Γενικές Ειδήσεις

Η παραλία 3/4: Η Κερασία ζητά από την Τες να της δώσει να μεγαλώσει το παιδί που κυοφορεί [trailer]

Η παραλία 3/4: Η Κερασία ζητά από την Τες να της δώσει να μεγαλώσει το παιδί που κυοφορεί [trailer]

Η παραλία 3/4: Η Μαίρη αφήνει τα Μάταλα και επιστρέφει στα Χανιά, ενώ ο Διονύσης προτείνει στον Σήφη να επανεξετάσουν τη συνεργασία τους

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς Η Παραλία είδαμε ότι  Διονύσης, που είχε ανακτήσει τα κλεμμένα αρχαία, έρχεται σε επαφή με την Αμαλία και δρομολογούν τις μετέπειτα κινήσεις τους. Παράλληλα, η σχέση της Ελένης με τον Λοΐζο περνάει σε νέα φάση, καθώς έχουν αποδεχτεί ο ένας τη ζωή του άλλου. Η Νικολίνα δέχεται, μετά από προτροπή του Διονύση και του Γράντου, να μιλήσει στην ψυχίατρο και οι δύο γυναίκες συγκρούονται μετωπικά.

Τι θα γίνει στι σημερινό επεισόδιο;

Στο σημερινό επεισόδιο ο Πιτ διεξάγει ο ίδιος έρευνα, παράλληλα με τον Καραχάλιο, αναζητώντας τι πραγματικά έγινε το βράδυ της δολοφονίας της Ρηνιώς. Η Μαίρη αφήνει τα Μάταλα και επιστρέφει στα Χανιά, ενώ ο Διονύσης προτείνει στον Σήφη να επανεξετάσουν τη συνεργασία τους παραβλέποντας την καταδίκη του Δημητρού. Στη συνέλευση των χίπηδων, η Μαρία μιλάει συναινετικά και όλοι φαίνονται να πείθονται, εκτός από τον Μάρτιν, ο οποίος επιμένει στη χάραξη της δικής του πορείας. Ο Καραχάλιος βρίσκει ενδείξεις για το κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας ενώ η Κερασία, χωρίς να το συνειδητοποιεί, προτείνει στην Τες να δώσει σε εκείνη το παιδί που κυοφορεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Νικολίνα δέχεται να δει ψυχίατρο στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η Παραλία

Η Μαίρη και ο Καραχάλιος συνεργάζονται για να βοηθήσουν τον Δημητρό στο σημερινό επεισόδιο της Παραλίας

Η Λόρα απομακρύνεται από τον Μάρτιν όταν μαθαίνει ότι συνεργάζεται με τον Λοΐζο στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η Παραλία

Η Μαρία ανακαλύπτει ένα ερωτικό τρίγωνο στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Η Παραλία

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ποιος γιορτάζει σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου 2024;

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου και Αποστόλου Μάρκου του Ευαγγελιστού και του Αγίου Μακεδονίου του Β Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως.