:00 το πρωί, επειδή οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 08:30.

Διάρκεια εξέτασης

  • Οι υποψήφιοι θα έχουν στην διάθεση τους για να απαντήσουν τρείς ολόκληρες ώρες.

Τι θα ισχύσει για τα μαθήματα ειδικότητας

  • Τα μαθήματα ειδικότητας θα αποτελέσουν εξαίρεση αφού η διάρκεια της εξέτασης θα είναι τέσσερις ολόκληρες ώρες. Το μάθημα ειδικότητας είναι το Αρχιτεκτονικό σχέδιο.

Ακολουθεί το μήνυμα της Κεραμέως στους υποψήφιους

  • «Να πετύχουν όσα επιθυμούν», ευχήθηκε σε όσες και όσους συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, που ξεκινούν την Δευτέρα, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Οι μαθητές και οι μαθήτριες απέδειξαν, ότι «ξεπερνώντας τις πρωτόγνωρες δυσκολίες των τελευταίων δυο χρόνων, τίποτα δεν μπορεί να τις και τους εμποδίσει από το να διεκδικήσουν το μέλλον που ονειρεύονται».
  • Για αυτό το λόγο, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές, όσο και στις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς, που τους στήριξαν σε όλη τη διαδρομή.
  • «Μπροστά σας έχετε όλες τις προοπτικές, το μέλλον σας ανήκει. Καλή επιτυχία».

Ακολουθεί βίντεο για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Έρχεται σταδιακά η επιστροφή στην κανονικότητα - Ορόσημο η 1η Ιουλίου για την οριστική άρση του lockdown

Μετά την Τρίτη, οι επιχειρήσεις στην Καλιφόρνια δεν θα χρειαστεί να περιορίσουν τον αριθμό των πελατών που έχουν ή χρειάζονται κοινωνική απομάκρυνση.

Όταν ο κορωνοϊός επηρεάζει τις τάσεις εγκυμοσύνης

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Χαλασμένες οι σχέσεις Παπαθωμά με ΑΝΤ1

Στο τραπέζι λοιπόν έχει πέσει μέχρι και σενάριο πρόωρης ολοκλήρωσης του ρόλου της Βιολέτας στις «Μέλισσες» καθώς απ’ ό,τι μαθαίνω η συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Θεοφανία καθώς υπάρχουν από το παρελθόν και άλλες τριβές στις συνεννοήσεις της με το κανάλι. Το θέμα θα έχει μεγάλη συνέχεια τις επόμενες μέρες…

Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή, εξαιτίας θανάτου της μητέρας της

Μπέττυ Μαγγίρα: «Αντίο μανούλα μου ……………………………. Αβάσταχτος ο πόνος του αποχωρισμού, εύχομαι να έρχεσαι να σε βλέπω στα όνειρα μου….», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.