Γενικές Ειδήσεις

Η Παραλία 19/09: Τα μυστικά αρχίζουν να αποκαλύπτονται απόψε στην Παραλία [trailer]

Η Παραλία 19/09: Τα μυστικά αρχίζουν να αποκαλύπτονται απόψε στην Παραλία [trailer]

Η Παραλία 19/09: Η Υπατία και ο Γιώργος εξακολουθούν να συζητούν για το μέλλον τους κάνοντας όνειρα για έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Υπατία ξεναγεί τον Γιώργο στο οικογενειακό σπίτι της στο Ηράκλειο. Ο Γιώργος, τής αποκαλύπτει τη συζήτηση που είχε με τον πεθερό του, Διονύση, σχετικά με το μέλλον τους στην Κρήτη. Η συζήτηση φέρνει στο προσκήνιο εντάσεις και ερωτηματικά για τη μελλοντική τους, κοινή, πορεία.

Η παραλία

Η συνάντηση του ζευγαριού με τον Γράντο φορτίζει συναισθηματικά την ατμόσφαιρα και προξενεί ανησυχία στον Γιώργο. Παράλληλα, ο Καραχάλιος, έπειτα από τη συζήτησή του με τον Λευτέρη, έρχεται αντιμέτωπος με νέα μυστικά για το παρελθόν της Ρηνιώς, αποκαλύπτοντας πτυχές που δεν ήταν τόσο αθώες όσο περίμενε. Η Αντιγόνη, στα Μάταλα, ρωτάει ευθέως τον Χάρι για τη συνάντησή του με την Υπατία εκφράζοντας τις ανησυχίες της για τη σχέση της κόρης της με τον γοητευτικό γιατρό.

Στο αποψινό επεισόδιο

Η Υπατία και ο Γιώργος εξακολουθούν να συζητούν για το μέλλον τους κάνοντας όνειρα για έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο. Ωστόσο, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και οι αποφάσεις που πρέπει να πάρουν δεν είναι πάντα εύκολες. Ο Παύλος, παρά το περιστατικό με τον Λώλο, εξακολουθεί να βρίσκεται με την Καίτη, ενώ παράλληλα ο Διονύσης αναζητεί πληροφορίες για την κρυφή σχέση του γιου του, κάνοντας μια επίσκεψη στον Αρβανιτάκη. Ο Καραχάλιος αποφασίζει να αντιμετωπίσει ανοιχτά τη Μαρία σχετικά με το ύποπτο παρελθόν της Ρηνιώς και οι αποκαλύψεις που ακολουθούν ανατρέπουν τα πάντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Παραλία 18/9: Εντάσεις και ερωτηματικά ανάμεσα στην Υπατία και τον Γιώργο [trailer]

Η Παραλία 15/9: Γιατί ο Παύλος ζητάει τη βοήθεια του Χάρι; [trailer]

Η Παραλία 14/9: Ο Γιώργος γνωρίζει τον Χάρι στην παραλία [trailer]

Η Παραλία 13/9: Η παρουσία του Γιώργου ταράζει τα νερά στα Μάταλα [trailer]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα