Γενικές Ειδήσεις

Ελένη Μενεγάκη: Μιλά για την απώλεια του πατέρα της στην ηλικία των 2,5 ετών

Ελένη Μενεγάκη: Μιλά για την απώλεια του πατέρα της στην ηλικία των 2,5 ετών

Ελένη Μενεγάκη: Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των 2,5 ετών, η οποία απώλεια την στιγμάτισε πραγματικά στη ζωή της.

Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των 2,5 ετών. Τόνισε πως, αν και πιο μικρή σε ηλικία ένιωθε πως δεν τον είχε ζήσει αρκετά και επομένως δεν θα μπορούσε να της λείψει, στην πραγματικότητα η απώλειά του ήταν τεράστια για εκείνη. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο συμπαρουσιαστής της, Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος ανέφερε στην Ελένη Μενεγάκη ότι ο μπαμπάς του ήταν ναυτικός κι έλειπε 7 με 8 μήνες κάθε χρόνο. “Μέσα από τη μητέρα μου δεν ένιωσα ποτέ ότι έλειπε ο μπαμπάς. Μου μιλούσε γι’ αυτό, τον παίρναμε μαζί τηλέφωνο, περιμέναμε μαζί το τηλέφωνό του κι όλα αυτά”, σημείωσε.

Τι δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη για τον πατέρα μου

“Με ρωτούσαν μεγάλη όταν ήμουν, 25 χρονών, αν αισθάνθηκα την απουσία του πατέρα μου που είχε φύγει από τη ζωή. Τότε τους είχα πει, σε πρώτο επίπεδο, “πώς θα σου λείψει αν δεν τον έχεις ζήσει”. Εγώ τον είχα χάσει 2,5 χρονών. Στην πορεία κατάλαβα ότι η απουσία του ήταν τεράστια, απλά δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Πέρασαν πολλά χρόνια για να καταλάβω τι σημαίνει παρουσία και απουσία. Όλοι προσαρμοζόμαστε σε αυτά τα δεδομένα.” 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Ελένη Μενεγάκη : Καυτές φωτογραφίες με φόντο την θάλασσα

Ελένη Μενεγάκη: Κάτι τέτοια καλοκαιρινά πρωινά μας ξεμυαλίζουν

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το κανάλι που την θέλει

Νατάσα Θεοδωρίδου : Δείτε τις ευχές που δέχτηκε από την Ελένη Μενεγάκη

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Γλυκάνισος 29/01: Η Ελεάνα επισκέπτεται αναπάντεχα τη Ραζάν [trailer]

Γλυκάνισος 29/01: Ενώ ο Στρατής μαθαίνει από τον Άγγελο ότι ο Μπίλι παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα και ενόχλησε ξανά τη Φάζια, ο Φίλιππος καλεί ξανά στην επιχείρηση τον Έκτορα, που εκμυστηρεύεται στον πατέρα του κάτι που δεν ξέρει κανείς.