Γενικές Ειδήσεις

Famagusta 25/02: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τα στρατόπεδα βιασμού [trailer]

Famagusta 25/02: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τα στρατόπεδα βιασμού [trailer]

Famagusta 25/02: Δύο γυναίκες περιγράφουν πόσο υπέφεραν και βασανίστηκαν τις μέρες της εισβολής του 1974. Δυο γυναίκες που βιάστηκαν επανειλημμένα και έζησαν στα «στρατόπεδα βιασμού».

Στην δραματική σειρά του MEGA “Famagusta” θα δούμε συγκλονιστικές εξελίξεις και ανατροπές. Ο Θοδωρής προσπαθεί να πείσει τον Κλεάνθη που φοβάται ότι δεν κινδυνεύουν. Ο Μάικλ συνεχίζει να εργάζεται πάνω στο ντοκιμαντέρ για την τουρκική εισβολή, καταγράφοντας μαζί με την Κατερίνα συγκλονιστικές μαρτυρίες. Δύο γυναίκες περιγράφουν πόσο υπέφεραν και βασανίστηκαν τις μέρες της εισβολής του 1974. Δυο γυναίκες που βιάστηκαν επανειλημμένα και έζησαν στα «στρατόπεδα βιασμού».

Στο σήμερα, η σκιά της ενοχής του Μάικλ για τον φόνο της Ελένης, συνεχίζει να τον βαραίνει. Προσπαθεί να συναντηθεί με τη Σιμώνη προκειμένου να την πείσει για την αθωότητά του, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Παύλος με την Ιφιγένεια τα ξαναβρίσκουν, γεγονός που δίνει μεγάλη χαρά στον μικρό Αντρίκο. Η Μαριάννα και ο Θοδωρής πάνε σε σύμβουλο γάμου, όμως εκείνον φαίνεται να τον απασχολεί κάτι πολύ πιο σημαντικό. Ο Παύλος και ο Τεύκρος χαζεύουν φωτογραφίες του Μάριου στη φάρμα. Μέσα σε αυτές ο Παύλος ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό για την εξιχνίαση του φόνου της Ελένης…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Famagusta 18/02: Μια συγκλονιστική ιστορία από την εισβολή του 1974 [trailer]

Famagusta 11/02: Κι άλλες συγκινητικές μνήμες του παρελθόντος από το 1974 [trailer]

Famagusta 04/02: Ο Μάικλ συλλαμβάνεται για τον φόνο της Ελένης [trailer]

Famagusta 28/01: Ο σκύλος της Ελένης φέρνει στο φως το μυστικό στο πηγάδι [trailer]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Μειώνεται η αφρικανική σκόνη από το μεσημέρι

Καιρός 24/04: Η μεταφορά αφρικανικής σκόνης που επηρεάζει τη χώρα μας βαθμιαία από το πρωί θα αρχίσει να μειώνεται. Επισημαίνεται όμως ότι αξιόλογη μείωση των συγκεντρώσεων προβλέπεται από το μεσημέρι και μετά οπότε και θα περιοριστεί στα ανατολικά.