Γενικές Ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο 26/3: Ο Θέμης ανακαλύπτει τον ρόλο του Παράσχου [trailer]

Μαύρο Ρόδο 26/3: Ο Θέμης ανακαλύπτει τον ρόλο του Παράσχου [trailer]

Μαύρο Ρόδο 26/3: Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς "Μαύρο Ρόδο" έρχεται στις οθόνες μας απόψε στις 21:00 από την τηλεόραση του Mega.

Ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς “Μαύρο Ρόδο” έρχεται στις οθόνες μας απόψε στις 21:00 από την τηλεόραση του Mega. Μετά τις εξελίξεις ανάμεσα στην Ελισάβετ και τον Πέτρο, η δόκιμη συνειδητοποιεί πως αυτό που έγινε δεν αλλάζει. Τίποτε δεν μπορεί να είναι πλέον το ίδιο. Αυτό την φέρνει σε μια εσωτερική σύγκρουση. Από τη μία μεριά, ήρθε περισσότερο κοντά από ποτέ με τον Πέτρο, από την άλλη όμως οι ενοχές την πνίγουν. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της;

Μαύρο Ρόδο 26/3: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Ο Σταυρίνος και η Τασούλα συνέρχονται μετά την επίθεση των ληστών. Η Γιάννα υποψιάζεται ότι η ληστεία στη μάντρα ήταν παγίδα για να χτυπηθεί ο Σταυρίνος με βασικό ύποπτο τον Γιώργο. Η Τασούλα υποψιάζεται ότι η Γιάννα είναι υπερβολική στις αντιδράσεις της για να προκαλέσει το ενδιαφέρον του Σταυρίνου. Η Πολυξένη εκβιάζει την Κασσιανή, με σκοπό τα κτήματα της μονής να δοθούν στο χωριό και όχι στον Θέμη. Ο Παράσχος απειλεί τον Δαμαλά για λογαριασμό του Βίκου. Οι υποψίες του Θέμη για τον ρόλο του Παράσχου αυξάνονται. Η Ελισάβετ βρίσκεται σε τεράστια εσωτερική σύγκρουση. Τι απόφαση θα πάρει για το επόμενό της βήμα; Ο Θέμης πιάνει τον Παράσχο στα πράσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Λουκία Παπαδάκη ήταν καλεσμένη στην βραδινή εκπομπή του Mega

Τι θα γίνει σήμερα το βράδυ στο Μαύρο Ρόδο;

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο στο Μαύρο Ρόδο;

Μαύρο Ρόδο 20/3: Η Φιλαρέτη πιο κοντά στο μυστήριο με το παιδί της [trailer]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Σοφία αναλαμβάνει την προστασία του Ανδρέα στο σημερινό επεισόδιο της σειράς ο Γιατρός

Ο Γιατρός 3/10: Ο Ανδρέας Βρεττός, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, είναι κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής σε ένα απ’ τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας.

O Νικηφόρος πάει για κατάθεση στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού

Σασμός 2/10: Μέχρι την Τετάρτη 4/10 θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα ο Σασμός, λόγω της πρεμιέρας του Προξενιού της Ιουλίας. Από χθες 1/10 ωστόσο, οι εξελίξεις στην σειρά του Alpha είναι καταιγιστικές και κανείς δεν περιμένει αυτό που έρχεται.