Γενικές Ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει 26/5: Η Βρεττώ αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της [trailer]

Αυτή η νύχτα μένει 26/5: Η Βρεττώ αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της [trailer]

Αυτή η νύχτα μένει 26/5: Η ετοιμασία της Μυρτώς για την έξοδο της από το ψυχιατρείο είναι γεγονός αλλά η χαρά των ανθρώπων του «Ονείρου» μένει μισή καθώς η ώρα της αλήθειας πλησιάζει.

Με φόντο το «Όνειρο», ένα σκυλάδικο του Αγρινίου, παρακολουθούμε ζωές διαφορετικών ανθρώπων και διαφορετικών κόσμων. Δύο κόσμοι θα ανταμώσουν για να συγκρουστούν μέχρι θανάτου. Μυστικά θα αποκαλυφθούν και ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί από τις στάχτες.

Αυτή η νύχτα μένει 26/5: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;

Ο Χρήστος, κόντρα στην θέληση της Βρεττώς, θα υποστηρίξει την απόφαση της Μαρίνας να παραδοθεί στην αστυνομία. Ο Στέλιος πιέζεται ασφυκτικά να δώσει λύση στην υπόθεση της αποθήκης όμως ο Αλέξανδρος προσπαθεί να τον μεταπείσει. Όλοι αγνοούν την πραγματική ταυτότητα του αστυνομικού από την Αθήνα, με τον κρυμμένο Άλκη να μη παραιτείται από τις αποφάσεις του.

Η ετοιμασία της Μυρτώς για την έξοδο της από το ψυχιατρείο είναι γεγονός αλλά η χαρά των ανθρώπων του «Ονείρου» μένει μισή καθώς η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Τότε η Βρεττώ αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Τελειώνει η προθεσμία του Χρήστου, αναφορικά με τον Διαγόρα στο σημερινό επεισόδιο "Αυτή η νύχτα μένει"

Αυτή η νύχτα μένει 17/5: Ο Στρατής αποκαλύπτει στη Ζέτα την αλήθεια [trailer]

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα