Γενικές Ειδήσεις

Γη της Ελιάς 9/6: Ο Φίλιππος προσπαθεί να συνηθίσει τους ρυθμούς του στρατοπέδου [trailer]

Γη της Ελιάς 9/6: Ο Φίλιππος προσπαθεί να συνηθίσει τους ρυθμούς του στρατοπέδου [trailer]

Γη της Ελιάς 9/6: Η Αρετή διατυμπανίζει την επανασύνδεσή της με τον Στάθη, όμως εκείνος αρνείται πεισματικά να πιστέψει πως συνέβη κάτι μεταξύ τους.

Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για τον Φίλιππο; Τι γίνεται με την επανασύνδεση της Αρετής με τον Στάθη; Πόσο δύσκολο φαίνεται για τον Φίλιππο το στρατόπεδο; Όλα αυτά και άλλα πολλά θα κρατήσουν και σήμερα αμείωτο το ενδιαφέρον μας αφού το σημερινό επεισόδιο θα μας δείξει ακόμη μια φορά γιατί η Γη της Ελιάς είναι πρώτη σε θεαματικότητα στην ζώνη που παίζεται.

Γη της Ελιάς 9/6: Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο;

Η Αρετή διατυμπανίζει την επανασύνδεσή της με τον Στάθη, όμως εκείνος αρνείται πεισματικά να πιστέψει πως συνέβη κάτι μεταξύ τους. Ο Φίλιππος προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα και να μπει στους ρυθμούς του στρατοπέδου, ενώ κάνει κι έναν καινούργιο φίλο, τον Παρασκευά. Η επιστροφή της Αμαλίας στο πόστο της σχολιάζεται έντονα από την Ιουλία, η οποία θεωρεί ότι ο Ισίδωρος έχει προσωπικές βλέψεις. Ο Μιλτιάδης πιάνει δουλειά στους ελαιώνες και επιδεικνύει από την αρχή σοβαρότητα. Η Άννα και η Ειρήνη εντυπωσιάζονται από το παρουσιαστικό του και όλα δείχνουν πως θα κονταροχτυπηθούν για χάρη του. Ο Κουράκος αποφασίζει να ασχοληθεί ζεστά με την υπόθεση δολοφονίας του Ανέστη και βλέπει τα παλιά βίντεο από την αρχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

O Φιλίππος φεύγει για τον στρατό αφήνοντας την Βασιλική να τον αποχαιρετά

Ποια είναι η αλήθεια που δεν ξέρει η Ειρήνη στη Γη της Ελιάς;

Τι θα γίνει με τον Στάθη στο αποψινό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς;

Ο Λυκούργος με την Χάιδω θα κάνουν το επόμενο βήμα;

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα