Γενικές Ειδήσεις

Η Μάγισσα: Έρχονται τα πάνω κάτω στην οικογένεια των Λασκαραίων

Η Μάγισσα: Έρχονται τα πάνω κάτω στην οικογένεια των Λασκαραίων

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος, όσο κι αν οι γύρω του τού λένε πως δεν είναι καλή ιδέα, δεν πτοείται και ξεκινά τις διαδικασίες, για να πραγματοποιηθεί η μεγάλη αυτή γιορτή στον πύργο, στη σειρά “Η Μάγισσα”.

Η Θεοφανώ αναγκάζεται να επιστρέψει στον πύργο, μαζί με το μωράκι της. Ο Μάρκος είναι ευτυχισμένος που μπορεί να την κρατήσει ξανά στην αγκαλιά του και να κάνει όνειρα μαζί της, στη σειρά “Η Μάγισσα”.

Ο Αντρέι κλέβει τη Θεοφανώ

Μη μπορώντας να κρύψει την χαρά του, που κρατά τον γιο του, αλλά και την γυναίκα που αγαπά τόσο, ο Μάρκος ανακοινώνει σε όλους πως θα κάνει μία μεγάλη γιορτή για το σαράντισμα του μωρού. Δυστυχώς, όμως, ξυπνούν κακές αναμνήσεις σε όλους.. Παρόμοια γιορτή είχε πραγματοποιηθεί και όταν χάθηκε ο πρώτος του γιος, το ίδιο ακριβώς βράδυ, μετά το μεγάλο γλέντι..

Ο Μάρκος, όσο κι αν οι γύρω του τού λένε πως δεν είναι καλή ιδέα, δεν πτοείται και ξεκινά τις διαδικασίες, για να πραγματοποιηθεί η μεγάλη αυτή γιορτή στον πύργο, στη σειρά “Η Μάγισσα”. Μάλιστα, αποφασίζει να σταματήσει και τον επεκτατισμό των Γερακάρηδων, δημιουργώντας νέα προβλήματα ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η κατάσταση ξεφεύγει. Ποια είναι η στάση της Θεοφανώς; Θα αντέξει για πολύ στον πύργο, πλάι στον Μάρκο, τον πρώτο της έρωτα;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η Θεοφανώ έρχεται αντιμέτωπη με δυσκολίες

Τι απόφαση παίρνει ο Μάρκος για τη ζωή του Τζανή;

Η Θεοφανώ παραμένει δεμένη στο σπίτι της Άννας

Θρήνος στον πύργο των Λασκαραίων

Αποκαλύπτεται η δολοφονία του βρέφους

Ποιο είναι το μυστικό που θα αποκαλυφθεί;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μειώνεται η αφρικανική σκόνη από το μεσημέρι

Καιρός 24/04: Η μεταφορά αφρικανικής σκόνης που επηρεάζει τη χώρα μας βαθμιαία από το πρωί θα αρχίσει να μειώνεται. Επισημαίνεται όμως ότι αξιόλογη μείωση των συγκεντρώσεων προβλέπεται από το μεσημέρι και μετά οπότε και θα περιοριστεί στα ανατολικά.