Γενικές Ειδήσεις

MasterChef spoiler 17/5: Αυτοί κερδίζουν την ομαδική

MasterChef spoiler 17/5: Αυτοί κερδίζουν την ομαδική

MasterChef spoiler 17/5: Οι παίκτες λιγοστεύουν στο MasterChef 5 και οι δοκιμασίες ανεβαίνουν συνέχεια επίπεδο. Ωστόσο μερικές φορές οι διαγωνιζόμενοι δεν ανταποκρίνονται σε αυτές. Κάτι αντίστοιχο θα δούμε και στο αποψινό επεισόδιο.

Η μπλε και η κόκκινη ομάδα θα τα βρουν σκούρα με την εξωτερική ομαδική δοκιμασία στο βουνό. Ο Διονύσης θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για το πώς θα διαμορφωθούν οι δύο ομάδες και θα κοιτάξει να δυσκολέψει την αντίπαλη ομάδα.

Διονύσης, Ιωάννης, Μαργαρίτα και Παύλος βρίσκονται στην κόκκινη ομάδα, ενώ στην μπλε είναι η Μαρίνα, ο Τζιοβάνι και ο Αλέξανδρος.

Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα spoilers για το νικητή της ομαδικής δοκιμασίας. Μπορεί οι κόκκινοι να είναι οι περισσότεροι, αλλά οι μπλε σύμφωνα με πληροφορίας θα είναι η ομάδα που θα πανηγυρίσει τη νίκη.

Επιπλέον, μία έκπληξη επιφυλάσσουν οι κριτές για εκείνους που θα χρειαστεί να σκεφτούν πρακτικά, με σύνεση αλλά και με «οικονομία», προκειμένου να καταφέρουν να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Μάλιστα οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef πρέπει να κουβαλήσουν τα «σύνεργα» της δουλειάς μέχρι το σημείο που τους είχαν υποδείξει οι κριτές.

Ο Διονύσης, νικητής του τελευταίου Τεστ Δημιουργικότητας, θα έχει «το μαχαίρι και την πίτα» στη διάθεσή του, εκτιμώντας, ίσως για πρώτη φορά, τη δυνατότητα που του παρέχουν τα πλεονεκτήματα.

Σε αυτήν την ομαδική, το βέβαιο είναι πως θα φανεί αρκετά χρήσιμο στους υποψήφιους να θυμηθούν ασκήσεις από τη θητεία τους στον στρατό, εμπειρίες από πικ νικ, από κάμπινγκ και από τους προσκόπους!

Τα μέλη των δύο ομάδων καλούνται να αποδείξουν πόσο εύκολα προσαρμόζονται, και να μαγειρέψουν σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Ωστόσο, η επιθυμία για τη νίκη δημιουργεί μεγάλη ένταση.

Πώς θα επηρεάσουν οι εξωτερικές συνθήκες τα πιάτα των δύο Ομάδων;

«Δεν έχουν πάει καθόλου καλά τα πράγματα» θα πει μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς, καθώς το επίπεδο στο οποίο έχουν φτάσει οι παίκτες, δε θα δικαιολογήσει την απόδοσή τους.

Οι τρεις κριτές θα μείνουν αρκετά δυσαρεστημένοι από τα πιάτα των επίδοξων σεφ, ενώ έκπληξη θα προκαλέσει το γεγονός, πως θα απουσιάζουν βασικά υλικά από τα πιάτα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Διαβάστε Eπίσης:

MasterChef Spoiler 15/5: Η μεγάλη δοκιμασία πριν τον τελικό

MasterChef 14/5: Το Twitter αποθέωσε για ακόμα μία φορά τη Μαργαρίτα

MasterChef spoiler 13/5: Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το διαγωνισμό

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Βέισελ πηγαίνει στο συνεργείο ο αυτοκίνητο του

Elif Επεισόδιο 881 : Η τούρκικη σειρά συνεχίζει να προβάλλεται ακάθεκτα από τους τηλεοπτικούς δείκτες του star και να καθηλώνει το κοινό με τις εξελίξεις που περιμένουν τους ήρωές της.

Χρυσηίδα Δημουλίδου : Υπερασπίζετε τον Δολοφόνο της Καρολάιν και ξεσηκώνει τους πολίτες

Χρυσηίδα Δημουλίδου : Η πολύ αγαπημένη συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου αποφάσισε να τοποθετηθεί για το θέμα της δολοφονίας που έγινε στα γλυκά νερά και κατάφερε να κάνει πολλούς να ξεσηκωθούν εναντίον της.

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία : Αγκαλιάζονται και κάνουν το insta να πάρει φωτιά

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία : Ένα από τα πιο αγαπημένα αλλά και ταιριαστά ζευγάρια της show-biz, ανεβάζει μαζί φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και καταφέρνει να πάρουν φωτιά.

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία: Ερωτευμένοι κι αγκαλιασμένοι μπροστά στον καθρέφτη

Ελένη Φουρέιρα Αλμπέρτο Μποτία: Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια. Μόλις την Πέμπτη (24/06) είδαμε όμως να ποστάρουν την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.