Ο 54χρονος ηθοποιός ήταν επίσης γνωστός και για την ερμηνεία του ως Chalky White στο «Boardwalk Empire».Ανάμεσα στους πιο πρόσφατους ρόλους του ήταν αυτός του Montrose Freeman στο «Lovecraft Country» του HBC. Για τον ρόλο αυτό ο Μάικλ Κ. Γουίλιαμς έλαβε υποψηφιότητα για Emmy 2021 ως εξαιρετικός ηθοποιός σε δευτερεύοντα ρόλο σε δραματική σειρά.

Η ανακοίνωση της μάνατζερ του Michael K. Williams

“Με βαθιά θλίψη η οικογένεια του Michael K. Williams ανακοινώνει τον θάνατό του. Ζητούν τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς τους για να θρηνήσουν για αυτή την απώλεια” ανέφερε η μάνατζερ του ηθοποιού, Marianna Shafran.

Μάικλ Κ. Γουίλιαμς: Ο αγώνας του με τα ναρκωτικά

Ο 54χρονος ηθοποιός είχε μιλήσει ανοιχτά για την μάχη που έδινε με τα ναρκωτικά όλα αυτά τα χρόνια, παράλληλα με τα γυρίσματα του «The Wire». Όπως είχε ο ίδιος αποκαλύψει, η συμμετοχή του στο ρόλο του «Omar Little», ενός ληστή εμπόρων ναρκωτικών, τον είχε επηρεάσει στην πραγματική ζωή.’Οπως είχε πει, το 2016 είχε καταφύγει σε μία εκκλησία, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια για τον εθισμό του. «Είχα πάρει ναρκωτικά. Κινδυνεύω να καταστρέψω όλα όσα είχα δουλέψει τόσο σκληρά», είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο: