Γενικές Ειδήσεις

Δημήτρης Λιγνάδης: Προσφεύγει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για ψευδείς αναρτήσεις χρηστών του διαδικτύου

Δημήτρης Λιγνάδης: Προσφεύγει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για ψευδείς αναρτήσεις χρηστών του διαδικτύου

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να εντοπιστούν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που τον κατονομάζουν ως εμπλεκόμενο σε πράξεις βίας. Ο Δημήτρης Λιγνάδης παραμένει στην Ελλάδα και δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό, επεσήμανε ο δικηγόρος του, παρά τη διαδικτυακή φήμη που κυκλοφόρησε το πρωί της Παρασκευής.

Δημήτρης Λιγνάδης: Οργισμένος φαίνεται πως είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου του Νίκου Γεωργουλέα. Ο δικηγόρος προχώρησε σε δηλώσεις και εξέφρασε την κατηγορηματική του διάψευση για όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, είτε κατονομάζοντάς τον είτε φωτογραφίζοντας το πρόσωπο του πελάτη του.

«Δεν έχει φτάσει μέχρι τώρα που μιλάμε, μέχρι σήμερα στα χέρια μας οποιαδήποτε κλήση, είτε δηλαδή κάποιο εξώδικο, κάποιο δικόγραφο, μία κλήση από την Εισαγγελία, ή κάποια κλήση σε εξηγήσεις από το πειθαρχικό όργανο του σωματείου. Οι φήμες που υπάρχουν και κυκλοφορούν έχουν απαντηθεί και από εμένα ότι υπάρχει πλήρης άρνηση, και διάψευση συγκεκριμένων περιστατικών, συγγνώμη, φημών, που παρουσιάζονται ως γεγονότα, όπως ότι έφυγε στο εξωτερικό, όπως ότι έχει εμπλακεί σε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς με ανθρώπους που αποπειράθηκαν να τον δολοφονήσουν, όλα αυτά έχουν διαψευστεί, είναι ψευδή» ανέφερε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στην συνέχεια, ο κ. Γεωργουλέας θέλησε να διευκρινίσει πως: «Γενικώς επειδή έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλά, και επειδή ο τρόπος που έχει παρουσιαστεί και σε σύνδεση έμμεση με τα ρεπορτάζ για το πρόσωπό του χωρίς να κατονομαστεί, το μόνο σχόλιο είναι ότι ουδέποτε έχει λάβει σχετική κλήση, όχι μόνο για κάποια ιστορία στο Μεταξουργείο το 2012, αλλά και οποτεδήποτε, και για οποιαδήποτε ανάλογης μορφής υπόθεση. Είναι αρνητικό, και απ’ τις δικές μας ενημερώσεις, από την εισαγγελέα και την αστυνομία δεν υπάρχει και κάτι άλλο για το πρόσωπό του.

Γιατί μπορεί όπως ξέρετε να γίνει κάποια έρευνα που να μη μας ενημερώσει ποτέ κανείς. Τώρα αν έφτασε μία πληροφορία, η οποία ήταν τόσο αστήρικτη που η αστυνομία δεν ασχολήθηκε καν, δεν γνωρίζω. Είναι κάτι που δεν το γνωρίζουμε για να σας πω κάτι περισσότερο. Έχει δώσει τις εντολές του για να προστατευτεί η τιμή και η υπόληψή του».

Ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να εντοπιστούν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που τον κατονομάζουν ως εμπλεκόμενο σε πράξεις βίας.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης παραμένει στην Ελλάδα και δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό, επεσήμανε ο δικηγόρος του, παρά τη διαδικτυακή φήμη που κυκλοφόρησε το πρωί της Παρασκευής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου

“Καμπανάκι” ΕΟΦ για διακίνηση επικίνδυνων φαρμάκων μέσω διαδικτύου

Εκδήλωση για το Διαδίκτυο Εγκληματικότητα και Ασφάλεια

Προσοχή: Άγριο κύκλωμα εκβιαστών στο Facebook

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Πολύ κρύο με ήπια φαινόμενα σε ολόκληρη την χώρα

Καιρός 9/12: Προβλέπεται ύφεση των φαινομένων από τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως στα δυτικά.