Γενικές Ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο 05/02: Ο Πέτρος επιστρέφει στη Γερακιανή [trailer]

Μαύρο Ρόδο 05/02: Ο Πέτρος επιστρέφει στη Γερακιανή [trailer]

Μαύρο Ρόδο 05/02: Η άφιξη του Πέτρου στη Γερακιανή αναστατώνει την Ελισάβετ, ενώ ο Θέμης μαθαίνει από ένα πρόσωπο-κλειδί, πληροφορίες για έναν δικό του άνθρωπο, υπεράνω υποψίας.

Άλλη μια εβδομάδα γεμάτη σασπένς ξεκινά στο Μαύρο Ρόδο, μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης για την φετινή σεζόν. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα τηλεοπτικά ζευγάρια και πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν το αίσθημά τους, όσο απαγορευμένο και αν φαντάζει. Με την άφιξη του Πέτρου και πάλι στη Γερακιανή, η Ελισάβετ θα έρθει σε δύσκολη θέση. Η στάση της απέναντι στο μοναστήρι κλονίζεται και της είναι ιδιαίτερα οδυνηρό να αρνηθεί αυτό που νιώθει. Θα τα καταφέρει;

Μαύρο Ρόδο 05/02: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Η άφιξη του Πέτρου στη Γερακιανή αναστατώνει την Ελισάβετ. Ο Θέμης μαθαίνει από ένα πρόσωπο-κλειδί, πληροφορίες για έναν δικό του άνθρωπο, υπεράνω υποψίας. Η Θάλεια εισχωρεί όλο και περισσότερο στη σχέση του Βίκου με τον Θέμη και συλλέγει πληροφορίες. Η Αλεξία και ο Βίκος έχουν άλλη μία συνάντηση, την ώρα που ο Παναγιώτης ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου. Η Πολυξένη ξεκαθαρίζει στην Όλγα ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Γερακιανή και ότι ο Λευτέρης αποτελεί πλέον παρελθόν. Ο Πέτρος και η Ελισάβετ θα μείνουν για άλλη μια βραδιά κάτω από την ίδια στέγη.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Στο Μαύρο Ρόδο ο Γεράσιμος φτάνει στα άκρα για χάρη της Ελισάβετ

Η απόφαση της Ελισάβετ θα τους ταράξει όλους στη σειρά "Μαύρο Ρόδο"

Μαύρο Ρόδο 25/01: Η Ελισάβετ κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Πέτρο ζωντανό [trailer]

Μαύρο Ρόδο 24/01: Κρίσιμες οι ώρες για τον Πέτρο και την Ελισάβετ [trailer]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα