Γενικές Ειδήσεις

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 139 : Η Ασημίνα βρίσκετε σε δίλημμα

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 139 : Η Ασημίνα βρίσκετε σε δίλημμα

Άγριες μέλισσες επεισόδιο 139 : Το επεισόδιο της Τετάρτης 15/05/21,έκλεισε με την Πηνελόπη που ανακάλυψε στοιχεία που ενοχοποιούν τον πατέρα της και με την απόφαση του Αχιλλέα να προσφέρει στον Δούκα τις υπηρεσίες του.

Το επεισόδιο της Πέμπτης 13/05/21, θα ανοίξει με μία κοροϊδία και την φοβία των ατόμων που την έκαναν για το τι αντίκτυπο θα έχει αν θα αποκαλυφθεί. Στην συνέχεια θα δούμε ότι στα χέρια μιας ηρωίδας θα πέσει κάτι σημαντικό και μένει να δούμε πως θα πράξει διότι θα βρεθεί σε ένα μεγάλο δίλλημα. Μία εκ των ηρωιδών βαραίνει από τις τύψεις και τα κρυμμένα μυστικά.

Ποια ηρωίδα πάρα τις προσπάθειες τόσο τις δικές της, όσο και των άλλων δεν έχει ακόμα καταφέρει να ξανά βρει τον εαυτό της, ωστόσο μία ανδρική παρουσία είναι εκεί για εκείνη.  Μία αποκάλυψη από βασικό πρωταγωνιστή ωθεί με έναν απρόσμενο τρόπο τις εξελίξεις. Το επεισόδιο θα κλίσει με μία απρόσμενη ανατροπή.

Η κοροϊδία στον Δούκα

  • Όλα τα μέλη του συνεταιρισμού αγχώνονται και φοβούνται μήπως ο Δούκας καταφέρει να αποκαλύψει την κοροιδία που του έπαιξαν και φοβούνται για το πως θα κινηθεί σε περίπτωση που το μάθει.

Η Ασημίνα βρίσκετε σε δίλημμα

  • Στα χέρια της Ασημίνας θα πέσει το πρώτο βιβλίο που έγραψε ο Νικηφόρος και όταν το διαβάσει θα βρεθεί σε δίλημμα για το τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα με την ίδια και τον Νικηφόρο.

Οι τύψεις κατατρώνε την Ανέτ

  • Η Ανέτ είναι γεμάτη από τύψεις και βάρος και αυτό οφείλεται στο ότι όλα τα μυστικά που έχει κρατήσει πλέον νιώθει να την καταπλακώνουνε.

Η Σοφούλα ταλαιπωρείται

  • Παρά την βοήθεια από την Ρίζω, η Σοφούλα δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον εαυτό της. Σε αυτό βρίσκει πολύ συμπαράσταση από τον Άγγελο.

Η αποκάλυψη του Δούκα

  • Το επεισόδιο θα κλίσει με την ανακάλυψη του Δούκα για το ποιο πρόσωπο πήρε τα καπνά και θα του ζητήσει συνεταιρισμό. Ωστόσο η δημοσίευση ενός άρθρου θα καταφέρει να του ανατρέψει τα σχέδια του. Μένει να δούμε πως θα κινηθεί.

Ακολουθεί βίντεο με το τρέιλερ του επεισοδίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για την υγεία από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Ακολουθήστε το healthweb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε Eπίσης:

Διατροφή : Οδηγός για ισορροπημένη διατροφή

ΠΟΥ: Η ινδική μετάλλαξη του κορωνοϊού έχει εντοπιστεί σε 44 χώρες

Προσδόκιμο ζωής : Τόσο ζούνε οι γυναίκες στις διάφορες χώρες

svg%3E svg%3E
svg%3E
svg%3E
Περισσότερα

Χαλασμένες οι σχέσεις Παπαθωμά με ΑΝΤ1

Στο τραπέζι λοιπόν έχει πέσει μέχρι και σενάριο πρόωρης ολοκλήρωσης του ρόλου της Βιολέτας στις «Μέλισσες» καθώς απ’ ό,τι μαθαίνω η συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Θεοφανία καθώς υπάρχουν από το παρελθόν και άλλες τριβές στις συνεννοήσεις της με το κανάλι. Το θέμα θα έχει μεγάλη συνέχεια τις επόμενες μέρες…

Μπέττυ Μαγγίρα: Δεν εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή, εξαιτίας θανάτου της μητέρας της

Μπέττυ Μαγγίρα: «Αντίο μανούλα μου ……………………………. Αβάσταχτος ο πόνος του αποχωρισμού, εύχομαι να έρχεσαι να σε βλέπω στα όνειρα μου….», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.