Γενικές Ειδήσεις

Γη της Ελιάς 3/4: Η Αντωνία και η Αλκμήνη παρά τις διαφορές τους αντιμετωπίζουν την Ισμήνη [trailer]

Γη της Ελιάς 3/4: Η Αντωνία και η Αλκμήνη παρά τις διαφορές τους αντιμετωπίζουν την Ισμήνη [trailer]

Γη της Ελιάς 3/4: Η Κούλα συνεχίζει να ψαρεύει πληροφορίες από την Αρετή για την οικονομική κατάσταση της και τον κοινωνικό της κύκλο.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς η Γη της Ελιάς είδαμε ότι ο Κωσταντίνος μετά την απόλυση της Αλκμήνης και της Αντωνίας αναλαμβάνει να βοηθήσει την Ισμήνη μιας και ο Λυκούργος είναι απορροφημένος από τη δική της Χάιδως. Η Αλκμήνη καταρρακωμένη φεύγει από το σπίτι και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Ορέστη. Η Κούλα συνεχίζει να ψαρεύει πληροφορίες από την Αρετή για την οικονομική κατάσταση της και τον κοινωνικό της κύκλο. Στο δικαστήριο η αγόρευση του εισαγγελέα είναι καταπέλτης για την Χάιδω καθώς ζητά να κηρυχθεί η ενοχή για το φόνο εκ προμελέτης αφού είχε προηγούμενα με την οικογένεια Βαφέα και επιζητούσε τον γδικιωμό. Όλοι είναι ταραγμένοι και τρομερά ανήσυχοι με την αγόρευση του εισαγγελέα.

Η Αντωνία και η Αλκμήνη παρά τον καβγά τους αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την Ισμήνη. Η ψυχολόγος απελπισμένη με την αδυναμία του Πότη να καταλάβει τα αυτονόητα τον διώχνει. Η Ασπασία στριμώχνει τον Παρασκευά λέγοντας του ότι η Ειρήνη σκέφτεται να κάνει οικογένεια και παιδιά ζητώντας του να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του απέναντι της κι αν βλέπει σοβαρά το δεσμό τους. Η Βασιλική και η Αριάδνη κάνουν μία μεγάλη έκπληξη στον Στάθη χωρίς όμως να ξέρουν κάτι για το παρελθόν του, το οποίο τις φέρνεις σε αμηχανία. Η Μαργαρίτα από την άλλη απογοητευμένη από την συμπεριφορά της Θοδώρας μετακομίζει στο σπίτι της Αθηνάς για λίγες ημέρες. Η Θοδώρα για ακόμα μια φορά γυρίζει στο σπίτι λιώμα από το ποτό αλλά η Μαργαρίτα δεν έχει σκοπό να ανεχτεί πλέον αυτή την κατάσταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Η συμπεριφορά του Μάνου γίνεται ιδιαίτερα επιθετική ως προς την Αφροδίτη στο σημερινό επεισόδιο στη σειρά Γη της Ελιάς

Η Μαργαρίτα πείθει τον Λυκούργο να συνεχίσει την υπεράσπιση της Αρετής στο σημερινό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς 31/03: Ο Μάνος εξακολουθεί να συμπεριφέρεται ακραία [trailer]

Γη της Ελιάς 29/03: Η Αρετή ξεσπάει τα νεύρα της στον Λυκούργο [trailer]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Ποιος γιορτάζει σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου 2024;

Σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Αγίου και Αποστόλου Μάρκου του Ευαγγελιστού και του Αγίου Μακεδονίου του Β Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως.