Γενικές Ειδήσεις

Η Παραλία 12/2: Η Ελένη βρίσκεται προ εκπλήξεως μαθαίνοντας για τις παρανομίες του Παπαγιαννάκη [trailer]

Η Παραλία 12/2: Η Ελένη βρίσκεται προ εκπλήξεως μαθαίνοντας για τις παρανομίες του Παπαγιαννάκη [trailer]

Η Παραλία 12/2: Τα αρχαία κειμήλια που ψαρεύουν ο Σήφης και ο Μαρκ έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται χωρίς, όμως, να έχει βρεθεί τρόπος να πουληθούν, γεγονός που ανησυχεί και τους δυο.

Ο Χάρι, θέλοντας να ικανοποιήσει την επιθυμία της Υπατίας, περνάει μια ολόκληρη μέρα με τον Δημητρό, κάνοντας ποδήλατο και μιλώντας για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Από την άλλη, η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με νέες αποκαλύψεις που αφορούν τις παράνομες δραστηριότητες του Παπαγιαννάκη, καθώς πλέον αντιλαμβάνεται όσα προηγουμένως αγνοούσε για τον αγαπημένο της αδερφό. Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία» αναμένονται συγκλονιστικές.

Τα αρχαία κειμήλια που ψαρεύουν ο Σήφης και ο Μαρκ έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται χωρίς, όμως, να έχει βρεθεί τρόπος να πουληθούν, γεγονός που ανησυχεί και τους δυο. Από την άλλη πλευρά, η υγεία του Νικήτα παρουσιάζει μια μικρή βελτίωση κι έτσι αρχίζει να βρίσκει ξανά τον εαυτό του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θυμάται ολοένα και περισσότερα πράγματα από την καθημερινότητά του, γεγονός που ωφελεί και τη σχέση τους με την Άννα. Παράλληλα, ο Χάρι προσπαθώντας να ικανοποιήσει την επιθυμία της Υπατίας, επισκέπτεται τον Δημητρό και περνούν μια ολόκληρη μέρα μαζί, κάνοντας ποδήλατο και μιλώντας για τα αγαπημένα τους άτομα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Κερασία θέλει να κάνει μια νέα αρχή στο Ηράκλειο στην σειρά της ΕΡΤ2 Η Παραλία

Η επιστροφή του Παύλου από την Πορτογαλία αλλάζει τα δεδομένα για όλους

Η τελική πρόβα νυφικού για την Υπατία στο Ηράκλειο

Ο Μαρκ συνεχίζει με κάθε τρόπο να διεκδικεί τη Μαρία στο σημερινό επεισόδιο της Παραλίας

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Αραιές νεφώσεις και τοπικές βροχές ενώ η χώρα παραλύει

Καιρός 28/02: Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστεί ομίχλη.

Ο θάνατος της κυρίας Ευτέρπης έχει συγκλονίσει την Αφροδίτη στο σημερινό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς 27/2: Η Δήμητρα θα κινδυνεύσει στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών την ώρα που ο Κουράκος θα μπουκάρει μέσα στο σπίτι για να σώσει την γυναίκα που αγαπάει.