Γενικές Ειδήσεις

Γη της Ελιάς 2/10: H Μαρίνα κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Μάνο [trailer]

Γη της Ελιάς 2/10: H Μαρίνα κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Μάνο [trailer]

Γη της Ελιάς 2/10: Στο σημερινό συγκλονιστικό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς ο Φίλιππος είναι για άλλη μια φορά αυτός που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας και φυσικά η σχέση του με την Μαρίνα.

Στο σημερινό συγκλονιστικό επεισόδιο στη Γη της Ελιάς ο Φίλιππος είναι για άλλη μια φορά αυτός που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας και φυσικά η σχέση του με την Μαρίνα. Μείνετε συντονισμένοι στους δέκτες σας και απολαύστε για μία ακόμη φορά ένα επεισόδιο που δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους.

Τι θα δούμε σήμερα στην Γη Της Ελιάς;

Ο Φίλιππος παίρνει άδεια από τον στρατό και πηγαίνει στη Μάνη όπου μαθαίνει για την καταστροφή του θερμοκηπίου. Ανησυχεί κι αυτός με τη σειρά του ότι κάποιος έχει βάλει την οικογένειά του στο στόχαστρο. Την ίδια ώρα, η Βασιλική βλέπει έναν εφιάλτη με τον Φίλιππο και φοβάται μην αποδειχθεί κι αυτός προφητικός. Η Μαρίνα κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Μάνο για τις γυμνές φωτογραφίες που βρήκε στο κινητό του, ενώ σύντομα θα ανακαλύψει όλη την αλήθεια πίσω από τη μυστηριώδη γυναίκα. Η Αθηνά αποφασίζει να αναβάλει το ταξίδι στο Σούνιο, προκειμένου να μην αφήσει τη Φιλιώ μόνη της. Έτσι, η Μαρία βρίσκει την ευκαιρία να οργανώσει μια ακόμα χαρτοπαικτική βραδιά. Ο Λυκούργος εκμυστηρεύεται στη Χάιδω ότι δέχεται απειλές κι εκείνη τρέμει μην τριτώσει το κακό. Το κλίμα στο σπίτι του Δημοσθένη είναι βαρύ, όμως και ο ίδιος και η Ασπασία προσποιούνται πως όλα πηγαίνουν καλά, για χατίρι της Ειρήνης. Ο Σωτήρης βλέπει ότι γύρισε ο Φίλιππος στο χωριό και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ο Δημοσθένης απαιτεί να του αποκαλύψουν την αλήθεια για την Ειρήνη

Η Γη της Ελιάς 28/9: Επειγόντως στο νοσοκομείο ο Δημοσθένης [trailer]

Η Γη της Ελιάς 27/9: Ο Δημοσθένης μαθαίνει την αλήθεια για την Ειρήνη [trailer]

Η Γη της Ελιάς 26/9: Η Αρετή εξακολουθεί να βασανίζει τη Βασιλική [trailer]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Η Ιουλία διεκδικεί θέση στη ζωή του Στάθη

Η Γη της Ελιάς 1/12: Παρόλο που νιώθει πια πολύ οικεία με τον πατέρα της, η Αριάδνη παραμένει αμετάπειστη και σκληρή απέναντι στην Ιουλία και ο τρόπος που της συμπεριφέρεται φέρνει τον Στάθη σε πολύ δύσκολη θέση.